כולם מסכנים כ ו ל ם:
אני חושבת שלהשתמש במילה מסכנים ולשייך אותה לסקטור מסויים זה נורא. אני מעדיפה להשתמש במונח קשה,קשה מאד,יש קשיים וכו.. אם תיסתכלו על האנושות ועל החברה תגיעו למסכנה שלכל אדם יש את הקשיים שלו ואת ההתמודדות שלו עם חייו.יש אנשים שמסתכלים על הבעיות של האחר ונח להם להשוות ולחשוב ולהתנחם שלעומת הדילמות שהם חווים המצב שלהם יותר טוב ,זה סוג של נחמה עצמית וכל עוד הם מהרהרים עם עצמם זה לגיטימי בעניי. יש אנשים שמנקודת ראותם הבעיות שלהם ניראות להם הכי הכי בעולם והם מרחמים על עצמם ומתאים להם להיקרא ולהיראות כמסכנים,רחמים עצמיים גם זו דדרך אם כי לא מקובלת עליי. בקיצור כל אדם במשך חייו נאלץ להתמודד אם דברים קשים או פחות קשים וזה כולל:הומואים,לסביות,טרנסים,סטרייטים כל מי שזורם דם בעורקיו ועשוי מבשר ודם ויש לו דופק. מאד חשוב מה נקודת הראייה שלו ואיך מתאים לו לנתח דילמות. אדם באשר הוא אחראי הבלעדי איך השני יראה אותו והוא בעצם מייצג עצמו זה תלוי רק בו. יש נכים שנלחמים על זה שלא ירחמו עלייהם ולא יעשו להם הנחות והם מאד מתאמצים לא להיקרא מסכנים ואלה דווקא מאד מצליחים,ולמי שאומר עלהם מסכן הם מיד מגיבים: הוא מסכן. זאת אומרת שהאמת לפי הדברים כל העולם מסכן ואין דרגות מסכנות כתובות וכל אחד בוחר לפי אישיותו מי מסכן ומי פחות ואם הוא מסכן?. וזה לא פייר לקטלג אדם או קבוצה למסכן או מסכנים. אז אני מציעה לא להשתמש במילה מסכן ולא לשייך אותה לאף סקטור ולפי דעתי אין מסכנים תמיד יש תקווה ותמיד אפשר לשפר דברים ואם צריך להתמודד זה לא הופך אף אחד למסכן.אני נירתעת מהמילה הזו. ומי שרוצה לעזור אי פעם למישהו חשוב שיבוא בראיה שזה שעומד מולו לא מיסכן זה כבר עזרה. ומיסכנים אלה שחושבים עצמם למסכנים או שרואים אחרים מסכנים. תחשבו על זה מאחלת טוב לכולם.