שלום לכל הפורום!

../images/Emo99.gif שרונייייי

מזל טוב!

לשרון סנדלר דחוףף

שרונייייייייייי קוראים לי נוי שגב ואני גרה במודיעין אני בת 12 וחציבערך באוגוסט בת 13 וואיי ורציתי להגיד לך שאני מאוד מאוד מעריצה את הלהקה שלכם בלי להגזים אתם מושלמים וגם בלי להתחנף יותר מדי אבל אין מה לעשות אתם שרים יפה נראים יפה רוקדים יפה (אני מקווה כי לא ממש ראיתי חחחח.................................................................) ואגב אני גם מועמדת מYES (מיס) להופיע במופע הגדול עם כל הכוכבים "שיר נולד" ואני מקווה מאוד מאוד שאני אתקבל כי מצדי זאת תיהיה הגשמת חלום (ואתה גם יודע מה זה להגשים כזה חלום כי עובדה שאתה הגשמת ואני שמחה בכך ומאחלת לך המון המון מזל-טוב והצלחה בהמשך..........) ואם כן אז אני מקווה מאוד שאני גם אפגוש אותכם שמה בכל מקרה יש לי גם כרטיסים למופע בבקשה תשלח לי הודעה כדי שאני אדע שקראת את ההודעה שלי חחחח................. באהבה ענקית וד''ש לשארנ הלהקה אתם פשוט מדהימים ותישארו תמיד אבל אבל תמיד אצלי בלב נוי שגב

sapich

New member
היי מאמי!!!

היי מאמי מה קורה? רק רציתי להגיד לך כמה דברים: 1. אין אתה פשוט מלך 2. שרופה עלייך ועל הקול שלך 3. אתה הבן אדם הכי יפה הכי מתוק והכי מושלם שראיתי!!!

שרוניייי נישמתי!!!

כפרהההההה עלייייךיךךךךךךךךךךךך איזה נשמהההה!!! מקווה שראית את הרכה שלי ברשמייי !! אבל בכל מיקרה שיהיה לך הכי מזל טוב שבעולם והכי הצלחה שבעולםםםםםם ותמיד אבל תמיד תזכוררר שאני אוהבתתת אותךך הכי שבעולםםם וכולנו אוהבים אותך פהההההההה!!!!!!!!

שורנירוני שלייי

איזה כיףף אתה בן 20!! חולעלייךך חיימשליייייייייייייייייייייייייייי כיףףףףףףףףףףףףף שאתה כותב לנוווווווווווו שרוניייייייייי שליייייייייייייייייייייייייייייייי

סאפיר7

New member
כפרעלייךך מזלל טובבב יפיוףף!!

וואיי כפרעליךך שיהיה לךך הרבהה הרבה מזל"ט תחייה עדד 120 שנהה אם בא לךך אז עודדד אבלל תגיבב ליי גםם זה עצובבבבבב אני משקיעה ואתהה לא שםם עליי!!

שרוניייייייייייייי?

שרוניייייי?! איזה יפפהה אתתהתה.. מממ הגבתי מאוחר אבל לא משננהה.. אממ אתה שר מושלםםםםםםם ת'אמת אני חדשה פפהה אבלל..בכל זאת..הייתי בצילומים של הקליפ החדש שלכם.. וזה היה מושלםםםםם אתם רוקדים סוף.. אזזז אמממ...בהצלחהההההה שיהיהיה..לך ולכל השאר אוהבבתתתתתת..אילתיייייייי

שרונושש

מזל טוב..! מה כבר אפשר לאחל למישו מושל כמוך? רק בריאות ואושר.. שתצליח בכל מה שתרצה ושתמשיך להיות יפה כמו שאתה.. בהארצה-->ליטל

למעלה