שלום לכם אני חדשה פה

lank

New member
../images/Emo68.gif

הסלון יוצר לי באופן אישי יותר מדי "רעש" בעין. הרבה חפצים שאינם מתאימים , מפוזרים. מספר נקודות למחשבה- 1. הצבעים : הצבע האדום צריך לבוא במספר נקודות ולא להתפזר בכל החלל. התמונה לא ממש מתאימה, השטיח צריך להיות רגוע יותר אולי לא שטיח צמר וברור שלא בצבעים חזקים כמו אדום , אלא רגוע יותר!!!! הספה האדומה והשזלונג צריכים למשוך את העין. הוילונות צריכים לייצור משהו רגוע יותר , כדי שהעין לא תתפזר .... אולי להוריד את החלק האדום של הוילון??? 2. חלוקה לאזורים ומיקום הרהיטים : שתי הכורסאות צריכות לבוא מול הספה או בשני צידיה. השזלונג צריך לפנות לאזור אחר - אזור האח. כך יווצרו לך שני אזורים בסלון - אזור אחד הכולל את הספה הכורסאות והשולחן. אזור שני יכלול את האח + שזלונג + שידה נמוכה ( אולי כאזור מנוחה, קריאה והאזנה למוסיקה ??? ) 3. עומס- החלל עמוס בחפצים שמבטלים זה את זה. הייתי שומרת על מראה נקי יותר , המנורות העומדות אינן מסתדרות לי בחלל וכך גם פריטים נוספים המופזרים בחדר. היה עדיף לרכוש פריט אחד או שניים גדולים ומרכזיים . כגון: אגרטל ארוך וצר בגוון אדום עז או חום שישתלב עם הגוונים בסלון וידגיש אותם , פסל ייחודי שישב מעל האח. מקווה שעזרתי.

טלאית321

New member
תשובות

הכורסא הייתה מופנית לאח...שזו הייתה פינה בפני עצמה (להאזנת מוזיקה וכדומה) מה שנתן חסימה של הסלון,רציתי לקבל מראה גדול יותר מבחינה ויזואליתלכן שיניתי את הכיוון הכורסות היו אחת מול השניה. יש לי נטיה לקנות הרבה חפצים לכן העומס. (אני אוהבת קישקושים) המנורות עמדו כל אחת בצד אחד. טוב נו, אנסה לשנות כיוונים. בכל מקרה תודה

טלאית321

New member
גולי אכן בעלי "עיצב" את הכיסא

הכורסות לא מעור. ובכל זאת,איך היית מציעה לשנות, להזיז להוציא, פריטים כאלה ואחרים?יאללה שדרי
אשנה כפי שאת תייעצי ואראה אין יתקבל.

גולי מ

New member
אני לא יכולה בלי תכנית

עם סימון של גודל החלנות והרהיטים. בעיקרון, אני נוטה להסכים עם לאנק.

למעלה