שלום לכולם

nimrodharel

New member
שלום לכולם

זאת הפעם הראשונה בה אני מפציע לפורום זה. ראשית אני רוצה להודות לכל המשתתפים ולמנהל הפורום שהופכים את הפורום הזה לפעיל ומעניין. בימים אלו אני מופיע מדי יום ביומו בכל רחבי הארץ ומחוצה לה ולצערי הרב אין לי זמן להיכנס ולהגיב למתרחש בפורום על בסיס קבוע.אני יודע שיש לכם שאלות רבות אלי אך אני סמוך ובטוח שתגלו שעל 99% מהן עניתי כבר, בין אם באימייל תשובה כללי שנשלח לשואלים אותי ישירות במייל, ובין אם בסרטון שהועלה לאחרונה לפליקס. אנא הבינו שפשוט אין לי זמן לשבת ולענות לכל אחד באופן אישי. כידוע לכם אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לקראת סיום העונה. רוצים לדעת מה עוד נכון לנו? ובכן, בשבוע הבא יוקרן פרק שיעסוק בזוגיות ותהיו מוכנים להרבה מאוד פוצי-מוצי של חתנים וכלות ולכל מה שביניהם. לאחר מכן יוקרן הפרק "האתגר המסוכן בעולם" ואותו יוביל אמיר לוסטיג. אני לא יכול לחשוף יותר פרטים אבל למי שמכיר קצת היסטוריה של מנטליסטים ופעלולנים יכול לנחש על מה אני מדבר. לאחר מכן יוקרן פרק המייקינג-אוף ובו תקבלו הצצה למאחורי הקלעים של בלתי נתפס. שלשום נפגש כל צוות בלתי נתפס באולם הקלטות לצורך הקלטת שיר הנושא של הפרק (כן, כן. ממש שרנו. מביך אך מבדר). השיר ישודר גם בערוץ 24 והולך להיות שמח. ולסיום העונה כמובטח ישודר פרק 13 הגנוז מהעונה הקודמת. מי שלא יודע הפרק נקרא "חרדות ופחדים" וזמן רב הוא שכב במרתפי ערוץ 10 עד שהחלטנו לשדרו. זהו פרק מפחיד למדי ובו תראו בין היתר את הפעם הראשונה שבה ניסיתי לבצע הדגמה מסכנת חיים (מסלול מלכודות) ואיך זה נגמר בהכשת הנחש המפורסמת וכל מה שקרה לאחר מכן. בקיצור, הרבה אקשן מחכה לכם. ושוב, תודה על שאתם צופים ואוהבים. נשתמע, נמרוד

נמרוד!!!!

איזה יופי שכתבת בפורום
. יש לך תכנית מצוינת! מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאים
(בעיקר לאחרון) לב.

זה עם המשקפיים מהפרק על משולש ברמו

אני אמיר ג'רסי- הבחור עם המשקפיים מהפרק של משולש ברמודה-נמרוד שלום =] אני מקווה שאתה זוכר אותי-אני בוודאי זוכר- איך שזאת הייתה חוויה בשבילי ואיך שטרחת להתקשר אלי לאחר הצילומים... בכל מקרה הייתי שמח להשתתף גם בעונה ה3 שלך שאני מקווה שתהיה... [email protected] -אמיר ;]

Lord VoIdemort

New member
שלום נמרוד../images/Emo13.gif

נחמד לראות אותך פה :]. אני מקווה שכשתוכל תיהיה יותר פעיל בפורום, או שתבוא לבקר פעם בשבוע בערך, סתם כדי להגיד לנו שלום אפילו
. אני מחכה בקוצר רוח לפרג של האתגר המסוכן ביותר, במיוחד בגלל שאמיר לוסטיג ינחה אותו (הוא כמעט ולא הופיע בפרקים האחרונים). האמת, משעשע שדווקא בפרק מספר 13 קרתה לך הטעות הכי נוראית בכל הסדרה, רק מזל שהוא לא היה ארסי
. נעים.

מאד מהנה לצפות בתוכניות ../images/Emo42.gif

בעיקר מדהים לראות איך אתה ממש מתכנת אנשים. לא בעזרת html אלא באמצעים אחרים

1shiran1

New member
איזה נחמד שבאת לבקר בפורום :)

אני בעיקר קוראת כאן מאשר כותבת אבל ממש היה כיף לקרוא את ההודעה שלך.. חבל שהעונה כבר לקראת סיום ): העונה הייתה מצוינת... נחמד יהיה לראות אתכם שרים חחחח זה יהיה קאבר לשיר כלשהו? או שיר שמיוחד לאותו פרק? הפרק של המייקינג-אוף יהיה מעניין כי תמיד מעניין לראות מה מתרחש מאחורי הקלעים.. תמסור לאמיר לוסטיג בהצלחה ב'יורש' [כמו שאמרת בפליקס הוא הכי טוב :)] מקווה שתכתוב כאן שוב בקרוב.... :)

SwiTeBoy

New member
יש מצב אני מדבר איתך באיזו שהיא דרך

ואייייייייייייייייייייייייייי אתה מדהיםםםםםםםםם חייב לשאול אותך משהו ענקקק בבקשהההההה תן לי איזה לא יודע אימייל או איסיקיו אם יש לך חחח או משהו מסנג'ר אנייי חייב לשאול אותך משהו !!!!!

orb10

New member
לנמרוג!

אתה המלך אתה יותר טוב מאורי גלר!!!אני מעריץ שלך! אני רוצה לשלוח אליך איימיל אתה תענה לי?

