שלום לכולן, אני בוחרת להשתמש

נעצבת

New member
שלום לכולן, אני בוחרת להשתמש

בשם אחר כדי לכתוב, כי קצת מביך אותי לחשוב שתהיה מי שתזהה אותי או את בן זוגי, שבעיקר עליו או יותר נכון עלינו אני כותבת. אני לא נמשכת לבן זוגי, אנחנו לא שוכבים כבר שנים....... כן כמו שזה נשמע מזעזע, כך גם התחושה, גם כשהכרנו, התשוקה אחד לשני לא היתה היסטרית, אבל היו פה ושם זיונים. הבעייה מתחילה מכך שבסך הכל אנחנו מסתדרים מאוד טוב, קשורים אחד לשני, אוהבים לעשות פה ושם דברים ביחד, וכמובן הכי הכי, הילדים, שמזל שעשינו סקס אחד או שניים בחיינו והם נולדו! אני לא רוצה להשמע צינית, למרות שאני יודעת שכך אני נשמעת, אבל אני מרגישה שויתרתי על המון המון דברים מסביב בכך שויתרתי על סקס, אני כותבת פה ובוכה, ומרגישה שאין לי מוצא, ולא יודעת מה לעשות, אנחנו מדברים על הענין בגלוי בעלי ואני, ומסתבר ששנינו מרגישים אותו דבר (עצוב עצוב), אין לדעתי שום טיפול ושום סדנה, שיכולים לגרום לשני אנשים שלא נמשכים אחד לשני כן להמשך פתאום.... מצד שני שנינו לא רוצים לפרק את מה שקיים, והכי פוחדים שיפגעו הילדים, אבל אני מרגישה שאני לא יכולה יותר, אני הייתי פעם נורא סקסית, משכתי גברים, נמשכתי לגברים, וזהו אני זועקת:אלוהים! אני מתה! ומרגישה באמת שהכל מת בתוכי. ובאמת מה עושים?, אני מרגישה שאני רוצה לחיות מחדש, ותמיד כשאני שומעת את שירה של דפנה ארמוני, אני מרגישה שבא לי להתאבד מרוב חוסר אונים: "רוצה לרקוד, רוצה לשיר, לפרוש כנף, לעוף מעל העיר, ולשוב אל חושי, שוב להדליק את נשמתי, לדעת מה איתי להציל את חיי.... אני מתנצלת אם הכל נראה לכן מבולבל, מקווה שאני מובנת, לקח לי המון זמן עד שהחלטתי לכתוב. אני עצובה

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת שהפחד מפרידה הוא לא סיבה מספיק טובה להישאר ביחד אם רע לך. השאלה העיקרית בעיני היא השאלה הכלכלית - האם אתם יכולים להרשות לעצמיכם כלכלית לפרק את החבילה? ואם כן, אז להתחיל להתארגן לאט לאט ולאסוף את כל האומץ והכחות לקראת השינוי הזה בחייכם. יש לי תחושה שבכיוון השני של תיקון אתם לא רוצים להשקיע אנרגיה.

נעצבת

New member
שתביני, אנחנו לא מסוגלים להרדם

בלילה מבלי להתחבק, יש ביננו חיבה וקשר, אבל שום משיכה מינית, מה זה נקרא להשקיע בכיוון של תיקון? כלכלית זה ממש בלתי אפשרי.

מעיןבר

New member
תיקון = ללכת לטיפול זוגי

אולי אצל סקסולוג. אולי זה בכלל משהו הורמונלי. צריך להשיב את התשוקה לזוגיות כי אנחנו עוד צעירים מכדי לוותר בקלות על התשוקה והסקס ולבסס קשר רק על חיבה. ולא שיש לי משהו נגד חיבה, אני חושבת שאי אפשר לבסס קשר רק על תשוקה ללא חיבה הדדית. אבל בסופו של דבר המרקם הנכון של קשר טוב, כזה שיחזיק מעמד לאורך זמן מבלי להפוך לאבן ריחיים על צווארך, הוא משהו שכולל את מגוון התחושות והרגשות הללו: אהבה, חיבה ותשוקה. ואם משהו נעלם, צריך למצוא את הדרך להחזיר אותו, אולי בהתחלה לעשות בכאילו ועם הזמן שזה יהפוך להיות אמיתי. ובכלל - למה נעלמה המשיכה המינית? האם כשהיא היתה הקשר המיני היה טוב ונעים? אולי צריך באמת להשקיע באיזה סדנה שתשפר את המיניות ובכך גם תגדיל את המשיכה, כי כשמשהו טוב לא רוצים לוותר עליו.

