שלום לכולן.....הודעה ועזרה...

שלום לכולן.....הודעה ועזרה...

אני לא יודע אם זהו המקום לפרסם את הודעתי אז עמכם/ן הסליחה. אני גבר בן 29 שמפנטז ונמשך מאוד לגברים נשיים הלבושים בבגדי נשים, אני לא נמשך לגברים כגברים אלא רק אם הם לבושים ומאופרים בצורה מלאה שתדמה אותם לנשים. מאותה סיבה אני גם נמשך מאוד לטרנסיות וקוקסינליות הלבושות בביגוד סקסי ונראות נשיות, אני חייב לציין כי אכן אני גם נמשך מאוד לנשים אבל יש לי משיכה חזקה עוד יותר לטרנסיות וקוקסינליות, מכיוון שהן לא לוקחות את נשיותם כמובנת מאליו ולכן זה עוד יותר יפה ומה שמושך אותי. היכן הבעיה? הבעיה היא שאני מאוד ביישן ואין לי את האומץ ללכת למקומות בילוי או בתי קפה בו אני יכול להכיר נשים מהסוג הנ"ל. היש דרכים נוספות להכיר נשים כמוכן? אשמח להכיר... אם אתן מעוניינות בפרטים אני מניח כי המסרים יהיו מקום טוב לכך. תודה על הקריאה. קורן

boi2man

New member
היי קורן...(צדקתי בשם?)

אני לא ממש יודע מה לומר לך, מלבד העובדה שזה לגיטימי לחלוטין. להכיר טרנסקסואלים זה קשה, אפילו אני, FTM לא ממש מכיר...חוץ מהאנשים המקסימים כאן... אתה יכול לנסות אולי באתרי הכרויות...בטוח יש משהו.. בכל אופן ברוך הבא :)

../images/Emo141.gif שוב שלום...

תודה רבה על התגובות וההתייחסות. אם מישהו נפגע/ה מהאמירה קוקסינל אני מצטער לוקח בחזרה, אני לא בקי במונחים של הקהילה ומה מנומס ומה לא! מצטער שוב על בורותי. אני לא רואה עצמי כמסכן..למה לי....אני נמשך למראה מסויים לאקט מסויים וזה מה שעושה לי את זה. כשאני רואה פרח יפה בשדה אני קודם כל נמשך ליופי שלו לצבעים ולאופו בו הוא בולט למול השממה, רק כשאני מתקרב אני יכול להנות מריחו ומהצוף. אותו הדבר לגבי טראנסים או קרוס דרסרים, אני נמשך למראה וזה מדליק אותי, אם הבנאדם יהיה לא הגייני, בעל אישיות לא נעימה, סימן בהריח והצוף בהמשלה אינם נועמים לי ולכן אמשיך הלאה. תודה שוב על התגובות. אבל אני חוזר לשאלה המקורית שלי, היכן מישהו כמוני שנראה טוב אבל ביישן יכול להכיר נשים מהסוג הנ"ל? האם כאן יש אפשרות כזו? יש אתרי היכרויות? אשמח אם יהיו כתובות. אם מישהי אכן מעוניינת בהיכרות אשמח אם תפנו אליי במסרים. תודה רבה לכולם על ההתייחסות. קורן שלא מפסיק לחייך לשמש

sha na na revol

New member
יש פורום היכרות ב

www.geocities.com/ts_il אגב זה שקואים לך קורן אתה גם מחייך לשמש זה מגניב. זה כמו השם המקורי שלי והעובדה שנעשיתי טיפוס מאוד...פרחוני.

אתה מגדיר את עצמך לסטרייט?

אני אף פעם לא הבנתי את הגברים מהסוג שלך אני לא רוצה לפגוע אבל אני חושבת שאתם הכי מסכנים

אבא גאה

New member
הם הכי מסכנים?

