שלום לכל החברים !!!

Yaron5000

New member
שלום לכל החברים !!!

מה נישמע ? אני מקוהה שהכל כשורה וכדרכי בקודש (או בחול) נעבור לשאלתי... האם ישנם כאן חברים שמטפלים אצל פרופ´ גולדהמר מביה"ח שיבא ? אני מטפל אצלו כבר 11 שנה ושוקל להחליפו כי אני רוצה איזשהו שינו בתהליך השוטף של ביקורים אצלו ולהפוך את המעקב ליותר אינדיבידואלי ולא גלובלי סטנדרטי כמו שאני עובר אצלו. אשמח לשמוע תגובות של בעד או נגד ההחלפה ואו המלצות למרפאות אחרות הכוללות נימוקים. דרך אגב... אתם חבר´ה על הכיפאק ואני מרגיש איתכם ממש כמו בבית... תרגישו טוב ותשמרו על עצמכם ירון

maya rozen

New member
לירון שלום

איפה אתה גר? באיזה איזור כי למיטב ידיעתי יש מומחים בכל רחבי הארץ ירושלים ואפילו בחיפה תרגיש טוב.

Yaron5000

New member
למאיה

היי מאיה אני מתגורר באיזור המרכז אבל אני נייד עם רכב אצל מי את מטפלת ? דרך אגב מהם הסימפטומים שלך ? את הסימפטומים שלי בטח קראת כבר פה (למזלי קלים מאוד)... כמה זמן את מאובחנת ומאיזה גיל ? תרגישי טוב ירון

maya rozen

New member
לירון

אני בת 18 ומטופלת אצל פרופסור אברמסקי מבית החולים הדסה עין כרם. אני למזלי עדיין לא זקוקה לכיסא גלגלים אך חוויתי מספר סימפטומים לא נעימים.

Yaron5000

New member
למאיה

בת כמה היית כשהמחלה אובחנה ? זה פשוט מכעיס לחשוב כמה את צעירה ואיך המחלה הזו לא פוסחת על אף אחד אני חטפתי את זה בגיל 20 אבל...תשמרי על החיוך שלך אפילו שקשה אל תשכחי את זה... זה בכלל כלל לחיים לדעתי תרגישי טוב ירון

mayarozen

New member
היי ירון

הייתי רק בת 15 כשקיבלתי את ההתקף הראשון של המחלה, ולפי הסטטיסטיקה זהו הגיל להתחלת המחלה.

hadash

New member
למאיה

היי מאיה אני מקווה שאת מרגישה טוב איך הוא הפרופסור אברמסקי הזה? אני שוקלת אם לשמוע עוד חוות דעת ואמרו לי שהוא ה- מומחה... האומנם????

סיאמית

New member
עד שמאיה תענה...

(פשוט גם אני ו~א~ היינו אצלו כמה פעמים בעבר). פרופסור אברמסקי הוא אכן מומחה אבל יש עוד כמה באותו סדר גודל של "מומחיות" כמו שלו ואני לא אנקוב בשמות כדי לא לפספס אף אחד... הוא פשוט מפורסם יותר ונוהג להתראיין לא מעט. לדעתי, חוות דעת נוספת לא יכולה להזיק אבל צאי מנקודת הנחה שהמידע שתקבלי זמין להמון מומחים כך שאם במקרה את לא מצליחה לקבוע תור אצל פרופ´ א. בזמן שהוא נוח לך, כל נוירולוג בכיר יכול למעשה לתת לך את אותו מידע.

maya rozen

New member
LE HADASH

לדעתי עליך לנסות ולראות אותו, דרך המרפאה או בדרך פרטית, אך בשורה האחרונה עליך לבדוק אותו אינדיווידואלית ורק אחר כך לקבוע אם הוא מתאים לך או לא, כך שהמלצתי אליך לא תהיה רלוונטית- בהצלחה.

רחלית

New member
אכן מומחה אך...