libi4

New member
שלום!../images/Emo20.gif

את מתארת משהו שקורה להרבה זוגות עם השגרה אנחנו מותרים על הרבה דברים כמו הצורך הכי בסיסי לאדם שהוא סקס....לדעתי אם היתה משיכה ויש קשר פיזי טוב אז צריך אולי לנסות לעבוד על זה וזה יכול להתחיל רק במסאז' הדדי ועם הזמן אןלי זה יעורר בכם את הרצון למגע יותר וממש בצעד צעד כמו מתבגרים חנסות להחזיר משהו שהוא שלכם!!!! שבת שלום!

מאז

New member
עצובה שלנו...

את מתארת מצב שהוא באמת קשה, אבל את מתארת מצב בו יש המון דברים טובים שניתן לעבוד איתם: תקשורת מילולית מצויינת, קשר הדדי, ועוד. אני גם מבינה שאומנם אין משיכה הדדית, ומצד שני גם אין דחיה (אחרת לא הייתם הולכים לישון מחובקים). כל זה הוא כר ממש רציני לעבוד עליו בטיפול, לדעתי. נשמע שיש לשניכם המון מה להפסיד מסתם להתייאש (להתייאש ולהמשיך במצב הקיים, או להתייאש ולפרק את החבילה). שווה לנסות לטפל!

sugerbabe1

New member
../images/Emo24.gifנעצבת ...

יש תחושה במה שרשמת שנכנסת למערכת היחסים הזו ידעת טוב מאוד למה את נכנסת,לא היה שם סקס מזהיר מלכתחילה כנראה רצית משפחה וילדים ובטח הוא גם בעל מדהים(אם הסכמת לוותר) או שחשבת שדברים יסתדרו עם השנים. אבל אנחנו לא נהפכות להיות יותר צעירות ומושכות הלידות והשנים משאירים אותותיהם. ומכייון שכך המצב ואין כרגע מה להפסיד(רק מבחינת סקס) הייתי באופן אישי הולכת על הקיצוני ביותר אני קצת פוחדת לכתוב מה עולה לי בראש (שלא יצלבו אותי) אבל צריך לחשוב פתוח, לא להתקבע על איש,אישה,מיטה,לילה... ולזרום לכל כיוון בהחלטה זוגית בלבד!

חבל להתייאש לפני שמנסים

נישואין פתוחים הם מוצא אחרון לדעתי (לא צולבת, מכירה אישית מקרים שזה קיים והנישואין שורדים שנים). חבל בלי לנסות לשפר. אפשר לשפר סקס. זה הרי מעגל קסמים. משיכה וסקס. עזרה מקצועית יכולה לעשות פלאים. אפשר לנסות להתחיל בלי עזרה מקצועית - אבל אז דרושה פתיחות גדולה בין בני הזוג, ולא הבנתי אם בן-הזוג יהיה מסוגל לכזה דו שיח. אפשר גם בעקיפין - לקנות למשל את הספר סקס עכשיו (באמת ספר מצויין) ולדסקס קצת את הכתוב. לראות אם זה בכלל מציק גם לבן הזוג.

בלינקה

New member
נשמע לא קל בכלל

מה בן זוגך אומר על העניין, מלבד העובדה שהוא מרגיש כמוך? בסה"כ נראה שיש ביניכם שותפות מוצלחת, אבל היא שותפות, חברות, ולא זוגיות, ככל הנראה, וזה חבל. אני חושבת שהמתכון הרצוי ביותר הוא מתכון של אהבה וחברות ומשיכה וסקס, הכל ביחד באותו בית, ושחבל מאד לוותר על זה. ואולי באמת שווה ללכת לטיפול מקצועי ולראות שאולי זה כן משהו שהוא בר שינוי. ואם לא, יש שלוש אופציות שאני רואה: 1. להמשיך ככה, ואולי מדי פעם למצוא מישהו מהצד כדי לא להרגיש כבויה לגמרי. אני יודעת שאצלי היתה תקופה שחשבתי על זה, אבל לא עשיתי עם זה כלום, כי ידעתי שזו רק תקופה. 2. להיפרד. לחפש מערכת זוגית מוצלחת *באמת*. אם זה יעשה על דעת שניכם, ברוח טובה ותישארו בקשר טוב, אני מקווה שהפגיעה בילדים תהיה מינימלית, ואולי הם גם ירוויחו משהו (כי לגדול בבית שבו אין משיכה בין ההורים זה לגדול בבית חסר, אני חושבת). 3. לנהל מה שקוראים "נישואים פתוחים". על דעת שניכם למצוא בני זוג אחרים למטרות סקס. אולי חילופי זוגות? משהו כדי להדליק שוב את העניין הזה...

