שלום לכל היפות שבפורום!

אביחייייייייי

חולה עלייך בדםםםםם אתה לא יודע כמה אני אוהבת את הלהקהההה שלכם אפילו תיראו איזה ריבים היו פה בגלל שזילזלו בכםםםםםם יוו אני מתה אתה לא יודע אמה אני מתרגשתתת בהצלחהה בהכללל ומסור ד"ש חם חם חם לכולםםםם אוהבת אותך ואת כולם שירה!!!! נ.ב. זאת שירה החלפתי כינוי
וגם אני מצביעה לכם במבוקשים ובכל אוהבת אותכם

noy321

New member
אביחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפיוף אחד מתה עליך!!! ואין להם שיר נולד אחרי כניסת שבת!!! אין מצב...זה בטוח אביחי! אביחי מתה עליך מסור ד"ש לערן אדם ואושרי הנסיך ותגיד להם גם להיכנס לפורום!!!!!!!!

ביחושששששש../images/Emo70.gif

מה קורה חיי?! מושלם אחד...שיהיה לך את השבת הכי קסומה שיכולה להיות!! אוהבת'ותך
בר
כנס אליי לאייסי
פליזז 196745321

אביחיוש

יואוו הייתי בשיר נולד רק בגללכם אני חולה עליכם.. בבקשה אם זה באמת אתה תגיד לאחרים גם להיכנס

אביחי כנס יפיופי..!!

ימושלם אחד..!!!חולה עליך יפיופףף..!!..!!! למה אושרי ואדם וערן לא נכסים לפורום??
תגיד להם שיכנסו ככה נוכל לדבר גם איתם..תודה כפרה עליך .ימושלם אחד מזל לפחות יפה שלי שאתה נכנס..!!!שיהיה לכם בהצלחה..הייתם מושלמים בשיר נולד הצבעתי לכם 15 פעם מפלא אבל לא זכיתם
לא נורא אני בטוחה שתצליחו..!!שיהיה לכם בהצלחה אוהבת אותך
מוואה

אביחיוש=)יפה שלי

אביחיוש יפה שלי אתה זוכר אותי נשמה מהשיר נולד בתאריך ה-3.1.06 בחיפה שהייתי דיברתי איתך שהייתי אם הפוסטר וביקשתי ממך חתימה ואמרת לי אח"כ??!?!!? מותקקק באתי להגיד לי גם בגלל שאני חולהה=(אני גם אוהבתךך מאמי אתםםם הלהקה שהכי חשובים לי בלב נשבעת לכם אתה לא יודע כמה שאני אוהבתכם מאמי.... תמסור לכולם שאני אוהבתכםםם מאוד מאודד ואחר שצעקתי לכם במופע אני בלי קול עכשיו חחח חפיףף יאלה אביחיושש שלי אני אוהבתך מאמי שמור על קשר יש לי אייסי: 319763548דבר איתי דחוףף מואההה.... ש>>ב>>ת ש>>ל>>ו>>ם

OoנויoO

New member
אביחייייי

בהצלחההה עם השירים בשיר נולד והכל... היה יפה בשיר נולדדד!!! אתם תופיעו מתי שהוא במרכז או בראשון לציון? אוהבת אותכם מאוד מאוד מאודדד נויושש...בעי בעי... (גם אם זה לא אביחי<מור>)

אביחיוווווווווווווווו'ש

איזה באסה ראיתי את ההודעה שלך רק היום בבוקר!!! אני כל שנייה ניכנסת לפורום ודווקא אתמול כשהתחברת אני לא הייתי מחוברת ולא יכולתי להיכנס... ב-א-ס-ה-!

שירוש125

New member
אביחיייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

הייתי בשיר נולד אפילו הצטלמתי איתךךךך חחח שרתם כל כך יפהה דרך אגב חדשה פהה

למעלה