שלום לכולן,

liats80

New member
הכל שטויות

אנדו היא מחלה של צעירות - שטויות!
אנדו בהכרח פוגעת בפוריות - שטויות!
אנדו גורמת לכאב רק בזמן מחזור - שטויות!
כל מה שהרופאים אמרו לך בנושא האנדו עד עתה זה שטויות! אני מאוד מעריכה רופאים, אבל במקרה הזה כנראה שאת צריכה להפסיק להקשיב להם (אלו הספציפים ובנושא הספציפי).
אל תתני לזה לעצור אותך מלמצוא פתרון לבעיה שפוגעת בך כ"כ.
כמי שמכירה ושמעה על הרבה סיפורי אנדו, אני רוצה לכתוב לך שדווקא התיאור שלך מאוד מתאים למחלה. מאוד.
לא שזה כיף גדול לסבול מאנדו, אבל את סובלת כך או כך, לפחות שיבדקו וימצאו במה מדובר. רק אז יש תקווה שגם יהיה פתרון.
וכן, לפעמים נדרש ניתוח. אבל לא תמיד!
ואם לא מדובר באנדו - אז שיבינו במה כן מדובר. ולפני שמודיעים לך שזה פסיכוטי - שישללו את כל האופציות האחרות. ואם זה פסיכוטי - בסדר, שיטפלו ויפתרו את בעיית הכאבים.
כמו שאת מבינה, אני לא מאמינה שזה פסיכוטי, אבל נניח שכן, אז מה?! אז תסבלי בשקט כי זה פסיכוטי?! שימצאו פתרון!
אני ממליצה בהחלט להגיע למרפאת אנדו. אין לרופא שלך בעיה להכין הפניה אז שיכין (וישתוק - התיאור שלך ממש הרגיז אותי).
תרגישי טוב!!!
ואנחנו פה...
ליאת.

ליאת...

אני מודה לך מאד. המילים שלך מעודדות אותי. אני יודעת שמה שיש לי מתאים לאנדו' לפי מה שנשים אחרות מספרות. בזמן שעבר מאז שזה נחת עלי, אני חוקרת את העניין, וכבר יודעת שסבלתי שנים רבות בלי שום מענה מלבד "ככה זה" מאותו הדבר בדיוק... (וקבלתי לראשונה מחזור בגיל 13. לפני 30 שנה...
( )
בינתיים, החליטו בבית החולים לדחות לי את התור לסוף יולי, לאחר שכבר היה לי תור ל - 3/7. ניסיתי לדבר עם המזכירה, אבל זה כנראה לא יעזור. אז התור שלי הוא עוד חודשיים. מתיש ומדכא, אבל כנראה שאין מה לעשות.

למעלה