עמית@

New member
אוי, זה קורע את הלב.

תראי, יש זוגות שבמצב כזה מתוך בחירה *כן* שוכבים עם אחרים, השאלה היא האם הליבידו עצמו נעלם, או רק עם הבעל? אני יודעת, ואני מדברת לגמרי בגלוי שלא הייתי יכולה לחיות עם מישהו בלי משיכה פיזית וסקס, זה מאוד קשה, אפילו שאתם חברים כאלו טובים. אין לי ממש עצות, אבל יש כמה החלטות קשות שאתם צריכים לקבל.

ואולי הפוך מ"נישואין פתוחים"

לשמור על טהרה דוקא כאשר ישנם ימים שהזוג "נח" אחד מהשני יש רצון לקרבה בחינת "מים גנובים ימתקו" ואז אחרי הטבילה הם חדשים אחד לשני כמו זוג חדש

עמית@

New member
טוב לדתיים, אבל היא מציינת שהם

לא שוכבים שנים, לא נראה לי שכמה ימים עד לטבילה יעשו את זה..

cookie1

New member
גם אני הייתי חושבת לכיוון הנישואין

הפתוחים. אם לא היתה משיכה מעולם סביר שהיא כבר לא תגיע, ולחיות בלי סקס זה ממש לא אנושי. נסי לנטרל את פונקציית "מה יגידו אם ידעו" ותבחני האם זה מתאים לכם כזוג. בסה"כ על חברות טובה קשה וחבל לוותר ולכן מובנים לי הקשיים בפירוק החבילה. אם על הדרך גם תתאהבי במישהו שימשוך אותך אז תבחני שוב את נושא הזוגיות, אבל לעת עתה לכי בזהירות בדרך שתתאים לך

נעצבת

New member
תודה על כל התגובות, אתן מקסימות,

ולגבי שאלתך עמית, לא יודעת להגיד לך אם הליבידו הוא זה שנעלם או רק המשיכה לבעלי, אני חושבת שאם פעם עיני היו פקוחות לרווחה לגירויים מיניים, היום זה ממש לא קורה, אני נמצאת כאילו במצב שלא קולט ולא מגיב למה שנקרא משיכה מינית, אבל אתן יודעות מה? נתתן לי רעיון, אני צריכה לבחון את הדברים אחרת, נראה אם זה יעבוד, מבטיחה לספר ולשתף אתכן מפעם לפעם, בתקווה שיהיה לי מה לספר. תודה, אתן מקסימות, כבר אמרתי?

1אורניתה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להגיד חוץ מאשר אנחנו אחראים לגורלנו ואנחנו גם אלו שבידנו לשנות אותו,את נמצאת במצב קיים שהוא לא נח לך,אני אישית לא פוסלת את נושא הסיפוק מחוץ לבית אבל לא לפני דרכים חיצוניות נוספות שיתנו לך ויעזרו לך לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך כאדם נחשק וסקסי. כאשר את תשתני גם האיש שלך לא ישאר אותו דבר אני מבטיחה וגם אז לפחות תוכלי להגיד שניסית ובטוח תרגישי יותר טוב עם עצמך... והנה הרעיון שלי דבר ראשון אני בעד טיפוח עצמי והשקע עצמית ולא בשביל התחושה שאת צריכה להיראות יפה וסקסית בעיני עצמך,עם ההרגשה הזו זה מה שתשדרי החוצה וכולם יראו את זה לא יתאחר תגובת הרחוב של אנשים שיתחיו איתך ואולי גם האיש שלך יתחיל לקנא ויתחיל לעשות עם עצמו משהוא... אז ככה נתחיל בקטן ונעבור לגדול, שני סגנון שיער,הקפידי לצאת מהבית תמיד לבושה יפה ומאופרת אפילו אם זה ידרוש ממך לקום יותר מוקדם או להתארגן קצת יותר מהרגיל,קני בגדים יקרים ומחמיאים,הורידי במשקל אם יש לך ממה,לכי לאירובי או למכון כושר,לכי לקוסמטיקאים,קני לך תכישיר טיפוח יוקרתיים. הסירי שיער גם ממקומות שבהם לא הסרת קודם ואם את כבר מסירה שם שיער אולי הסירי קצת יותר,אפילו למציתות!!! קני לך הלבשה תחתונה סקסית,בגדי לילה פג'מות והלבשת פנאי מושקעת![ לכי לישון עם זה! לא עם הטישרט הישן של בעלך. לכי לחנות אבחזרי מין ופנקי את עצמך באביזר קטן ולא מזיק-יש המון הרבה דברים מססימים וחמודים שאינם מאיימים,אחרי שתתרגלי אליו,השקיעי במשהוא טוב ויקר ויתאים לצרכייך, תאמיני לי שבעלך ישמח להשתתף בחגיה שכזו. הוא לא יאחר להצטרף אם ישמע מהחדר את קולות הזמזום של הצעצוע החדש או את פרצופך המרוצה אחרי זה. קני לו גם צעצוע. אם את קצת מתביישת מעניין החנויות אז רק כשי שתדעי יש 2 חנויות באיזור שנקין ת"א האחת רק לנשים והשניה מנוהלת "י זוג מקבים וצעיר שהיא יותר חנות לאנשים וזוגות ופחות חנות לקינקי וסטיות,רק למגוונים. אני חשובת שאם תעשזרי לעצמך תרגישי הרבה יותר טוב,לא ויתרת על כלום וגם אולי תצליח לסחוף את בעלך לשם. אני אהיה ממש סקרנית לשמוע אם קיבלת את הרעיון שלי ואם כן איך הוא הלך. תוכלי לפנות אלי במסר אשמח לעזור.

