שלום לכולם

dan TO

New member
who earns $29 in retail

משכורות למוכר פשוט במקומות כמו וולמרט או זלרס הם מינימום שבמינימום על גבול העבדות...אולי $8 לשעה, אחרי שהעלו את שכר המינימום ב-25 סנט

NorthernStar

New member
צודק 100%

הכרתי כמה וכמה מהגרים, חלק מהפורום הישן בYnet, שעם הגיעם עבדו במיני רשתות Retail וקיבלו 8$ לשעה, לא יותר, החל מStaples וכלה בSeven eleven.

שניכם צודקים.

יש סדרני סחורה שעובדים בשכר מינימום או מעט יותר, ויש מנהלי מחלקות, קופאית ראשית ועוד כל מיני מקצועות שמרוויחים יותר, ומנהלי תחומים שמרוויחים עוד יותר. ואני מבקש בזאת לחתום את השירשור שמוצה עד תום.

dawnmoon

New member
לגביי שטיח אדום בישראל

שרונלי יקירתי, לדעתי את קצת מגזימה לגביי ישראל..... זאת ארץ שטופת שמש, אנשים חמים וגם הגונים. לא כל המדינה "מזוהמת" ומושחטת ויש הרבה דברים יפים. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר :)) אני לא אומר לך אל תהגרי לקנדה אבל תעשי את זה מתוך החיוב ולא מתוך שלילה. אם את "בורחת" אז זה לא פתרון... יכול להיות שהבעיה לא במקום הפיזי... אני בעצמי בתהליכים של הגירה(מחכה שיחזרו אליי) וגם מתכנן על וונקובר אבל זה לא מונע ממני לאהוב את ארצי :)) שבוע נעים, מיקו.

sharonli

New member
אני לא מעוניינת

להגר במטרה לברוח, וחבל אם זה מה שמשתמע ממה שכתבתי. לטרוניה שלי על המצב הלא סימפטי השורר במדינה אין קשר לאהבה שלי לארצי, אחרת ממזמן הייתי מתנדפת בלי לחשוב פעמיים. מה שכן, אני מחפשת הזדמנויות טובות יותר בשביל העתיד שלי, כמו כולם. מעולם לא אמרתי שכל המדינה מזוהמת, ואין ספק שיש כאן אנשים מעבר לטובים. לגבי האמרה "אנשים חמים וגם הגונים"...טוב... יש לי קצת בעיה עם הקביעה הזו. אני אישית גרה בפריפריה וגם כאן בודדים הם האנשים ההגונים שנתקלתי בהם בימי חיי, לפיכך יש מקום להתווכח על זה, אבל הפורום הזה הוא לא המקום. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

למעלה