וקצת פחות מסכנים הטראנסים? האם ה MTF יותר מסכנים או פחות מסכנים מה FTM? הכי פחות מסכנים אלו ההומואים? הלסביות? או רגע אולי הסטרייטים? מה זה? תחרות מסכנוּת ? את יכולה להסביר לי למה יש אחד שהוא יותר מסכן מהשני?

iris00

New member
כולם מסכנים כ ו ל ם:

אני חושבת שלהשתמש במילה מסכנים ולשייך אותה לסקטור מסויים זה נורא. אני מעדיפה להשתמש במונח קשה,קשה מאד,יש קשיים וכו.. אם תיסתכלו על האנושות ועל החברה תגיעו למסכנה שלכל אדם יש את הקשיים שלו ואת ההתמודדות שלו עם חייו.יש אנשים שמסתכלים על הבעיות של האחר ונח להם להשוות ולחשוב ולהתנחם שלעומת הדילמות שהם חווים המצב שלהם יותר טוב ,זה סוג של נחמה עצמית וכל עוד הם מהרהרים עם עצמם זה לגיטימי בעניי. יש אנשים שמנקודת ראותם הבעיות שלהם ניראות להם הכי הכי בעולם והם מרחמים על עצמם ומתאים להם להיקרא ולהיראות כמסכנים,רחמים עצמיים גם זו דדרך אם כי לא מקובלת עליי. בקיצור כל אדם במשך חייו נאלץ להתמודד אם דברים קשים או פחות קשים וזה כולל:הומואים,לסביות,טרנסים,סטרייטים כל מי שזורם דם בעורקיו ועשוי מבשר ודם ויש לו דופק. מאד חשוב מה נקודת הראייה שלו ואיך מתאים לו לנתח דילמות. אדם באשר הוא אחראי הבלעדי איך השני יראה אותו והוא בעצם מייצג עצמו זה תלוי רק בו. יש נכים שנלחמים על זה שלא ירחמו עלייהם ולא יעשו להם הנחות והם מאד מתאמצים לא להיקרא מסכנים ואלה דווקא מאד מצליחים,ולמי שאומר עלהם מסכן הם מיד מגיבים: הוא מסכן. זאת אומרת שהאמת לפי הדברים כל העולם מסכן ואין דרגות מסכנות כתובות וכל אחד בוחר לפי אישיותו מי מסכן ומי פחות ואם הוא מסכן?. וזה לא פייר לקטלג אדם או קבוצה למסכן או מסכנים. אז אני מציעה לא להשתמש במילה מסכן ולא לשייך אותה לאף סקטור ולפי דעתי אין מסכנים תמיד יש תקווה ותמיד אפשר לשפר דברים ואם צריך להתמודד זה לא הופך אף אחד למסכן.אני נירתעת מהמילה הזו. ומי שרוצה לעזור אי פעם למישהו חשוב שיבוא בראיה שזה שעומד מולו לא מיסכן זה כבר עזרה. ומיסכנים אלה שחושבים עצמם למסכנים או שרואים אחרים מסכנים. תחשבו על זה מאחלת טוב לכולם.

עוד משהו

גבר כמוך לא רואה בטרנסית אישה, אלא "גבר מחופש" תקן אותי אם אני טועה ממש בושה וטרנסיות מתחילות נופלות בפח בגלל אנשים כמוך כל פעם מחדש

ליטל ו

New member
יש לציין, שוב,

שחלקנו מזדהים כאישה או כגבר (או משהו אחר), וחלקינו מזדהים כטרנסים (בנוסף או אולי במקום). להתייחס ולראות אדם שמזדהה כאישה או כגבר - כטרנס, זו אכן בושה. להתייחס ולראות אדם שמזדהה כטרנס כטרנס, זה מכבד ורצוי. אני מאד מקווה שלקורן יש את הכישוריים הבין-אישיים, האנטיליגנציה והרגישות לברר עם מי הוא מתקשר ולהתנהג בהתאם. בתור התחלה, קורן, אני ממליצה שתזהר עם המילה "קוקסינל". רוב האנשים בפורום רואים אותה כעלבון.

נקודה טובה

אם כי אני לא מצליחה להבין למה בנאדם ירצה להגדיר את עצמו כטראנסקסואל/ית.

למה קשה להבין?

להזדהות כטרנס זה להזדהות כאישה או כגבר. נקודה. אני מאמינה שלכל אדם יש רצון בסיסי שיהיה לו עבר ידוע, ולא כזה שיצטרך להסתיר ולהעלים. בעיניי זה הכי טבעי שיש. אני יכולה להבין למה טרנסיות מסויימות לא יעדיפו לגלות (בגלל אי-הקבלה והפתיחות בחברה למשל), אבל מה כל-כך קשה להבין את אלו שכן מגלות?

למעלה