שלום לכל הפורום!

שלום לכל הפורום!

היום אני סוגר עשור ומחליף קידומת ל-20, איך זה להיות בן 20? שאלה טובה. האמת שדיי עצוב להפרד משנות העשרה, אני יכול לספר לכם שמאוד נהנתי מתקופת ההתבגרות משעשע ומאתגר כמו כל נער מתבגר. וזהו! הגיע הזמן לצעוד אל החיים האמיתיים, המקום שבו אתה כבר דואג לעצמך. אפשר לומר שחיכיתי 20 שנה בסבלנות על מנת להגיע ולעשות את מה שאני אוהב, שירה, ריקוד ועיסוק במוזיקה. אז את המתנה האמיתית שלי קיבלתי והתקבלתי ללהקת בנים החדשה ה-GAME BOYS, המקום שבו אני נהנה לעשות את מה שאני אוהב אני אגלה לכם שאנחנו עודבים קשה על מנת להגשים את ההצלחה ועבודה קשה משתלמת, אנחנו מקליטים שירים ועובדים על כריאוגרפיה, מזיעים אבל בעיקר מאושרים! רציתי בהזדמנות הזו להזמין אותם להופעה מטורפת לפרוייקט ענק שבו אנחנו משתתפים בחג חנוכה, "שיר נולד" ההופעה שבה יוצג מסע בזמן של שירי הילדות שליוו את רובנו במהלך תקופות הגדילה שלנו. כמו כן בסוף שבוע זה יוצא לערוץ 24 הקליפ החדש שלנו וסינג. "אשמור את ליבי", כדאי לכם לעקוב הקליפ מושקע מאוד באפקטים, גשם והמון מוזיקה טובה! טוב, נשאר לי לאחל לכם סוף חודש נעים ולאחל לעצמי הצלחה ויום הולדת שמח!, תודה לכם שאתם מסקרים בפורום שלנו בתפוז תהנו, תחייכו ותשמחו ושיהיה גם לכם מזל טוב! שרון

בהצלחה!! ומזל טוב../images/Emo24.gif

talushh1

New member
שרוניייי

המון המון מזל טובבב=]] היה כייףף יום שניי
אוהבת אותך טלל

שרונייייי

איזה מאמי אתהה.. וואלה צודק זהו אתה כבר לא ילד..אתה כבר גברר.. ולא משנה באיזה גיל אתה מתחיל לעשות את מה שאתה אוהב העיקר אתה עושה אותו..וזה נותן לך שימחה בחיים ואני בטוחה שאני וכמו כולם פו בפורופ מאחלים לך שתמשיך ליהיות איך שאתהנ..ובהצלחה בהמשך החיים.. שנחגוג איתך עוד הרבה ימי הולדתת.. לאב יו המוןןןן קארינו'שש

tallllll1

New member
שרוני מתוק

יפה אחדדדדדדדד רציתי לאחל לך את כל הטוב שבעולם! תמשיך להיות כזה מתוק תודה על זה שאתה מעניק לנו זמן במפגשים, ופה בפורום...תודה! אתה פשוט מדהיםםם! אז..מזל טוב לכבוד יומולדתך..עד 85697934764 שנההה שלא תפסיק להיות כזה מוכשר ויפה ב-ח-י-י-ם-! תצליח בכל מה שאתה עושה: עבודה,אהבה,בריאות וכו' ושתדע שאני תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד איתךךךךךךךך אוהבתותך מכל ה
טל =]

אעאע חחח כנסו

מזל"ט שרוני .. יואוו גם אני הולכת להיות בת 20 עוד 3 חודשים איזה מפחיד זה להחליף קידומת .. לא נורא חח גיל 20 יש רק פעם בחיים!

gal and oshri

New member
שרונייי

שרונוששש מזל טובבבב ובהצלחהה עם הלהקההה המושלמתתת שלכם!!! בלי עין הרעעע טפו טפו טפוווווווו

TOUSH

New member
../images/Emo99.gifשרון אין גבול לשלמות...

מזל-טוב ענקי

שרונייי../images/Emo99.gif

מזל טוב עד 120 שנה שתצליך בכל דרך בה תלך ושיהיה לך את החיים הכי מוצחים ומושלמים(כמוך)שיכולים להיות!!
באהבה-בר
(תיכנסו מידי פעם לבקר
)

שרונוששש!! ../images/Emo99.gif

זאת עדי אלבז.. (בית שמש) ת'אמת.. את כל הברכות שלי כבר אמרתי לך
(באלבום..בפורום הרישמי..ואתמול בטלפון
) אז אני רק יגיד לך עכשיו.. מזל טוב!! שיהיה לך את היומולדת הכי הכי כיפי ומאושר שרק אפשרר!! תמשיך להיות כזה מקסים! ד"א- הקליפ ממש מדהיםם!! אהבתי ביותר.. ואני מחכה כבר שהוא יהיה ב-24
יצא שם מהממםםםםם!!

Pinky a

New member
שרררון../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מזלט לך ;]]]] אוהבותאותך

scooby2

New member
../images/Emo23.gifשררווווןןןן../images/Emo23.gif

אממ טוב אין לי כל כך מה לרשום חוץ מ... דבר ראשון
יום הולדת שמיייחחח
אני רוצה לאחל לך את כל הטב שיש בעולם הזה כי מגיע לך ואפיול יותר...
דבר שני שיהיה לך
בהכככככככככלללללל עם הלהקה,בחיים.. הכככככלל
אוריה

יואווו מגנייייבבבב../images/Emo99.gif

גמאני נולדתי היוםםם (30\11) איזה קטעעע.. יש לנו יומולדת ביחדדד.. איזה כיףף יוו שרון רציתי להגיד לך שאתה חתיך הורססס.. פשוט סוף! ואתה יותר חתיך מהשאר..

אור0312

New member
איזה מתוקקקקקקקקק

אמר שייכנס ווואללה נכנס שרוני המון מזל טוב ליום הולדת, עד 100 כ20.. המון אושר, שמחה, בריאות, אהבה, ורק טוב!! וסליחה על האיחור אוהבת המון.. אור

שרוןןןןןןןןןןןןןן

תיכנס קצת יותר, זה דבר ראשון.. דבר שני מזל טובב... דבר שלישי, אתה עושה מה שאתה אוהב וגורם גם לנו להתאהב... דבר רביעי, תגיד לאדם ולאושרי שיכנסווו...פליזז...!

danaLOVEoshri

New member
מתוקיי

מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה היה מממש כייף ביומהולדת.והקליפפפפפ - מהממם!

למעלה