שלום לכל החברים !!!

לילית7

New member
אם ככה ../images/Emo140.gif

אז אולי באמת שווה לנסות במרפאה אחרת, בטוח יש רופאים יותר נחמדים ויותר מקצועיים. אוי, בדיוק נזכרתי שפעם הלכתי לרופאת עור כי הייתה לי פריחה ותוך כדי, היא מתחילה ל"ייעץ" לי לקחת ויטמינים כאלה ואחרים ושולפת פנקס של החברה ורושמת לי על נייר שלהם את כל "ההמלצות החמות"...

סיאמית

New member
אני חושבת...

שלמרות שחלק גדול מהאחריות על ההרגשה שלנו כמטופלים אצל רופא זה או אחר מוטל על אותו רופא... גם אנחנו יכולים לשנות את היחס שאנחנו מקבלים. אחד מהרופאים אותם פגשתי אחרי האיבחון היה בפירוש אנטיפאת, חסר סבלנות ואני גם חושדת שקצת הפרעתי לו בענייניו השוטפים עם השאלות הבלתי חשובות שלי כי אחרת איך תסבירו את השיעמום שנשקף אלי מעיניו??? בפעם השלישית שהוא ענה לי בהברה אחת מהומהמת אני שאלתי אותו בעדינות: "אני מפריעה לך? אתה רוצה שאני אלך ואחזור יותר מאוחר?". הוא נורא נבהל ובאחת - דברים השתנו. אבל!!! כשחשבתי על כל העניין, גיליתי שגם אני שידרתי סוג של שאננות ושל "מה בסך הכל קרה??? כו-לה טרפצת!!!" והוא, רצה לשמר את השאננות הזו, עבורי. הכוונות שלו היו טהורות... כי מכיוון שאין לו (מה ל´שות) הכשרה בפסיכולוגיה הוא לא העלה על דעתו שלא היה, אין ולא יהיה פצינאט שאינו חרד מהבשורה הזו שנפלה עליו כרעם ביום בהיר והא פשוט שמח בשבילי שאני לוקחת את כל הסיפור בקלי-קלות. גם אני מיקרה "קל", ואומרים עלי במחלקה באיכילוב "משעממת" כי אחרי שתי דקות של שיחה + דפיקה ורבע על הברך הם שולחים אותי הביתה עם פתק "ללא שינוי" וכולם, כולל אני, רוצים לשמר את ה"קלות" הזו. אין תשובות שהן לא "עסקיות" על השאלות שלך בנוגע לתרופות וכדומה, כי אין שום תהליך שקשור בהמחלה הזו, החל מלקלוט סופית שהיא פה וכלה בהחלטה של "מה עושים עם זה עכשיו", שמישהו יכול לעבור במקומך. YOU ARE ON YOUR OWN במקום הזה של ההחלטות ואינפורמציה היא תמיד "עיסקית" משהו. ואתה תקבל את אותו מידע בכל בית חולים ומכל רופא. אני הקמתי לי סוללת תמיכה לא רעה בכלל של משפחה וחברים ופסיכולוגית ובעזרת הסוללה הזו אני מקבלת החלטות שנוגעות לטרפצת ולבכלל. ואני דואגת מהיום בו יתחילו להיות יותר מדי נחמדים אלי במחלקה הזו כי זה אומר לגבי שמשהו אצלי התרופף... פיזית או רגשית. אבל זו אני וזה הסיפור שלי... כל אחד מאיתנו זקוק לדברים אחרים כדי להיות שקט.

Yaron5000

New member
קניתי...

למרות שאני מאוד אסרטיבי כשצריך אבל אם אדם מחליט שהוא מפתח אטימות ומחזיר תשובות פוליטייות קצת קשה למרות שכאדם הפרופ´ שאני מטפל אצלו אדם נחמד ולבבי מאוד וזה יאמר לזכותו ואם הוא פרופ´ אז בטח יש לו מה להציע ולכן ציפיתי לתשובות יותר נקודתיות לשאלות שלי בעיקר לאחר שאני מבהיר לו איזו אינפורמציה אני דורש אבל כידוע דפוס התנהגות של פוליטיקאים נשאר ככה וקשה להוציא מהם תשובות אם הם מסרבים לתת והסיבות עימם... תרגישי טוב ירון

סיאמית

New member
צודק! ../images/Emo13.gif

וממילא ההחלטה הסופית היא שלך... רק תזכור שאתה תמיד יכול להגיד לו "תשמע, פרופסור, בנקודה הזו של חיי, אני זקוק ממך לתשובות קצת יותר אמפאתיות ואם אתה לא מסוגל, אולי אתה יכול להפנות אותי למישהו כן יכול?..." יכול להיות שהתגובה שלו תפתיע אותך!!! אולי הוא יקום מהכסא המסתובב שלו, ילך לאיטו מסביב לשולחן ויאמץ אותך אל לבו בדמעות... (ובחשאי גם יקנח את אפו בצוארון שלך!!!).... אמא´לה!!!!

למעלה