שלום לכל גולשי הפורום

marcenav

New member
סליחה!!! מה נסגר איתך חוצפן!!!!

מי שצריך פה להרגע זה אתה אדון כרוני ומהררר כפוי טובה מגעיל שכמוך ..".קחי כדורים שבי בשקט" תגיד לחברים שלך אתה ממש בן ז..... אתה והוא מתווכחים על שטויות כמו ילדים קטנים..... ואתה יודע מה!!! אני מקבלת תעודת זהות ארגנטינאית ביום שני הקרוב.... ואתה בנתיים תשיר " אנחנו נשארים בארץ"........

כרוני

New member
כדאי שתרגעי עם הודעות הנאצה שאת

כותבת בפורום ושולחת לי במסרים. אני ומעוז מתדיינים פה בהנאה על משהו ולפעמים מותר שיהיו חילוקי דעות. מעבר לזה, מזל שאני והוא "מתווכחים" כדי שיכתבו פה יותר מהודעה אחת, אחת לשבועיים..... הלב שלי נקרע שאין לי אזרחות ארגנטינאית...אני אעבוד על זה בפעם הבאה שאסע לארגנטינה
לא, באמת!!! כלה ארגנטינאית נמצאת ב- "טו דו ליסט" שלי..... הדבר היחיד שאני לא מבין זה הקטע של "כפוי טובה". על איזו טובה מדובר??? הטובה שאת עושה למדינה בכך שאת לוקחת איתך את הטמטום שלך לחו"ל??? (רחמים על ארגנטינה) ואגב, נתת למשהו לעשות לך הגהות או שלקחת קורסים ב"איך לשרשר" אצל יואל?

marcenav

New member
אתה חיי ממש בסרט כרוני

סליחה לא בסרט בטלנובלה אתה לא יכול אפילו לשפוט אחרים כי הראש שלך מלא בטימטום הצחקת אותי תגיד אתה באמת חושב שפעם הא תהיה בארגנטינה תחכה לך ארגנטיאית שתתחתן איתך אתה ממש חיי בטלנובה וזה לא כך אדון כרוני תאמין לי אני לא עושה שום טובה למדינה שאני הולכת אולי לך שזה נכון ואתה מת מקנאה כל כך מת חיים לא מתכננים ואין לך מוסג ואתה יודע איזה קשים לאחרונה לצערך עושים בשביל להתחתן עם ארגנטינאי ואני לא משקרת לך אז אל תתכנן דביל דווקא לי ניראה שאתם לא מתדיינים כמו שאתה אומר אל יורדים אחד על שני כמו פעמים הקודמים ואל תווכח איתי ותמשיך לאשלות את עצמך איזה דפוק בחיים שלי כזה מטומטם תשמור את ידידות שלך עליי לחברים לי כי זה לא יעזור לך שב בלול

כרוני

New member
אם היה פה משפט קוהרנטי אחד

אולי הייתי מתייחס!!! אני מקווה שקסטזנו את יודעת יותר טוב מעברית

maozeitan

New member
היו עוד?

תשמע אחרי שהבנתי שרמת העברית מתחת לכל בקורת הפסקתי לקרוא !

כרוני

New member
גרי - ופה?????

השופט לוקח שוחד????? אתה אמור להיות נטרלי כמו נייר לקמוס עד הטבילה

maozeitan

New member
הוא לא בקיא במילים !

כרוני אתה מכיר את מילות השיר אנחנו נשארים בארץ?

marcenav

New member
לחזק את דבריו של כרוני boliche זה

אין על מה לההתווכח נכון לארגנטינה זה מועדון ריקודים(דיסקוטק)

maozeitan

New member
סתם לחזק את מה שאמרתי

בעיר FUENGIROLA שבספרד ישנה שכונה שנקראת los boliches והפסל שמוצב בכניסה לשכונה הוא של כדורי באולינג (האמת שכבר הסירו אותו בגלל השיפוצים שעשו במקום) אבל זה היה הפסל של השכונה ככה שכמו שאמרתי תלוי את מי שואלים לגבי משמעות המילה !

marcenav

New member
לפחות .....

....אתה בוגר מי כרוני עם כל ידע שלך במקומך הייתי טסה לספרד לעבוד יש כל כך הרבה הצעות עבודה(אינטרנט) ואולי תכיר ספרדיה

כרוני

New member
מעוז, תזכיר לנו איפה אתה גר.....

אחחחח, לפעמים הטמטום של אנשים עולה על כל דמיון

כרוני

New member
באמת מעוז...ספר לנו על הספרדיות

ומעלליך שם במקום לקדוח לנו כל היום על Marcadores de tiempo

maozeitan

New member
חחחחח כרוני קרעת אותי !!!

אבל כרוני יש לך חברה למה אתה צריך לשמוע סיפורי זימה מאחרים??? (חסר לך משלך???)

למעלה