שלום לכולם

כי אתה לא נמרוד הראל../images/Emo163.gif

זה לא רק עניין המשולש, זה הרבה יותר מזה. קוראים לזה סוגסטיות. תראה את הראיון הבלעדי עם הראל
לב.

לנמרוד: שאלה בקשר ללוסטינג...

איך זה שהוא משתתף בתוכנית של אורי גלר, בעוד שבתוכניתך הוא חושף את כל הרמאויות אצל אורי כדורי?

GR££N woMAN©

New member
נמרוד../images/Emo13.gif

שמחה שמצאת זמן להיכנס. בהצלחה בהופעות, ותודה על שיתוף המידע בקשר לתוכניות הבאות. תיכנס יותר!

נמרוד, חבל שלא תקרא את זה,

כי אני רוצה מאוד לומר לך שנראה לי שאתה בהכחשה. אתה אומר שאת הדברים שאתה עושה כל אחד יכול לעשות עם הטריקים הנכונים, אבל אני מאוד בספק. נראה לי שאתה בהכחשה שיש לך כוחות ראיה חל חושית, אלא אם כן האנשים שמוצגים אצלך בתכנית הנם משתפי פעולה. לא מאמינה שעם טריק יכלת לדעת שראש עריית אילת חושב על ירדן כל הזמן... בכל אופן מתה עליך. אתה מדהים ולחלוטין בלתי נתפס!

MasterCool

New member
שמעו, אני חייב להגיד ש..

אחרי הראיון שהוא עשה פה בתפוז, אני משתדל לתת פחות ופחות פרטים לגבי אותם דברים שהוא עושה, כלומר, אני גם יודע הרבה קסמים וחלקם נמרוד עשה פעם או פעמיים בתוכנית.. נמרוד לקראת סוף הראיון ביקש, מי שיודע, אל תדברו בפרסיה כלומר אל תדברו על זה עם אנשים שאוהבים לראות את הקסמים ולא לעשות אותם.. לכן אני מכבד בקשה זו.. מה שכן.. אתם חייבים להבין שהוא חייב להגיד קצת פה ושם שזה איזה אינטואיציה של הבנאדם או הוא הדריך אותו בצורה כלשהי, תסכימו איתי שאם הוא היה אומר 'שמעו זה קסם' בכל דבר שהוא היה עושה, זה מוריד קצת מהערך של אותו קסם, וכל הקטע בקסם זה שיש את עיניין המסתורין שלו, לא משנה איך הוא עשה.. לא חשוב לדעת גם איך הוא עשה, מי שיודע, יודע בזכות זה שהוא חקר את העיניין ורוצה להיות אחד כזה, אבל אחד שהוא רק נהנה מלהסתכל על זה, חבל להרוס לו בזה שתגידו לו איך הוא עשה את זה... אני מאמין שהוא משלב כמה טריקים עם קצת פסיכולוגיה.. ועוד כמה דברים... תלוי באיזה קסם מדובר כמובן.. יש פשוטים ויש הרבה יותר מורכבים.. אי אפשר להסביר הכל.. פשוט תהנו, בלי הרבה הסברים..

BOSS77

New member
מה קורה, נמרוד? כנס בבקשה

תגיד, מה יש לך נגד דיקו וצ'יקו? וזוכר ששאלתי אותך למה אתה לא משחק פוקר, כי אתה יכול להרוויח מיליונים? לא ממש התכוונתי בקטע של לרמות, גם כי קשה לרמות בטקסס הולדם וגם כי אם תופסים אותך מרמה למשל בקזינו בלאס וגאס אתה מת. התכוונתי יותר בקטע של לקרוא את השפת גוף של היריבים שלך גם אם הם מרכיבים משקפיים וחובשים כובע, לעשות עליהם סוגסטיות שיפרשו עם יד חזקה או שיכנסו עם יד חלשה או שלא יהיו מרוכזים או לדעת לפי שפת הגוף שלהם איזה קלפים יש להם. אני מדבר על להשתמש ביכולות שלך כאומן חושים על מנת לנצח בפוקר, אני בטוח שזה אפשרי. אתה בכלל יודע לשחק טקסס הולדם? אם כן אתה אפילו מוזמן לשחק איתי פוקר באינטרנט.

Lord VoIdemort

New member
נמ

יותר פשוט ללמוד את השיטה של ספירת הקלפים מאשר לקרוא שפות גוף של אנשים שמשחקים בזה כבר יותר מ10 שנים ויודעים איך להתחמק מקריאות כאלה.

למעלה