שלום לכולן
התגעגעתי

vashti72

New member
רוני את פשוט מדהימה!

אולי תבואי לביקור בארץ?-אני זקוקה לך צמודה אלי לכמה ימים... נוכל גם להכיר בין הבנות!

הייתי שמחה לבוא ../images/Emo10.gif לא יכולים עכשיו

רק על כרטיסי טיסה נצטרך להוציא כ-$6000. שלא נדבר על כל השאר... בלתי אפשרי לנו (במיוחד אחרי כל ההוצאות על הלידה, שנדמה שלא נגמרות עם הביטוח ה!@#$%^ הזה שלא רוצה לשלם). אולי תבואו אלי?

רעיון מעולה. מתי? איפה את גרה בכלל?

נשמע לי פשוט ונחמד לטוס מיליון שעות עם תינוק בן חודשיים. כייף לא נורמאלי, לא? בטח יש לך ניסיון עם זה. בעיקר עם תינוק אקטיבי כמו שלי. נראה לי שאמתין שיגדל קצת
. אבל תודה על ההזמנה.

../images/Emo6.gif הרבה יותר פשוט מאשר לטוס עם

בת חמש, בת שלוש, ובת חודשיים
אנחנו בניו ג'רסי - ממוקמים אסטרטגית כשעה וחצי-שעתיים ממנהטן, או לכוון השני כשעה מפילדלפיה... כשיתחשק לכם - אתם מוזמנים!

תודה תודה ../images/Emo140.gif בשמחה..מתישהוא

הייתי דווקא בניו-ג'רסי בדצמבר 2004. שכחתי איך נקרא המקום. על שפת האוקיינוס. הייתי שבוע בניו-יורק, פעם ראשונה בארה"ב.

debby12

New member
מנהל
נשמע שאת בידיים הכי טובות שיש

גם אסתר וגם מירה לייבוביץ' - קטונתי.... לגבי הפרוצדורה לשחרור לשון קשורה - גם אני קראתי שזה לא כואב כי אין שם עצבים אז אל אל אל תהיי קשה עם עצמך. זה *ממש* לא ברית מילה בעיני. מחזקת את ידייך (וציצייך
) שישתפר במהרה

debby12

New member
מנהל
זה לא אמור לכאוב 3 חודשים בשום אופן

את צריכה עזרה מקצועית. יכול להיות שיש לך גם פטריה? (זה נורא כואב - מרגיש כמו מין סכינים כאלה בזמן שהתינוק יונק) או שהתפיסה לא טובה (הפטמה נראית קצת מעוכה - כמו ליפסטיק כזה כשהוא מוציא אותה מהפה?). מציעה לך לקפוץ לפורום הנקה (מס' 317) - יש שם בקישורים את רשימת כל היועצות המוסמכות בישראל. וגם כמובן דברי פה או במסרים עם רוני שלנו - היא יועצת מוסמכת

אכן יוצאת לי פיתה דרוזית מהפה שלו

אני בטיפולה של ד"ר מירה לייבוביץ', הרופאה יועצת הנקה, שטיפלה לי גם בדלקת. שללה פטריה, הסברה הראשונה שלי. ממש מרגיש לי כמו סכינים ביניקה או כאילו הוא לועס אותי עם סכינים, אבל ד"ר לייבוביץ' טוענת שזו הלשון. איזו לשון
. לא יודעת. ראתה אותי גם יועצת ההנקה אסתר גרוניס, המפורסמת, שעלתה על הלשון הקשורה קלות שלו. הענין טופל חלקית, אך ללא הטבה.

אם פי 3

New member
לשון קשורה חלקית

באמת עשויה לגרום לכאב, שעובר כשהוא גדל. אם את בטיפולה של ד"ר ליבוביץ, אז זה הכי טוב שיש.

../images/Emo45.gif נכון, וגם רוצה לחזק את ידייך

בנושא התרת הלשון הקשורה - זה ממש לא כמו ברית מילה! בניגוד לעורלה עתירת העצבוב והתפקידים, הפרנולום (העור הקושר הזה מתחת ללשון) דל בעצבים ואינו ממלא כל תפקיד. לשון קשורה עלולה (כמו אצלכם) לגרום לבעיות בהנקה, והרבה פעמים למנוע מהאם להניק אם לא עולים על זה מספיק מהר... בעתיד יש ללשון קשורה השפעה על הדיבור - לפעמים זה גורם לשיבושי דיבור קשים, תלוי בחומרת החיבור. וכמובן ליכולת ללקק גביע גלידה ולהתנשק צרפתית
אל תצטערי על כך שניתקת לו את הלשון. את יודעת שגם אני מתנגדת למילה, אבל זה דבר אחר לגמרי. למילה יש השפעות שליליות וסכנות מוחשיות - לניתוק הלשון לא ממש. למה התירו רק חלק? האם החלק האחורי מעובה? ולמה את מצטערת? האם זה בגלל שהניתוק נעשה ללא הרדמה?

She Dolphin

New member
../images/Emo45.gif לא שצריך, אבל גם אני מצטרפת

כמדריכת הנקה וכאמא שלא מלה את בניה - ההשוואה למילה לא נכונה בעיני. בניתוק לשון קשורה לתינוק יונק יש רווח בריאותי בכך שזה משפר את יכולת היניקה שלו. אביב קטני
נולד עם לשון קשורה אבל לשמחתי זה לא מפריע לו לינוק ולא גורם לי לכאבים. אם היתה בעיה בהנקה כתוצאה מהלשון הקשורה היינו עושים את הניתוק ללא כל ספק. עדיף תינוק שיכול לינוק מיטבית ואמו לא נפצעת וסובלת גם היא, על תינוק שלשונו נשארת קשורה והוא לא יונק רק בגלל שרוצים להימנע מהניתוק של הלשון.

POOH*

New member
גם אצלנו הייתה לשון קשורה חלקית...

הלכנו באופן פרטי לדולברג והוא חתך. ותוך יום אחד כבר הרגשתי שיפור משמעותי בתפיסה. POOH

כן. זו הסיבה שאני מצטערת על כך ../images/Emo10.gif

הותר רק חלק, כי לדברי הרופא המנתק, אי אפשר להתיר הכל בבת אחת, אלא אם לא עוזר, חוזרים שוב כעבור שבועיים. לא עזר לי אבל אנחנו לא מסוגלים לחזור שוב. אולי אנחנו טפשים. אני מאמינה שכיוון שהלשון שלו היתה קשורה חלקית ביותר וכיוון שבותעה התרה אחת, לא תהיינה לו בעיות בשל כך בעתיד ואני מקווה שככל שיגדל, לי יכאב פחות. יכול להיות שאני טועה ואולי החלטתנו מוטעית, אבל......... לא יודעת.

She Dolphin

New member
את בטיפול של הטובה ביותר (לדעתי)

האם את מעדכנת את ד"ר ליבוביץ' על כך שהקשיים ממשיכים? יכול להיות שיש תרגילים נוספים שניתן לעשות כדי לשפר את פעולת הלשון לאחר הניתוק ובכך לשפר את התפיסה. מה זאת אומרת העניין טופל חלקית?

אשכר ש

New member
../images/Emo25.gif כייף לראותותך!

ושוב מזל טוב
. מקווה שיסתדר מהר עם ההנקה, עושה רושם שאת עושה את המקסימום כדי שזה יצליח.

למעלה