mummy

New member
לפני שאת יוצאת לרעות בשדות זרים

ובהנחה שכמו שכתבת אתם רוצים להשאר ביחד, אני במקומך הייתי כן פונה לטיפול זוגי, אפילו כמוצא אחרון. את אומרת שאתם מדברים על זה בפתיחות, ושהנושא מציק לשניכם. אז למה לא לפנות לאיש/ת מקצוע שיעזור? לפעמים, כמה שאנחנו לא פתוחים, ליברלים, מודעים, ורגישים, צריך צד שלישי בשביל להתניע תהליך משחרר, או לצאת מהתקיעות. מין זה משהו שככל שלא עושים אותו, שוכחים, מתנתקים, זה נעשה קשה יותר ומורכב יותר וטעון יותר. זה מעגל קסמים שמאד קשה לשבור אותו לבד. וזה גם מתקשר למיליון ואחד אלף תחומים בחיים שלכם ובזוגיות שלכם. תנו לעצמכם את הסיכוי, לכו למישהי/מישהו מומלץ וטוב ממש, אל תהמרו בענייו הזה, ואם זה לא יעבוד, אז ורק אז יש לדעתי מקום לשקול משהו אחר.

אמברון

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו...

חוסר יוצא תחושה שמה שלא תעשו כדי לנסות ולתקן יראה לשניכם מלאכותי מדי. זאת מלכודת מסחררת שמאוד קשה להשתחרר ממנה. לכן מצטרפת להמלצתה של mummy לא למהר ולנסות לטפל בשורש הבעיה. גם מין זה משהו שצריך לעבוד עליו כדי לעורר ולשפר.

lulyK

New member
מצטרפת למאמי ואמברון.

נשמע שנכנסתם ללופ שצריך לעבוד קשה כדי לצאת ממנו. אני באופן אישי, נחרדת מהרעיון של נישואים פתוחים.

cookie1

New member
תהייה:

האם אתן חושבות שבמקום בו מעולם לא היתה קיימת תשוקה, אפשר ליצור אותה באופן מלאכותי? אני בהחלט מאמינה בטיפולים, אבל המצב שמתואר כאן מבהיר באופן חד משמעי שלנישואים היו כנראה הרבה סיבות, אך תשוקה לא היתה חלק מהן. נכון שסקס ככל שעושים אותו פחות, כך קל יותר לא לעשות אותו, אבל כדי להתחיל מחדש כדאי שתהיה תשוקה באופק לא ? ולגבי נישואין פתוחים - אולי לא הייתי בוחרת בעצמי בפתרון, אבל אני מאמינה שיש לא מעט זוגות שזה יכול להתאים להם. מה שנראה לי על פניו זה שיש לא מעט שבוחרים בסוג זה או אחר של נישואין פתוחים, אבל "מחרישים" את הבחירה שלהם מפני שזה לא מקובל מבחינה חברתית.

למעלה