שלום לכל גולשי הפורום

שלום לכל גולשי הפורום

חזרתי זה עתה מטיול חיי -3 חודשים בארגנטינה , צילה, ברזיל. אין על ארגנטינה: הכי יפה, הכי זולה, האנשים הכי נחמדים, מזג אויר מצויין. פטגוניה הכי יפה בעולם. עשיתי את כל הטרקים : טורס דל פיינה, פיץ רוי, ויז'ה ריקה (טוב , זה בפוקון צ'ילה). תודה לכל מי שעזר לי, תודה ע-נ-ק-י-ת ל כרוני היחיד והמיוחד, שלווה אותי לאורך כל הדרך בעצות נפלאות שלא תמיד ישמתי ו...אכלתי אותה , כמובן... חחחחחה, והקדיש לי המון שעות של טוב לב ונסיון מדוייק. חיבוקים ונשיקות כמסורת ארגנטינה האוהבת , רבקה.

אלון 58

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

יש חויות?יש אולי תמונות שאפשר להעלות כאן?רשמים?נשמח לדעת ולראות אחרי שתתארגני.

כרוני

New member
DE NADA - אני שמח שנהנת!!!!

בהחלט אין על ארגנטינה. טיילת בתקופה מעולה (כולל קרנבל). אני מקנא כבר אמרתי?

גרי רשף

New member
יום יבוא!

יום יבוא, נטוס לארגנטינה יחד עם מעוז, נעשה חיים לא נורמליים, נלך לכל ה-boliches הכי שווים, וכשנחזור נפתח בפורום שירשור ענק שכולם יקנאו!

כרוני

New member
קנאה זו לא מילה טובה

אני חושב שבחרתי לא נכון את המילים... אבל, בהחלט כואב הלב כשאחרים מספרים לי שהם חזרו משם זה מעלה את כל הזכרונות והגעגועים שהודחקו.... וכשאני מסתכל על המציאות שלי עכשיו ועל המציאות במדינה הזאת לא פלא ש........

maozeitan

New member
אלוהים הראה לכרוני את גן עדן...

והוכיח לו שהוא גם ברא את הגהנום (הטכניון)

maozeitan

New member
כן כן צודק ! זה ציטוט שלך...

בפעם הבאה אני מבטיח לעשות כן !

maozeitan

New member
זה ללכת לשחק באונילג !!!

ואם אתה מתחיל ויכוח אז שכן שלי פה המקסיקני כבר ייתן לך בראש !!!

כרוני

New member
?!?!?!? זו המשמעות היבשה !!!!!!

של התרגום למילה בוליצ'ה.... נראה לך שהוא יקח אותך עד ארגנטינה בשביל לשחק באולינג (ועוד במסלולים הלא מפותחים שם). בסלנג הארגנטינאי בוליצ'ה זה כינוי לבר או פאב או מועדון או כל מקום שבו אפשר להתחיל עם בחורות !!!! הסבירו לי שהביטוי משמש (בחלק מהמקומות בהם דוברים ספרדית) כתאור לפעולה של דיג ולכן יחסו את זה למקומות בהם אתה הולך לדוג בחורה........ (אה....איך זה ממשהו שלא למד 3 שנים ספרדית??????)

maozeitan

New member
כרוני ! זו בדיחה פרטית !!!

עבור המקסיקנים המשמעות היא ללכת לשחק באולינג עבור הארגנטינאים זה פאב !! אם אתה לא עדכני בפורום אז זה היה ויכוח עתיק יומין וכבר דנו בו שעות.

maozeitan

New member
ברור שידעתי !

ועכשיו אני אספר לך איך (למרות שאני מתבייש) בחופשת הקיץ האחרונה עבדתי בתור בייבי סיטינג של שכנות שלי שהיו מכורות לסדרה המורדים במשך בחופשה היינו רואים כל יום בין 5 ל 8 פרקים ברצף של המורדים וככל שידוע לך הם ארגנטינאים והם משתמשים במילה בוליצ'ס המון בקיצור עזוב אותך אני מתבייש להמשיך בסיפור משום שעוד שתגלה כמה פרקים ראיתי ושעוד אני מכיר את הדמויות ואת כל השירים בסדרה ולכן נעצור כאן !!! אבל בהחלט ידעתי למה הכוונה !

marcenav

New member
זהו מספיק! מועדון או באולינג , דייי

כמה אפשר לחפש על מה להתווכח?

למעלה