שלום לכם , אני חדש כאן ...

פעילות אירובית כללית?

כגון: ריצה, הליכה, קפיצה בחבל, מדרגות וכו? מה את מתכוונת שאת אומרת מדריך מוסמך? הייתי פעם מזמן בחדר כושר לתקופה קצרה, למדריכים שם אני לא יכול ממש לקרוא מדריכים התשובות שלהם ניראו לי מהשרוול ולא משהו שאפשר לסמוך עליו.

ידעתי את זה !!!!

ראיתי קודם בפרטים שלך! אבל חן תמיד מחזיר אותי למחשבה על נקבה. מצטער.

הפורום הזה הוא הדבר הכי קרוב ...

שיהיה לי למאמן אישי . תודה רבה על כל התשובות והעזרה העשרתם אותי בהמון ידע!

אי אפשר להוריד ..

...נקודתית שומן רק מאיזור מסוים בגוף(אלא רק בהתערבות כירורגית... ואתה לא צריך) אחוזי שומן בגוף יורדים באופן אחיד בכל הגוף, לצערינו יש איזורים שבהם לגוף יותר קל לאגור את השומן אבל בתהליך ההרזיה אתה תרד בכל הגוף... ואיך מורידים בשומן? תזונה נבונה ומאוזנת(להתיעץ דחוף עם תזונאי) ועבודה משולבת של עבודה בחד"כ עם משקולות או עבודת כח בתרגילי ספורט עממי.. ואירובי אירובי אירובי!!! אין תחליף להליכה מהירה/ריצה/אליפטי/ספינינג/אופניים/חתירה/מדרגות/וכן הלאה וכן הלאה.. ירידה במשקל והורדת אחוזי ומן מתאפשרת רק כאשר אתה נמצא בגירעון קלורי, ואת זה תסיג רק בעזרת השינוי התזונתי ופעילות ספורטיבית מתמשכת וקבועה.(לא.. הכוונה לא 8 שעות כל יום אלא כל יומיים למשך הרבה הרבה ימים/ חודשים/ שנים...).

Angel lips

New member
אולי יש לך את הדלדל מאחור

כי יש לך הרבה אחוזי שומן, ודווקא שם לפי הגנטיקה שלך מצטבר השומן. תעבוד יותר על יד אחורית, וגם תנסה לצמצם את אחוזי השומן על ידי תזונה נכונה לפני ואחרי אימון לא חייב דיאטה! ואם אתה לא אוהב לרוץ תמצא לך ספורט אחר כמו הליכה, שחייה, רכיבה על אופניים.

למעלה