שלום לכל חברי הפורום

ציקי 07

New member
תראה

כבר כתבה לך אופירא דברים הנשמעים בשרשורים אחרים בענין העונה על שאלתך. אז אני מבין שאתה לא מעונין בדו שיח עם דתי אז בכיף. רק אני תוהה על הגישה הזאת , שהרי זה כמו 2מתכנתי מחשב יתפלספו בעניני מתמקטיקה וכי למה לא לשמוע דעת מתמטיקאי וכי אתה מעונין לשמוע על היהדות או איך מתחמקים מהיהדות? ‏

בנתיים אתה פסלת את המקור שאני הבאתי

אין לי בעיה עם דתיים, להיפך. אבל נראה לי של"דתי" (אחד, מאוד מסויים) יש בעיה עם המשנה.

ציקי 07

New member
על זה כתבתי

שאופירא כתבה לך על החלק הזה ,שיש כללים לפסיקה , אז כותב לך דתי שיש כללים ליהדות השורשית ויש פירושים למשנה אז לא תקבל?

עד עכשיו

לא טרחת ולא להעלות לכאן ציטוט או דרש אחד בנושא (שלא לדבר על להזכיר בפירוש ובאופן ענייני את העיסוק בסוגיה), אלא רק פסלת את דברי. בבקשה תאמר דברים של טעם, עם תוכן, לפני שאתה טורח לבטל אותי.

B l o n d i e

New member
אין לנו בעיה עם המשנה ולא פסלנו

אותה ח"ו, הוא פשוט אמר שלא פוסקים ע"י המשנה בלבד כי יש מקורות שמבארים את המשנה... כדאי לא להוציא דברים מהקשרם...

lollapalooza

New member
"קשה יותר להתקבל"

אם אדם מחליט שהוא רוצה להתפלל באופן פרטי, לבד, ולא במניין, אתה טוען שאלוהים אומר לו "עזוב, לא טוב ככה"?

../images/Emo24.gif

סתם כי בא לי לחבק

akyo64

New member
תפילת יחיד ותפילת רבים

בפסיכולוגיה יש מושג של "עוררות חברתית" כלומר שאני בחברה אני מתנהג אחרת . ולכן כאשר אדם מתפלל בחברה יש השפעה על תפילתו ,בתקווה לעוררות חברתית חיובית .כדת חברתית נראה לי שיותר קל להתפלל בחברה כי אחד מחזק את השני.

למעלה