שלום לכולם

NYC 5th

New member
חחח

תעברי לCA מזג אויר מושלם כל השנה. דרך אגב קוראים לי בן חדש כאן בתפוז וגם לי קופאות הביצים כרגע (בניו יורק)

NYC 5th

New member
איזה פחדדדד

ראיתי תחזית ליום חמישי בNY עננים מסתחררים(funnel clouds) הדבר האחרון שבא לי עכשיו זה טורנדו שיטיס אותי חזרה לישראל :). בניו יורק יש סופות מהסוג הזה????

זו לא הייתה תגובה לטורנדו,

זו הייתה תגובה ל"קוראים לי בן חדש כאן בתפוז וגם לי קופאות הביצים כרגע". (שים לב שהתגובה הקודמת שלי באה מתחת לטורנדו ולא כתגובה להודעה שהתחילה ב"איזה פחד").

NYC 5th

New member
דרך אגב...

יש תגובה לטורנדו? אל תצחקו ...אני מת מפחד מהדברים האלה. באוגוסט הייתי בפלורידה(סיפור אמיתי) כאשר הייתה אמורה להיות סופה טרופית בסוף לא הייתה היה בסה"כ הרבה אבל הרבה גשם. מישהו שמע על זה משהו זה היה הרבה בחדשות בארה"ב ואמא שלי שהייתה בארץ אמרה לי שזה היה גם בחדשות בארץ?

העצה הכי טובה,

תאגור קופסאות שימורים וקצת אוכל שיהיה בבית, בשעות שהטורנדו יחוג מעל האיזור שלך, פשוט תשאר בבית. אין פתרון קסם, ובסוף הכל עובר.

NYC 5th

New member
ברור...

לא התכוונתי לצאת לטייל בסנטרל פארק ולצפות בטורנדו אבל לפי תוכניות ריאליטי שאני רואה(סיפורי סופה אם זה אומר לך משהו) אז אני רואה שטורנדו מוריד בתים. אני בדירה במנהטן נראה לך שזה עמיד יותר מבית רגיל?

המדיה פה עושה הכל כדי להפחיד...

בדיוק כמו שבחדשות פה מראים כאילו כדורים שורקים ברחובות תל אביב זה לא עניין של מה בכך, ושישראל הינה מדינת עולם שלישי. קח את הכל בפרופורציות,ההמלצה לקופסאות השימורים לא הייתה למקרה שהבניין יתמוטט, אלא למקרה שתהיה הפסקת חשמל עקב הסופות והאוכל במקרר לא יחזיק מעמד (או שהמכולות יהיו סגורות למחרת).

Ronit FL

New member
ושכחת...

להזכיר לו להתפלל....שלא יעוף לו הבית בטורנדו.

NYC 5th

New member
:) :) :)

תנסה אתה להיות במקום (במקרה שלי פלורידה ) ושכל דקה בCNN אתה שוצע : "כן אנחנו רואים את ההוריקן מתקרב הוא יגיע למיאמי ביום רביעי" :)

saritoosh22

New member
את רצינית?

את לא בפלורידה? מה עברת לאמריקה? אז מה? ה FL זה מהפלולה?

חחחחחחחחחחחח

גם אותי זה מפחיד שמעתי טורנדו בתחזית... והלכתי הביתה מהעבודה והיו רוחות ופחדתי שהם יעיפו אותי...כמו בסרטים אתה יודע... :)

יא, גמני גרתי שם

זה נראה כאילו זה היה לפני יובלות. אבל זה היה רק לפני שנתיים ומשהו...

למעלה