שלום לכולם!

הרדופית

New member
לVENDETTA

לפי המצע של מולדת הבנתי שהכוונה לטרנספר או במילים עדינות הפרדות והעברת אוכלוסין מרצון. לא ברור לי מהמצע מה קורה אם הם לא רוצים. אולי תסביר לי תודה

Vendetta

New member
נתחיל בכך שאיני חבר במפלגת מולדת

לא מייצגה או כל דבר אחר הקשור בה. למולדת אין מונופול על רעיון הטרנספר, ולכן אין טעם בטיעונים שלך כנגד הטרנספר של מולדת - כי הם לא קשורים לי. לדעתי הטרנספר שמוצע במצע של מולדת אינו ישים, אך יתכן והוא רק תכסיס פוליטי שנועד כדי שלא תיחשב למפלגה לא חוקית. יתכן וברגע שיהיה להם מספיק כוח הם יוציא לפועל את הטרנספר לא מרצון, ובכך ישמחו אותי עד מאוד.

שמאלני

New member
צודקת צריכים לעשות לערבים טרנספר !!

צודקת אנחנו באמת צריכים לטרנספר מכאן את הערבים האלה,אז מה עם יש להם שם אדמות ובתים. הרי הפלסטינים הם לא בני אדם הם חיות אין להם בכלל זכויות,אנחנו יכולים לשלוט עליהם ובתוך כמה ימים לעשות להם טרנספר. שילכו קיבינימט מי צריך את הערבים האלה,אז מה עם האו"ם נגדנו אירופה נגדנו ובקיצור כל העולם נגדנו חוץ מארה"ב,עדין אפשר לעשות טרנספר. מי צריך בכלל את העזרה של האמריקאים,אז לא נקבל מהם כסף ולא נקבל מהם נשקים והבטחון של מדינת ישראל יהיה אפסי. הרי יש לנו את הצבא החזק בעולם,אנחנו יכולים להתמודד מול כללללל העולם. רעיון אדיר איך לא חשבתי מקודם על טרנספר.

אני לא מבין

איך אתם מאמינים שרעיון הטרנספר הוא ריאלי?תיכפו בכוח ממדינות ערב לקבל את הפלשתינאים?חחחחחחחחח תוכל לשכוח משקט במזה"ת אם "תיכפה בכוח" על מדינות ערב לקבל את הפלשתינאים.בעצם,אני לא כל כך בטוח שנצא מהמלחמה הזו במקרה של טרנספר,כי אנחנו נערב את כל שאר המזה"ת בעסק הזה. אומרים שהשמאל הוא נאיבי.טוב,בסדר.אני חושב שבנושא הטרנספר מי שנאיבי הוא הימין.

Vendetta

New member
כבר עניתי בהודעות אחרות

אין לי כוח לחזור על עצמי כמו תוכי.

m y s e l f

New member
לא כל

הימין תומך בטרנספר, וגם לא רובו. מיעוט מהימין תומך-טרנספר. וונדטה, פטריוט, קנדימן, אני ועוד... (אם יש מישהו ששכחתי - סליחה) חוזרים על עצמנו קצת יותר מדיי בקטע הזה. תפסיקו להתייחס למה שאתם רוצים, זה פורום, אם בנאדם כותב הודעה, תתייחסו לכל ההודעה. ואם לא תתייחסו, אז לפחות תקראו את החלק שלא כל הימנים תומכי-טרנספר שאתם מתעקשים להתעלם ממנו באופן שיטתי, ובלי להתייחס - פשוט תפנימו כבר!

הרדופית

New member
עושה שוק כמה שאתה צודק

היום נכנסתי לאתר של מולדת. חשבתי שאני, שמאלנית לשעבר שהתפכחה, הייתי נאיבית. עכשיו לאחר עיון במצע שלהם,אני מבינה מי נאיבי או אולי טיפש. הכל אצלם במולדת נורא פשוט הרי הערבים הנחמדים והאדיבים יעזבו בשמחה את יש"ע. שמעתי ששוויץ פותחת שעריה לכל פלשתיני מעוניין וגם תסייע לו בדיור ובחינוך ועבודה. לכל הימניים תומכי מולדת: אני התפכחתי אולי גם אתם תתעוררו!like hello

שמאלני,

הפסקתי להתווכח איתך, אבל כדי שלא כולם יחשבו שזה עובר בלי תגובה אז: הטרנספר הוא הפתרון הכי מוסרי שקיים לערבים תושבי יש"ע. בקשר לערבים הישראלים, יש יותר בעיה, אבל גם לגביהם - מי שלא מוכן להשבע אמונים למדינת ישראל, ולקבל את חוקיה - שלא ישאר כאן! יש לערבים 21 מדינות, לנו יש רק מולדת אחת, וגם ממנה הורידו הבריטים 70% ונתנו לפלשתינאים (הגדה המזרחית, אנשים כבר שכחו שבמקור היא היתה שלנו!).

הרדופית

New member
לכל השמותפוסים

שאלתי כבר את VENDETA אבל אשמח לקבל גם ממך תשובה: הטרנספר הזה שאתם מתלהבים עליו, זה מרצון, מה יקרה לערבים שלא יסכימו להתפנות מרצון או שלא ימצא להם מקום שיהיה מוכן לקלוט אותם. מה אז? אני באמת מחכה לתשובה ואף ניסיתי להבין זאת מקריאת המצע של מולדת ולא ממש הבנתי. אגב, למרות שבעברי אני שמלאנית ומעט "התיימנתי" אך עדין אני מאד רחוקה מהדעות שלך אשמח מאד אם ההגירה מרצון תצליח וכל הפלשתינאים יעזבו ברוב טובם את האזור, אבל ברור לכולנו ואני בטוחה שגם לך שזה ממש לא ריאלי. אז אנא הסבר (אולי אשתכנע.). יש לי פתרון אחר לגמרי כתבתי אותו באחת התשובות שלי בפורום.

בבקשה,

הרדופית יקרה, מפאת קוצר הזמן, את מוזמנת לעיין באתר ´מולדת´ כדי לקבל פרטים על הטרנספר: http://www.moledet.org.il/transfer.htm ו- http://www.moledet.org.il/hoveret/trans1.htm אם מה שמצאת לא סיפק אותך, את יכולה לפנות אלי בדואל ([email protected]) ואני אענה לך. (אני קצת ממה רעכשיו ואני פוחד שאני אשכח אח"כ)

אולפניסטית יקרה,

ברוכה הבאה לפורום! את מוזמנת להצטרף לתנועת מולדת: 03-5626272 או: 1800363321 www.moledet.org.il

למעלה