שלום לכולן
חזרתי מירח דבש

מדהים ומרגש......./images/Emo9.gif

החתונה היתה מדהימה, מרגשת והרבה הרבה שמח היה שם....... והכלה.....מאוד מאוד יפה....היינו בהלם שראינו אותה לראשונה, אשים בימים הקרובים תמונות של החתונה..... בפורום חתונות יש את סיפור החתונה, וכמובן יש תמונות מהחינה, אצרף לכאן תמונות מהחינה מקווה שתהני לקרוא את סיפור החתונה כמו שאני נהנתי לספרו

תלבושת רביעית../images/Emo13.gif

להזכירם בחינה החליפה 4 תלבושת. תלבושת זו היא הרביעית ועמה נכנסה לאוהל המרוקאי להתחלת הטקס.... יש עוד תמונות בפורום חתונות......שווה לראות

ניקול3

New member
WOW../images/Emo70.gif איזה יופי ואיזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

נראה שעשיתן ממש חגיגה עם התלבושות ממש נראה כיף! תתארי לך שהיה אפשר לבחור גם 4 שמלות כלה לחתונה... היה פותר דילמות אך מוסיף עוד הרבה כאב ראש
אני אלך לפורום השכן לחפש את שאר התמונות.

קארין ב

New member
תאילנד..תאילנד...ממש חלום

תודה על הברכות, ניקול - אין ספק שהמקום יותר מסתם מיוחד... גם לנו יש תמונות שכל כך מזכירות לנו את הנופים המדהימים ששם. בפתאייה עשיתם אומגה מהמגדל? תאמיני לי חוויה מהסרטים... אם הדר תסכים - אני אוסיף תמונות משותפות שלנו.... אז הנה כמה תמונות משלנו.... פתאייה המדוברת

ניקול3

New member
קארינוש../images/Emo70.gif מה שלומך חמודה../images/Emo35.gif

איזה קטע שהייתם בקו צ´אנג! גם אנחנו היינו בדרך לשם מקו סאמט, אבל אמרו לנו (ישראלים חכמים...) שיש שם מאלאריה, אז לא נסענו. התמונות מהממות ומה זה גורמות לי להתגעגע... אז מתי חוזרים לשם? בחופש חנוכה?

למעלה