שלום לכולן, אני מחפשת קשרים בתוך

נויהאחת

New member
שלום לכולן, אני מחפשת קשרים בתוך

חברות, תמורת עמלה כמובן, כל מי שמעוניינת מוזמנת לשלוח אלי הודעה במסרים תודה ורד

siv30

New member
נויה אני לא הבנתי את ההודעה שלך

את מוכנה לפרט? את מתכוונת לקשרים עיסקיים, פרסומיים, שיווקיים? אני אשמח אם תוכלי לפרט זה יכוון אותנו יותר.

נויהאחת

New member
אני מחפשת, אנשים שעובדים בחברות

או שמכירים אנשים שעובדים בחברות, כל חברה באה בחשבון, אם זה משרד עורכי דין המונה 20 איש, או חברת היי טק שיש בה מאות עובדים. תמורת החיבור הזה, אני מוכנה כמובן לשלם.

siv30

New member
לשם? קישור בינך ובין האנשים בחברה?

לשם העברת הרצאות? זה עדין לא ברור לי. תודה על ההבהרה.

siv30

New member
אהה../images/Emo13.gif טוב, עכשיו הצלחתי להבין

אבל את מודעת לזה שאת צריכה להכין תשתית רצינית מבחינתך ולהערך לכך, כי פתאום יתכן שיציפו אותך. לדוגמא אצלנו יש וועד, יש מעמד האישה ויש עוד כמה ארגונים תוך ארגוניים. אין לי בעיה לקשר אותך איתם אם את מעוניינת. אני לא צריכה אחוזים באמת, השאלה שלי היא האם את ערוכה כדי למכור את עצמך בצורה הכי טובה והאם את ערוכה לספק את השירות לכמה מאות אנשים (אצלנו לדוגמא יש 4000 עובדים או מעל לכך). אני גם חושבת שאולי כדאי שתספרי כאן במה את עוסקת (אני יודעת כי קראתי בפורום אחר) ואז אנשים יכולים לנווט לפי זה. לדוגמא את יכולה לתת שירותים כחלק מימי כיף/ ספורט ארגוניים ככיף שהמעביד נותן לעובדיו. יש המון אופציות. בהצלחה.

siv30

New member
עניתי לך, עדין כדאי שתסבירי כאן במה

את עוסקת שיתר הפורום וחבריו ידעו.

נויהאחת

New member
אני עוסקת בענף ברפואה האלטרנטיבית

שנקרא טיפול באנרגיות. הטיפול עוסק בקשר בין הגוף לנפש, ויעיל מאוד להרבה מאוד בעיות, החל ממיחושי גוב כרוניים, משמש כטיפול תומך מעולה למחלות קשות כגון סרטן ופרקינסון, ועד בעיות של מימוש והגשמה עצמית.

נויהאחת

New member
ההכשרה שלי היא שנים של לימודים

במגוון מקצועות הרפואה האלטרנטיבית, יכולת ומולדת, ומעל 300 מטופלים שיכולים להמליץ על עבודתי. מעניין אם הייתן שואלות שאלה כזו למישהי שמציאה שרותי תרגום, או ייעוץ מס

היי11

New member
הכשרה

ראשית אני מקווה שתצליחי מעבר לכך טוב ששאלו להכשרתך וכן צריך לשאול גם לגבי יועצי מס. דרך אגב גם ניסיון עם 300 מטופלים שניתן לקבל המלצה זה גם סוג של הכשרה. השאלה בקיצור לגיטימית לגמרי. שוב בהצלחה

siv30

New member
את צודקת לחלוטין, בכל סיטואציה של

בעל מקצוע זה לגיטימי לברר מה ההכשרה ולקבל המלצות. הרי אנחנו לא רוכשים חתול בשק. ד"א ברוכה הבאה
את חדשה אם אני לא טועה.

missB

New member
נויה אני לא מבינה

למה את נעלבת. האם את היית ממליצה עליי סתם ככה בלי לדעת מי אני, מה אני עושה והאם אני טובה בזה? הגישה שלך היא כאילו את מבקשת דבר זניח ולא ברור לך למה צריכה להיות שאלה או הסתייגות מלהיענות לבקשתך. תנסי לשים את עצמך בצד השני לרגע ואולי תביני את העניין. אמרת בעצמך שאפשר להגיע למקומות כאלה גם על ידי זה שסתם תרימי טלפון אבל קשרים זה יותר פשוט וקל. הסיבה שקשרים עוזרים היא שאם מישהו בא וממליץ לי על מישהו אני מניחה שהוא מכיר ועומד מאחורי ההמלצה שלו ומקצר לי את תהליך הבדיקה והסינון. אם נתחיל סתם להמליץ על כל אחד שביקש בלי שיהיה לזה כיסוי אז מהר מאוד להמלצות שלנו לא יהיה כל ערך. אז אנא ממך, אל תקחי כל שאלה כעלבון או התנכלות אישית. תני את מקסימום האינפורמציה שאת יכולה לתת כדי שלאנשים יהיה נוח להמליץ עלייך בלב שקט.

נויהאחת

New member
חס וחלילה לא נעלבתי, אני פשוט מאוד

גאה במה שאני עושה, ובתוצאות שאני משיגה, ואני מניחה שכבר הרבה זמן לא הייתי צריכה להוכיח את עצמי, רוב לקוחותי כעת הגיעו אלי דרך הפניות של מטופלים שמן הסתם היו מאוד מרוצים ממה שהם קבלו אצלי. אני פשוט רוצה לגדול, ואת זה אפשר להשיג רק דרך עבודה עם חברות. שכחתי שלא כולם מאמינים ותמימים כמוני, אז אני מודה לכן שהזכרתם לי, כי אלה סוג השאלות שאני אצטרך לענות עליהם. אז באמת תודה (זה לא נאמר בציניות)

boon2

New member
המלצה

ממליץ לך לראות את הסרט "ג'ולי עד קצה העולם"

siv30

New member
הייי, ככה ממליצים על סרט?

בבקשה עכשיו כמה ספויילרים רציניים שיהיה לנו חשק לזוז מכיסא המחשב וללכת לראות את הסרט

boon2

New member
ספוילרים

אני מאלה שקוראים בקורות על סרטים או ספרים אחרי שהם רואים אותם, או קוראים אותם. קשה מאוד למצוא כאן מבקרים שכותבים ביקורת ללא סיפור מלא של העלילה כולל הרוצח המתחבא מאחורי הוילון באמבטיה במערכה השלישית - כפי שמעיד המונח ספויילר. לכן לא אוסיף מילה על ההמלצה, מי שילך יהנה בודאי (למרות שזה לא סרט יחיד במינו), ומי שיראה יבין. ודרך אגב, לדעתי, הסיבה שמבקרים כותבים את כל התוכן והעלילה היא או שהם מקבלים תשלום לפי מילים וזו דרך טובה להגדיל את התשלום, או, שאין להם את האינטליגנציה הדרושה לכתוב בקורת בלי סיפור העלילה, והמבין יבין והמבינה תבין.

siv30

New member
זה ספויילרים ? ../images/Emo122.gif

כמו שאני קוראת בספר קודם את שני הפרקים האחרונים ואח"כ מתחילה מההתחלה כאשר אני חכמה יותר, ככה אני אוהבת ספויילרים בסרטים.

למעלה