שלום לכם אני חדשה פה

טלאית321

New member
שלום לכם אני חדשה פה

אני מאוד רוצה לשנות את הסלון אפשר להמליץ לי איפה למקם את הספה, כורסה וכו' ? מאוד אשמח לרעיונות

t o b i

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל נראה מאוד נעים בבית שלכם! מאוד!!! יש אוירה ממש חמה הכל עכשיו בגדר המלצות כמובן- אולי תקבעי נושא/צבע/בד מסויים שיהיה המרכזי, כך תוכלי ליצור יותר קשר בי החפצים ותהיה פחות צבעוניות או "זרות" בין החפצים כמו כן לגבי ההעמדה-אני מרגישה מהתמונה גם שהכל "מפוזר" כזה הרבה הרבה חפצים קטנים אולי כדאי להשאיר מרכז פנוי ולמסגר את החדר בסדר מעניין של הריהוט כאמור לא ח' מדוייק או העמדה סתם, אבל ליצור פחות תחושת "מילוי"חללים ויותר יצירת חלל מגובש כך יהיה גם חופש תנועה במרכז החדר אני בכלל ברורה או סתם מקשקשת?

0 אור 0

New member
קשה לראות ככה את הפוטנציאל

יש אפשרות לשרטט את המיתאר של החדר?

לולהההה

New member
הייתי מחליפה

את 2 הכורסאות למקום שהכורסא (לא יודעת אךי לקרוא לזה שכחתי) של הפרה נמצאת ופשוט להחליף בניהם

לולהההה

New member
תוספת

אני חושבת שהתמונה קצת לא משתלבת עם החדר אבל זה עניין של טעם אישי והקיר הוא לבן אולי לשנות לקרם בהיר אפילו זה עושה שינוי.

טלאית321

New member
לולה מה את אומרת ? חחחח ../images/Emo3.gif

מה עם העוגה הכושית של פירגה? (זו שעברה עליה "רעידת אדמה")
איזו עוגה לקחת בסוף ליום ההולדת? ואגב. יש לי צבע בקיר אחר, כך שמיותר להוסיף עוד צבעים

לולהההה

New member
הכל הסתדר בסוף

חתכתי למעלה קצת(אמא יותר נכון חתכה) ושמתי על זה את הקרם והיה בסדר יצא טעים אבל לא יודעת אני אוהבת עוגות יותר רכות וגבוהות זאת קצת לא נכנסת לקטגוריה הזאת ולקחתי את העוגה הזאת ובכלל בסוף לא הייתי צריכה אותה יום למחרת כי אחי החכם לא היה בבית,נו מילא.
ואם תתפסי צילום של כל החדר אפילו שזה לא בקירוב זה יהיה אחלה.

טלאית321

New member
את על תקן של מעצבת? ../images/Emo3.gif

לא יכולה לצלם את כל הסלון מכל זווית שאצלם יהיה חלק שלא יראו לכן, צילמתי כמה תמונות

לולהההה

New member
לא

אבל עיצוב פנים זה אהבה שלי וזה מקצוע שאני רוצה לעסוק בו בעתיד. ולא אני לא ערה בשעות כאלה בשבת פשוט אני יושנת גרוע אחרי יציאות!

גולי מ

New member
תגידי, טלאית,

את מוכרת את הכורסה/ספה משמאל? (זו עם כיסויי העור/פרווה) ואם כן, בכמה?

גולי מ

New member
תגידי, טלאית,

את מוכרת את הכורסה/ספה משמאל? (זו עם כיסויי העור/פרווה) ואם כן, בכמה?

טלאית321

New member
חחחח מה פתאום ../images/Emo3.gif

זה פריט אספנות אצלי. הכורסא הזו של "קסינה" מקורית. יש "חיקויים" באיי די דיזיין, שנראים ממש כמו המקור.

טלאית321

New member
אגב, נראה לך שי מקום לשנות

את הסלון? אין לי הרבה אופציות משום שהחדר מלבן, אין בו נישות הוא נראה בדיוק כמו בתמונות. אודה לך עם תתני את דעתך

גולי מ

New member
מאד יעזור אם תצרפי תכנית

הבעיה העיקרית שאני רואה, היא בעיה של מעין הטרוגניות בסלון (בניגוד להומוגניות). אם תשימי לב, האח, הינו מוקד ארכיטקטוני מובהק, אבל בעצם, כל הפריטים בסלון לא מתייחסים אליו (מפנים אליו גב, או צד). אותו הדבר עם החלון הגדול ליד שתי הכורסאות העגולות - הוא מאד דומיננטי בחלל, אבל שום פריט לא מתייחס אליו. ההדום בקטן ליד הספה מאד צורם, היות והוא לא עומד בסטאנדרט של שאר הסלון (הוא מין פריט כזה "א-עיצובי", אני מקווה שלא הבעל שלך עשה אותו
). יש משהו בגיוון של הרהיטים, שנראה כמו קולאז לא מסודר. הכורסא - פריט האספנות הקלאסי (בטוחה שלא מוכרת?) הספה המודרנית עם הקווים הישרים הדי רגילה בריפוד עם גוון אחד מאד פשוט, ובצמוד אליה שתי כורסאות בקווים מעוגלים, ובריפוד עם דוגמא (דמוי עור טיגריס?). לא שזה לא יכול ללכת ביחד (אפילו הסלון שלי, יש בו מגוון טכסטילים וצורות. אבל בכל זאת...)

למעלה