שלום לכולם

liron girl

New member
שלום לכולם

ראיתי שכל מיני אנשים חדשים מציגים את עצמם פה. אז אחרי 3 חודשים בניו גרזי, וכמה שבועות שאני רק מציצה במה שאתם כותבים החלטתי שהגיע הזמן להגיד שלום. אני לירון בת 27 ואני מקווה לשרוד את החורף כי קפוא פה ! ואמרו לי שזו רק ההתחלה...

סלסרו

New member
שלום גם לך

לאחרונה צצות כאן הרבה מג'רזי.. אכן, זו רק ההתחלה. אבל בנתיים אי אפשר להתלונן. עד לתחילת דצמבר מזג האוויר היה מדאים. תקני בגדים חמים..

רגע שאני אבין...

אי אפשר להתלונן על הטמפרטורה או על העובדה שלאחרונה צצות הרבה בחורות מג'רזי
?

סלסרו

New member
אולי יש קשר..

בגלל התוספת של הבחורות הישראליות האזור התחמם לאחרונה..

אלוף עולם...../images/Emo2.gif

אני בשוק..! אני בהלם..! איך אתה מעז? ניו ג'רזי יפיפיה!! כמובן שיש לה אזורים שאסור בכלל להתקרב אליהם כמו ניוארק! אבל מעבר לזה ... מקום מדהים. והרבה יותר זול ממנהטן.. *יעל, שלא יודעת למה חשה צורך להגן על ניו ג'רזי*

אבל מה אמרתי? ../images/Emo2.gif

השאלה הייתה מופנית לסלסרו ועסקה בהבהרת השאלה "במה אי אפשר להתלונן", עד כמה שאני קורא שוב את מה שרשמתי- לא אמרתי מילה רעה על ג'רזי. אבל עכשיו זה הולך להשתנות. אני אמנם לא מכיר את המדינה הזאת יותר מדי, ואני מבין שמה שראיתי כנראה לא מייצג בכלל, אבל ג'רזי שאני ראיתי דומה לפח זבל בשילוב של איזור התעשייה הלא מפותח של העיר ירוחם (והייתי שם, כל הכבוד לפנינה רוזנבלום שהקימה שם מפעל), הייתי בשלושה ערים- אחת מהן נקראת הובוקן (את השתיים האחרות אני ממש לא זוכר), אחרי שביקרתי סו פאר במעל 21 מדינות בארה"ב, אני לא בטוח שהייתי קורא דווקא לג'רזי "מקום מדהים" אבל שוב, מאד יכול להיות שאני טועה. העובדה שהיא סמוכה לניו יורק עם תחבורה לא רעה בכלל, ושמחירי הדירות זולים בהרבה עושה את ג'רזי אטרקטיבית, לא הרבה יותר מזה. אבל אולי אני טועה. אז כשאני אבוא לאזור, אני אשמח להיווכח אחרת אם יהיה מי שמוכן להראות לי שאני טועה.

אתה טועה בגדול...

אני לא יודעת איפה הייתי ובאיזה אזורים ביקרת.. ומן הסתם יש בכל מדינה איזורים יותר טובים ופחות טובים והעיר הובוקן שאתה מדבר עליה היא העיר הכי הכי הכי מדהימה שיש והיא גם יותר יקרה ממנהטן בגלל הביקוש הרב שיש לה הובוקן מדהימה... אתה צריך ביקור נוסף בניו ג'רזי

Doritus

New member
../images/Emo124.gifהקוסם איפה אתה?

מסכימה איתך לגבי הובוקן

אני פה

לכל מי שחדש בג'רזי...WELCOME TO THE HOOD. אני כבר למעלה משלוש שנים בהובוקן ונהנה מכל רגע. פנוי לענות לשאלות על האזור, לשתיה של סינגל מאלט מושבח, או סתאם לשבת על בירה. דורית...מתי את חוזרת לבקר? אולי לסילבסטר?

סלסרו

New member
אתה צודק חלקית

בג'רסי יש אזורים יפים מאד (החוף, פארקים יפהפיים..) ואזורים מגעילים בול כמו שתיארת. מונטקלייר זה אזור מגורים יפה מאד (יקר בהתאם). ירוק, ווילות.. לא הייתי בהובוקן. שמעתי דברים טובים על המקום אבל אין לי הכרות יד ראשונה..

יקירתי, אני בהלם ממך!

מה יפה בג'רזי? אחת המדינות הכי מכוערות שיש! ותאמיני לי - טיילתי המון. וכן, גרתי בג'רזי. בטינק ובניו מילפורד. זו פשוט מדינה מכוערת.

שלום גם לך

אמנם החורף קצת קשה (בעיקר החורף הראשון), אבל בסך הכל מתרגלים לזה די מהר, ברוכה הבאה

newbie7

New member
"אני רק מציצה"

איפה הצנזורה, איפה? אני, לעומת זאת, רק שאלה.

נו טוב, הגיע הזמן שגם אני אגיד שלום

ערב טוב לכולם / כולן. זכר בן משק, מתקדם בצעדי ענק אל עבר גיל 24 ביינתים מעביר את זמני בישיבה על ספסל הלימודים תוך כדי צריכה מוגזמת של וויסקי. וכמובן, סחבק מרים בגאווה את דגל הישרים, בעיר הכי גאה בעולם. שבוע טוב.

מפחיד הקור הזה

בחיים שלי לא הייתי צריכה להתלבש כל כך הרבה לפני שאני יוצאת מהבית.. כובע צמר ..כפפות..צעיף...מחחמי אוזניים מה לי ולזה??? אני נערה מתל אביב ...תני לי כפכפי אצבע כל היום!! לא אבל מה שיפה לפחות זה ההכנות לקריסמס...כל הרחוב שלי מקושט לבן! אגב, אני גרה בג'רסי סיטי..ואת?

למעלה