לנמרוד

מאוד נהנתי לצפות בתוכנתיך עושם רושם שאתם אדם,חד חכם, כובש , בעל כרזימה רק דבר אחד אינו מובן לי זה שאתה אטאיסט וכמובן שזו זכותך המלאה וכל דבר אתה טוען שניתן לה להוכיח בעזרת המדע "אז תוכיח שאין אלוהים" הרי כל הבריאה זה עולם ומלוא אז איך זה נוצר?

RoiRoi88

New member
אולי אתה תוכיח שיש אלוהים?

אני לא מגיב קבוע בפורום (למרות שאני מעיין בו מדי פעם), אבל יש דברים שאני פשוט לא יכול לעבור עליהם בשתיקה.

רוצה הוכחה?.

קח דוגמא טבע המים טבע המים הוא להתמזג אם תרח מים ותשפוך לא תראה טיפה טיפה נשפכת אלה את כל הטיפות ממוזגות ואך כשיש גשם אף פעם הטיפות לא מתאחדות אלה כל טיפה יורדת לבדה

האם יש פה נימה

של ציניות וסרקזים אני בתפיסה שאיש איש ואמנותו יחיה ושיש דברים שהם נשגבים מבינתו ולא את הכל ניתן להוכיח\ או הכל מדעי

התנהגות של אמא

אנשים לא יודע מה קורה לכם אבל יש לכם טעות ענקית וחמורה!!! נו אז מה אם הוא אמר שזה לא כוחות על טיבעים ושאפשר ללמוד את זה לכן מה??? לכן זה אומר שהוא ברא את עצמו או האפונה שהתפוצצה ברא אותו ואת ה"יכולות"שלו??? תחשבו לרגע מה שאתם אומרים!! מי ברא אותך ואת אבא שלך ואת,,,, עד אדם הראשון ואת אדם הראשון מי??? עוד בן אדם?? אז מי ברא את הבן אדם שברא את הבן אדם שברא... ההיגיון מחייב להגיד שיש דבר שהוא למעלה מכל זה ושמלפניו אין אף אחד!!! ותחשבו לרגע בשכל הכי פשוט שאפשר.. ניראה לכם שזה מציאותי שאלפי שנים אבא עובד על הבן שלו שהיה הר סיני וקבלנו את התורה וכו' והבן הזה ממשיך לפנטז את זה לבן שלו והבן לבן אחריו וואבות אבותינו מסרו את נפשם ואת כל חייהם בכל דור בשביל לשמור על הגחלת היהודית ושתורת ה' לא תשכח ח"ו ככה אלפיים שנה כל זה מתוך פינטוז שאדם אחד צץ לו רעיון להגיד שיש אלוקים????? נו בחייכם תחשבו קצת על מה שאתם אומרים!!! לא כל מה שסיפרו לכם כשהייתם קטנים ותמימים זה אומר שזה נכון. תפעילו קצת מ500 גרם שהקב"ה שם לכם בראש ותגיעו לתשובה אחת ברורה "יש מי שמנהיג את העולם" והוא החליט איך כל דבר יווצר בעולם ושהאדם הזה יהיה לו ככה כסף ולשני פחות ולאחד הוא נתן כאלו יכולות ולשני זה צריך להגיע על ידי לימוד של 20 שנה והכל מתוך חישובים של מנהיג היודע מה מתאים ואת צורך הפעולה שכל אחד!!! ולזה שכתב דברי נאצה על הקב"ה אז דע לך שלא כל מה שאתה חושב שצריך להיות ולא קורה זה אומר שזה טעות או אכזריות וכדומה אולי שכחת אבל כשהיית קטן אז אמא שלך שמרה עליך מכל משמר ואם ח"ו החזקת איזה משהו שעלול לסכן אותך אז אמא שלך לקחה לך את זה מהיידים ולפעמים היא הייתה צריכה גם להשתמש עם קצת כוח ואתה בכית והשתוללת ואפילו חשבת לעצמך איזה אמא אכזרית יש לי!! מה היא לוקחת לי את זה מהיידים היה לי מאוד כיף לשחק בצעצוע (המסוכן) הזה אבל עכשיו אתה יודע שהיא צדקה והיא ממש לא אכזרית אלא להיפך מתוך לב של אמא היא עשת את זה אלא שאז פשוט המוח שלך היה אז כזה קטן ולכן לא הבנת מה אמא עושה.. עכשיו דע לך שעם כל הכבוד אבל לצערינו השכל שלך ושלנו כזה קטן לעומת החישובים של הבורא הגדול המחייה דוב גדול בג'ונגל ובאותו זמן הוא מחייה את הנמלה הקטנה עם כל הפרטים הזקוקים לה וכל זה מתוך כל כך הרבה חכמה ודייקנות אז בא אחי היקר למה לך ובזבז זמן יקר בלחקור אחר ההתנהגות של אמא..

Lord VoIdemort

New member
נמ

לא שאני מאמין באלוהים, אבל אם כמו שאתה אומר, אלוהים שולט בכולנו, אז אלוהים גם שולט באלה שלא מאמינים ואומר להם לנסות לשכנע את האחרים. ארין לך מה להתווכח על זה, הרי אלוהים הוא זה שמחליט לו מה לעשות, לא?

אלוהים לא שולט בנו

הוא נתן לנו את זכות הבחירה רק לידעתך לכל אדם יש זכות לבחור באיזה דרך שהוא רוצה בין אם זה טוב או רע

למעלה