שלום לכולן, אני מחפשת קשרים בתוך

boon2

New member
טוב, נשברתי

ג'ני עד קצה העולם, נעשה ע"י במאית קנדית ממוצא פולני, חלקו מתרחש בקנדה וחלקו בפולניה. הסרט עוסק בהבדלי תרבות, חנוך ומנטליות וכמובן בהשפעתם על הגיבורים.הוא עוסק בעיקר באמון ובאמינות בתוך המשפחה המורחבת של סבים, הורים וילדים, משמעותם והשפעתם על גורל המשפחה. אנחנו חשופים בסרט להתמודדות של אנשים עם בעיות לנוכח הבדלים אתניים של תרבות מערבית, טכנולוגית, רציונלית לבין תרבות מזרח אירופאית, כפרית, דתית ושורשית. כל הגיבורים עוברים במשך הסרט טרנספורמציה כלשהי, אם בעקבות משברים ביחסים בין הגבורים, או בבריאותם או בהשקפת עולמם. הסרט מבויים היטב, עם דגש על בני האדם, מצולם להפליא וכמה מהסצנות נוגעות ללב. הסרט בנוי בשפה קולנועית עשירה (חלק מהמסרים לא מועברים ממש בסצנות על המסך אלא בסאב-טקסט עדין שעובר כחוט השני לאורכו של הסרט ואי אפשר להתעלם ממנו). מה שמצא חן בעיני במיוחד, שהבמאית לא מביאה לנו אמיתות שלה ולא פותרת את בעיות העולם בשעה וחצי. היא משאירה לנו לבחור את ה"מסר לקחת הביתה" שלנו בעצמנו.

siv30

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אפשר להוסיף למאמרים, אולי נפתח קטגוריה של המלצות על סרטים?

b e ll

New member
סיון, גם את קוראת את הסוף בהתחלה?

חשבתי שרק אני בעלת סטייה כזו... בעלי צוחק עלי שאני כבר יודעת מה הסוף ועכשיו אני "נאלצת" לקרוא את כל הספר. אני לעומתו, לא מבינה בכלל איך אפשר לא לקרוא את הסוף. איך אפשר לעמוד בסקרנות הזו?

siv30

New member
סטיה ?? אני לא מבינה אנשים שלא

מתחילים מהסוף להתחלה. מבחינתי זה נפלא להבין קודם את המוטיבציה שעומדת בבסיס הספר ורק אחר כך להתעמק בדרך של המימוש שלה.

siv30

New member
נויה, אני מבינה את הצורך לגדול

באמת לפעמים טוב לנו בגודל שלנו אבל לפעמים מגיע שלב בו אנחנו מבקשים להוכיח לעצמנו שאנחנו יכולים יותר.אז עלנו להערך לתת את התשובות. אני מבינה מהיכן הגיע ההסתייגות שלך אבל אני מבינה גם את הצורך של האנשים כאן לדעת יותר. אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב.

shandy

New member
סובלנות

תגובתך לשאלתי לא מובנת לי, אני מקווה שאת סובלנית יותר לאוכלוסיה שבה את מטפלת אני תמיד בודקת הכשרה של אנשי מקצוע, היכן למדו, מה סוג התעודה שקיבלו, במיוחד כאשר מדובר בבריאות ובגוף שלי. מטפלים בעלי הכשרות וניסיון והמלצות גאים לספר על כך. בתחום האלטרנטיבי, יש הרבה שרלטנות, במיוחד כאשר אין בחינות וכל אחד יכול להציג עצמו כמטפל. שם בי"ס , התחום, סוג התעודה אומר הרבה לאנשים שמכירים את התחום. ועדיין לא ענית על שאלתי מה ההכשרה שלך? כלומר באיזה בי"ס למדת, מה סוג התעודה המצויה בידך ובאיזה תחום

למעלה