... סבבה אף אחד לא אצל קווקה חוץ מזה די רדום פה לא?
א אלפקה פקה New member 1/3/07 #12 בפורום יש תקופות ויש תקופות אני אישית מטורפת על קווקה. ועל הקבוצה שלו (מבחינת משחק, לא מכירה את האנשים עד כדי כך. ואני גם מעודכנת נכון ללפני שנתיים לפחות )
בפורום יש תקופות ויש תקופות אני אישית מטורפת על קווקה. ועל הקבוצה שלו (מבחינת משחק, לא מכירה את האנשים עד כדי כך. ואני גם מעודכנת נכון ללפני שנתיים לפחות )
J jennie 00 New member 3/3/07 #15 אין על הקווקה לא משנה אם זה בארץ או בחול בקורדאו ג'י אורו או בקבוצה קשה לי להאמין שיש מישהו שיגיד לא קפואריסט מדהים... באמת הוא הקפואריסט שאני הכי מעריכה בארץ
אין על הקווקה לא משנה אם זה בארץ או בחול בקורדאו ג'י אורו או בקבוצה קשה לי להאמין שיש מישהו שיגיד לא קפואריסט מדהים... באמת הוא הקפואריסט שאני הכי מעריכה בארץ
S squaredevil New member 4/3/07 #22 איפה איפה איפה הקליפ שהוא הצטלם לפרסומת של נביעות, יחד עם עידו, איפה אה! אני יודע איפה! אצלי על המחשב (לעזאזל עם תפוז שלא נותנים להעלות קבצים מעל 500KB)
איפה איפה איפה הקליפ שהוא הצטלם לפרסומת של נביעות, יחד עם עידו, איפה אה! אני יודע איפה! אצלי על המחשב (לעזאזל עם תפוז שלא נותנים להעלות קבצים מעל 500KB)
א אלפקה פקה New member 4/3/07 #24 הווווווווו שלום ../images/Emo140.gif טוב שהגעת לכאן צריך עוד CDO כאן כדי שגליה לא תרגיש בודדה.
J jennie 00 New member 5/3/07 #37 בואנה ילד... בואנה ילד חצוף דבר ראשון אני מנהלת אותו אז תיזהר בדבריך וחוץ מזה שאני יכולה להיות אב אבא שלך (נאמר בשיא הערסיות חחח) [דולב התגעגענו]
בואנה ילד... בואנה ילד חצוף דבר ראשון אני מנהלת אותו אז תיזהר בדבריך וחוץ מזה שאני יכולה להיות אב אבא שלך (נאמר בשיא הערסיות חחח) [דולב התגעגענו]
G G puma New member 4/3/07 #20 אדנה כל השבוע היינו בסדנאות של אדנה ויום רביעי הייתי חייבת לחזור לחיפה בקימור סיפור ארוך אני אספר לך שאני אראה אותך
אדנה כל השבוע היינו בסדנאות של אדנה ויום רביעי הייתי חייבת לחזור לחיפה בקימור סיפור ארוך אני אספר לך שאני אראה אותך
F Forever NemeSh New member 4/3/07 #21 בכיף בכיף. אני לא הצלחתי להגיע לסדנאות במשך השבוע.. אז הסתפקתי במה שהייתי לצערי מה גם שביום רביעי הייתי חולה אז גם באימון בת"א הייתי אבל לא עשיתי אותו. לא נורא, היום אימון פורים
בכיף בכיף. אני לא הצלחתי להגיע לסדנאות במשך השבוע.. אז הסתפקתי במה שהייתי לצערי מה גם שביום רביעי הייתי חולה אז גם באימון בת"א הייתי אבל לא עשיתי אותו. לא נורא, היום אימון פורים