לפי מה שנאמר לי על ידי מדען דגול (פרס ישראל וכו´) כיום הוא לא רואה כ"כ הרבה חולים כמו פעם ויש אחרים מומחים לא פחות ואולי יותר?

סיאמית

New member
הי ירון!

אני מטופלת באיכילוב אצל דר´ אולגה חילקביץ´ ואין לי טענות. היחס מצידה הוא אישי מספיק לטעמי והיא מתאוד מתמצאת בעניינים. איזה שינוי אתה מחפש? המעקב הוא דומה ברוב בתי החולים, אחת לשלושה חודשים (אפשר גם יותר אם מבקשים מאוד) ואני מניחה שהדקירות/דיגדוגים/מכות פטיש/"תעצום עניים ותיגע באף"/לך עקב מצד אגודל וכו´... הוא גם כן אותו דבר
יש שאלות??? אני פה!!! סופ"ש מצויין לך!

RomiVais

New member
היי ירון ../images/Emo13.gif

לפני הכל, אני ממש שמחה שאתה מרגיש איתנו כמו ב-
אני אישית לא שמעתי על פרופ´ גולדהמר. הוא במחלקת הטרשת או בנאורולוגיה?? אמא שלי מטופלת <היתה מטופלת> בתל השומר. ואנחנו היינו ממש מרוצים. רק שאצלנו קיימת בעיית המרחק כך שאנחו כיום מטופלים "טלפונית". נראה לי אולם, שבכל המקומות הטיפול הוא "סטנדרטי". אבל אם אתה רוצה, אין לך מה להפסיד בלנסות מקום חדש ורופא חדש. זה אולי אפילו רצוי, על מנת שתהיה שלם על בחירתך. שיהיה לך סוף שבוע נפלא ורק טוב! רומי

לילית7

New member
סתם מחשבה

ירון, אם המצב שלך טוב למה לך לשנות מרפאה? כמו שסיאמית כתבה הבדיקות הנוירולוגיות הן אותו דבר בכל מקום, לא חבל על המאמץ?

Yaron5000

New member
תשובה לסיאמית ולילית

ברו שאופן ביצוע הבדיקות הוא זהה זה שמצבי טוב יחסית זה ממש לא בזכות הרופאים כי אני לא נוטל שום תרופה אבל אולי אם הפרופ´ ידע להעביר אותי מסע הסברה לגבי כל התרופות הקימות לא בצורה מסחרית עיסקית אם נקרא לזה ככה אלא בצורה רפואית ולתת את הדגש על היתרונות והחסרונות של כל תכשיר אולי במחלקת ה MS בשיבא עושים את זה אבל בהחלט לא קיבלתי הסבר רפואי על התכשירים הקימים והתשובה להתענינותי בעניין היתה מאוד עיסקית והדגישה את נושא החברות המיצרות וכדומה אבל הוא לא יכל לתת לי אינפורמציה מנסיון אישי שלו עם אנשים חולי MS שלוקחים תכשיר מסויים במילים אחרות קיבלתי מסע פירסום של המותגים הקימים היום בשוק אני חושב שאם היתי מקבל אינפורמציה מתאימה אולי היתי שוקל ביתר כובד ראש אם להתחיל להשתמש בהם אז בקיצור.....זאת הסיבה בגדול מקווה שהבהרתי את עצמי ביי ירון

RomiVais

New member
אכן הבהרת את עצמך..

ויש המון במה שאתה אומר! לדעתי זה לא יזיק לבדוק מקום אחר. ואולי באמת המחלקה לטרשת בתל השומר? אני חושבת שאתה בעצם יכול לנסות יותר ממקום אחד, ובסוף לבחור את המקום בו תרגיש הכי נוח וטוב. זה מאוד חשוב!! חשוב שתרגיש בנוח עם הרופא/ה עם המחלקה עם הכל.... ואין סיבה שלא תשיג את זה!! תמשיך לעדכן אותנו ושיהיה לך אחלה סוף שבוע, רומי

למעלה