שלום לכולם

doronkoll

New member
אני...

דורון, ירושלים, קורדאו דה אורו- אצל המורה מקוללה...

איזאק, אבאדה תל אביב

למרות שלאחרונה אני מתאמנת בעיקר בעבודה

squaredevil

New member
שאלה

איזאק זה ההוא שמלמד בדיזנגוף סנטר? יכול להיות שיש לו בקבוצה אחת שלומדת בעברית בירושליים, שקוראים לה רחל? כי אם כן אז הייתי באימון אחד שם

squaredevil

New member
ברזילאי כלשהו

שאני לא ממש זוכר את שמו. הייתי שם אימון אחד (הובאתי ע"י רחל הנ"ל) והתרשמתי... לא ממש לטובה... קבוצה ברמה מתחילה (בערך עשרה אנשים, רובם ברמה של חודש-שניים). הייתה הודת יומולדת לאחת הבנות - היא הייתה בשוק כשעשיתי בנדה, החלטתי לא לנסות ונגצ'יבות. מוזר. עושה רושם שבדיוק בשיעור שהייתי הייתה הפעם הראשונה שהם למדו מעבר גשר לקדה-ג'י-הינס. למעט שתי בנות ברמה די טובה (הייתי אומר שהן מקבילות לקורדאו צהוב בCDO) שאחת מהן גם תרגמה את המדריך, לא ראיתי הרבה סיבה להישאר בקבוצה הזו. איפה זה עירוני ה'?

עירוני ה' זה בתל אביב

בן יהודה פינת ירמיהו, בערך. רוצה לבוא אלינו לאימון? (כן כן כן!) רק תוודא איתי קודם שאני נמצאת, לאחרונה טוחנים אותי בעבודה, ואני משלימה אימונים במקום אחר. אתה ירוק צהוב? לי יש כחול-צהוב מהימים ב CDO.

squaredevil

New member
נשמע מגניב

אבל אין לי כל כך איך להגיע. אין רכב, למרבה צערי... באיזה שעות\ימים אתם מתאמנים? וכן, ירוק צהוב Indeed

squaredevil

New member
ו...

באיזה רמה המתחילים אצלכם? או במילים אחרות, לאיזה מהשעות אני צריך להגיע? או שלבוא לשניהם ופשוט להתרסק ברגע שאני כבר לא אהיה מסוגל יותר? (אני פדלאה, אני מודה).

ההפרדה היא בערך בחגורה כתומה

של אבאדה - כתומים כבר יכולים להגיע למתקדמים, והרבה מהם עדיין באים למתחילים. וכתום זה בערך ירוק צהוב... אז זה תלוי בך, אתה יכול להתאים לשניהם. אני בדרך כלל באה לשניהם. בימי ראשון אני עכשיו עובדת לצערי הגדול מאוד עד 20:30, אז אני מגיעה רק לאימון השני וגם זה רק ב 21:00 במקרה הטוב. בימי רביעי לעומת זאת אני באה לשניהם (כשלא מחליטים לי שאני פתאום צריכה לעבוד גם ברביעי, כמו שעשו לי באחרון
)

וחוץ מזה, חצוף

אתה מוכן לפתוח כבר שרשור חדש ולהציג את עצמך בפני הנוכחים?

squaredevil

New member
חצוף?! אני?!

איפה כתוב שצריך להזדהות בכניסה?! וחוץ מזה, אם את כל כך אלפקית, אז איך עושה שרשור?

ailag

New member
אני אצל עידן בת"א

עד שאשתכנע להתחיל גם ברעננה (בינתיים מסתמנת מגמה של הברזות מצדי שלא מתקבלת על הדעת!) CDO ולאור לקח מהעבר: אם גם אתם, ואם אתם יודעים מי אני, ולא מגלים כמו איזה סטוקרים, אני אחטיף לכם קשאדה* מה איתך? ------ * או לפחות אעשה לכיוונכם בעיטה עקומה שלא פוגעת בכלל, כי אין לי כוח פיזי להרבה יותר מזה

למעלה