שלום לכולן, אני בוחרת להשתמש

lulyK

New member
אני לא באמת מאמינה שלא היתה

שם תשוקה בכלל. נראה לי שכרגע נוצר מצב שצובע גם את העבר בצבעים אפורים. אפשרות שניה היא שמאז החתונה השתנו הצרכים המיניים של בני הזוג (ל-X עדיין לא אכפת ממין, ול-Y התפתח הליבידו), במקרה כזה נראה לי שכדאי לנסות להגיע אל עמק השווה (ואם לא - להפרד. אני, כאמור, לא מאמינה בהתפזרות הזו).

mummy

New member
בטח שלא ליצור תשוקה באופן מלאכותי

עם כל אמונתי בטיפול, נראה לי שזה באמת מוגזם לצפות. אבל ממה שאני קוראת מההודעה המקורית, נראה לי שזה לא בהכרח המצב שם. אולי כרגע זה נראה ככה, מרגיש ככה, אבל משהו היה שם בהתחלה, ויותר חשוב מזה, נראה שגם עכשיו יש ביניהם הרבה דברים אחרים טובים שלדעתי בהחלט יכולים להיות בסיס גם למין טוב יותר (ובכלל). בקיצור, מסכימה עם לוליק (נו, מה חדש). ולעניין הנישואין הפתוחים - אין לי שומדבר נגד הרעיון באופן עקרוני. בתחושה שלי היום, זה לא משהו שהייתי רוצה לממש. אולי פעם דעתי תשתנה. אני משאירה לעצמי את הזכות להתחרט
וכן, בהחלט נשמע לי הגיוני שבגלל שזה רעיון מוקצה יש פחות אנשים שמודים שזה עובד אצלם והם אוהבים את זה (או רוצים בזה) - מה שכמובן רק מחזק את היותו של הרעיון מוקצה, ומשאיר אותו בשוליים. סוג של מלכוד שכזה.

sugerbabe1

New member
איילת העברת בכתב בדיוק את מה

שניסיתי להעביר.. נדמה שתמיד בשירשורים כגון אלו התשובה הוקנבציולית היא :גשו לטיפול. הרי במקום בו לא היתה תשוקה אף מטפל לא יוכל לעורר מחדש, מה שכן לפי דעתי יוכל לעורר זה ריגוש חדש, התעוררות, אדרנלין,מימוש פנטזיה.

lulyK

New member
מטפל טוב יכול לנתב למקום

שבו יוכל להתקיים מחדש כל מה שאמרת (ריגוש/התעוררות...... אני מאמינה שכל אלה נמצאים אצלנו בראש ולא מחוץ לבית).

אמברון

New member
אם לא היתה תשוקה קשה יהיה ליצור

אותה. קשה, אבל לא בלתי אפשרי. ובכנות? תיאור המצב מראה חברות נהדרת, שהיא מרכיב חשוב מאוד במערכת יחסים זוגית. בלעדיה הזוגיות עקרה. חברות טובה היא בסיס טוב להתחלה של תהליך וחייבים לנצל את המומנטום. אבל אם זה לא קיים ואין סיכוי שיתקיים - אני הייתי בוחרת בפירוק החבילה. החברות, מן הסתם, תימשך. זה הרי הבסיס לכל. אבל הזוגיות לא, וסקס הוא חלק מהזוגיות שלא ממש פשוט להתקיים בלעדיו.

גלשני

New member
מאוד מסכימה.

ורואה בעבודה שלי תוצאות יומיומיות מוצלחות לטיפול זוגי ומיני.

נשמע באמת עצוב../images/Emo24.gif

אבל יש המון דברים חיוביים ביחסים ביניכם ואפילו מעוררי קנאה - החברות ביניכם איננה משהו מובן מאליו וזה שאתם מסוגלים לדבר זה עם זו על המצב זה נהדר. גם העובדה שהמצב הוא הדדי היא טובה, כי תארי לך שרק את היית נמשכת או רק הוא... אני הייתי ממצה את כל האפשרויות של יחסי מין בזוגיות הזו, כלומר, טיפול אצל סקסולוג/ית ואז פונה לאופציה האחרת - נישואין פתוחים. אגב, יש לי חברה שחיה ככה והיא מספרת שמאז שהכריזו בינם לבין עצמם על היחסים הפתוחים והתחילו בפועל לשכב עם אחרים, הם התחילו להימשך זה לזו ואפילו לשכב קצת. אז יש תקווה.

למעלה