../images/Emo13.gif למתנה היקרה
תראה אשכר, נראה לי שיש לא מעט "לוחמים" שסובלים מתסמונת אשלית הידע. אינטלגנטים חכמים שנונים ציניים, קוראים את הספר הנכון למעשה את כל הסידרה הנכונה, חיים לפי ציטוטים, וקליקה שמאשרת שהם אכן הבינו את הכתוב. הנפת דגל הציטוט מפי מאסטר ידוע, תראה אף מאסטר ואפילו הגדול מכולם, לא יתן או ייקח ממני או מכל אחד את זכותו שכבר נתנה לו מיום הוולדו, הזכות להיות מאסטר בעצמו. למעשה, הכלים שצריכים להיות לוחם, ידע והגיון, הם גם אוייבים ,אם נותנים להם את הבמה. הידע וההגיון יקחו אותך רחוק עד המקום, אבל לא יכניסו אותך לשם, ואפילו ייעקבו אותך מלהכנס. מה שבאמת גורם לך לבצע "כישופים" {אני אוהבת לקרוא לזה קפיצות קוונטיות} זה אמונה והתמסרות של הלב, כך לפחות אני מאמינה. נראה לי שהרוב לא כל כך מאמינים שהם יכולים להיות בעצמם "המכשפים" שעליהם הם קוראים ויודעים הרבה. מאמינים שאפשר, מקווים שיוכלו ובאמת עושים עבודה יפה, אבל רק עם עוד קצת ידע ואינטלקט, זה בטוח יקרה. הדרך רוצה לקדם את ההולך בה, מראה לו סימנים שלא מן הרטט החומרי המוכר לו, והוא דוחה אותו כי, צריך להזהר, שטויות, הבלים מי יאמין לי, ועוד מני מטעמים. אם מתכחשים אליו פעם אחת יותר מדי, הוא מתכחש אליך בחזרה. הסוד הוא ללכת צעד אחד רחוק מידי, טיפשי מידי, מסוכן מידי רק כדי לגלות שיש שם משהו שהמתין וחיכה שתעבור את המבחן, גם אם זה רק אתה עצמך. רק שתראה שאתה מוותר על האגו ומוכן להיות תמים מספיק, טיפש מספיק, לבד מספיק, עלוב מספיק מפוחד מספיק, כל הדברים שבדרך כלל בורחים מהם, רק כך תראה מסירות מהי, מסירות הנפש בפועל ולא מסירות דרך אינטלקט שבסוף מקבעת את האגו. אתה הזכרת חוסן נפשי שצריך להיות כלי חשוב של הלוחם, לסגת לא מראה דווקא על חוסר חוסן נפשי, יכול להראות על אמון בעצמך, אמון בדרך שלך עדנת הנפש, קבלה והערכה לדרך של האחר, לחימת גירילה מול אחרים בניצוחו של האגו, טיפשי ביותר, אין דרך אחת הדומה לאחרת, אין אין אין. לא המצאנו שום גלגל, בעניין הזה אנחנו לא מיוחדים אם אני סומכת על הדרך שנותנת לי את מה שאני צריכה כדי ללכת בה, אז גם של האחר נוהגת איתו באותו חסד. אם אני יודעת שאני צעד אחד קדימה מהאחר אז גם צעד אחד אחורה מהשני. והכי הכי וזה חשוב - בסוף כל הסופים של כל הסופים - אין כניסה ליחידים!!! כולנו חייבים להגיע ביחד כצביר נשמות. עכשיו הכניסה היא ליחידים שמוכנים ורוצים, אבל זה זמני ביותר, כאשר תיהיה מספיק מסה אנרגטית של צועדים בדרך זו, הדרך תפתח לכולם ביתר קלות. לצועדים המעטים {יחסית} בדרך זו בעט הזו קוראים "פורצי מערכות" . אם אתה בסוף הסופים לא תיהיה שם, לא יכניסו גם אותי, יש לי אינטרס גדול שתגיע גם אתה. אם דברי לא מובנים משהו, סלח לי אין לי שליטה על הכתוב. בהור קל, עושה רושם שעדיין אתה חושב שהטקסט מלמעלה, הוא על חלום אחד שבו נאמרו כל המסרים,{ ואני יודעת אני אחראית לבלבול הזה} אז לא זה הגיע במשך תקופה ארוכה,כל פעם אחד לפי המצב שבו הייתי, העלתי לכתב רק את מה שנראה לי רלוונטי לפורום זה. אם הייתי מעלה את השאר, היו מעלים אותי על המוקד. תודה תודה על שהרגשתי לא לבד , ותדע זה לא קורה הרבה, נדיר שאני מרגישה שייכות למשהו. ויפה שהתחלנו אחרת וסיימנו אחרת מה שאומר, שאין דבר כזה שאין דבר כזה. שבת מעולה אנדרומדה