שלום לכם אנשים יקרים,

ויימס

New member
סבלנות, בנאדם!!!

אנחנו פורום שקט וישנוני. פורום רפאים שכזה... בטאגליינס יש טקס קבלה, אם אתה רוצה... ו... הסדר של הספרים: עולם הדיסק: בספרים של הסדרה יש דמויות ראשיות שמככבות ביותר מספר אחד ויש דמויות ראשיות שהן חד פעמיות. עכשיו, בעקרון כל ספר עומד בפני עצמו ואפשר לקרוא אותם שלא לפי הסדר, אבל היות והם מסודרים כרונולוגית (פחות או יותר), עדיף לקרוא לפי הסדר, ובמיוחד כשמדובר בשני ספרים מאותה התת סדרה. רשמתי את שם התת סדרה ואת השמות העבריים של הספרים שתורגמו. the colour of magic -צבע הכשף- סתמרוח. the light fantastic -אור מופלא- סתמרוח. equal rites - פולחני כשף- שונות. mort -תרועת מוות - מוות. sourcery - מעשי קסמים - סתמרוח. wyrd sisters -אחיות הגורל- המכשפות. pyramids -פירמידות- שונות. guards! guards! - שומרים! שומרים!- השומרים. eric – לא תורגם- סתמרוח. moving pictures - ראינוע- שונות. reaper man -איש הקציר- מוות. witches abroad -מכשפות בחו"ל- המכשפות. small gods -מכאן אין תרגום- שונות. lords and ladies -המכשפות. men at arms -השומרים. soul music -מוות. interesting times -סתמרוח. maskerade -המכשפות. feet of clay -השומרים. hogfather -מוות. jingo -השומרים. the last continent-סתמרוח. carpe jugulum-המכשפות. the fifth elephant- השומרים. the truth- שונות. thief of time -מוות. the last hero –סתמרוח. the night watch- השומרים. monstrous regiment- שונות. a hat full of sky Going Postal ספרי ילדים בעולם הדיסק: The Wee Free Men The Amazing Maurice and his Educated Rodents סדרת הננסים: truckers- ננסי המשאית diggers- ננסי המכרות wings- ננסי הכנפיים סדרת ג'וני: Only you can save mankind Jonny and the dead Jonny and the bomb ספרים עצמאיים: אנשי השטיח the carpet people בשורות טובות good omens strata The dark side of the sun The Unadulterated Cat

מ א ג ר ט

New member
את חייבת להפסיק לעשות את זה...

בערך פעמיים בשבוע את מפרסמת את הרשימה הזו. אני לא חושבת שאת מקלידה אותה כל פעם, אבל כל הרעיון להגיד לאנשים 'חשבתם שתצוצו פה פתאום, וככה תקבלו מה שאתם רוצים' ולתת להם לחפש לבד במאמרים או משהו... אז ככה לא עושים, אני חושבת!!! איך הם יתמודדו עם העולם האמיתי?!?!?!

סקופ

אתם באמת חושבים שאנשים חדשים מגיעים לפורום הזה? לא צריך להגזים. נטע היא כולם! נטע נכנסת, מזדהה בכינוי אחר ומציגה את עצמה כאורח חדש, שמתלבט לאיזה ספר להמשיך. ואז נכנסת ויימס, ונותנת לו רשימה מפורטת (לדעתי היא כן מקלידה אותה בכל פעם מחדש...).

מ א ג ר ט

New member
עוד בעמוד הזה

מישהו כתב הסבר על מצירוף Ctrl+C ואנשים לא ידעות על זה. אז אולי אתה צודק.

Gdil

New member
את מדברת על השאלה ששאלתי את דביר?

אז, שהוא התעצבן על הירידות על "מעשי קסמים" ועשה המון אנשים כועסים, ושאלתיו אם הוא כ"כ כועס שהוא עשה אותם בלי ctrl+c, ctrl+v. והוא ענה שהוא אף-פעם לא עד כדי-כך כועס? דרך אגב, התחלתי סבב שני די ממזמן של פראצ'ט שיש לי, ו"מעשי קסמים", זה ספר טוב, למרות מה שכתבתי בהתחלה, סלח לי, דביר.

ויימס

New member
*גיחוך מרושע*

אתה חושב שאתה יכול להבזיק לך לפתע פתאום ולהגיד 'אופס! טעיתי! בעצם זה ספר טוב!' כפי שהממשלה היפה והחמודה שלנו דחפה אנשים להתיישב בשומרון במשך עשרות שנים ואז פתאום, 'נו, מה, לא התכוונתי ברצינות! תשבעו שלקחתם אותי ברצינות, איזה קטעים אתכם...' אז- לא! לא יקרה! לא נשכח לך את זה לעולם ו- טוב, מספיק.

DviRincewind

New member
א-הא!

עכשיו הם מתחילים להראות את פרצופם האמיתי, עכשיו הם מתחילים לזחול על ארבע!!! אבל הדביר אינו סולח ואינו מרחם! יש בו מחילה אך ורק לאלו שהולכים ומכינים לו קפה! (למרות שאני בעצם לא אוהב קפה. נכנסתי לזה פעם. לא שוב) בסוף עוד תנסו לטעום שוקולד מריר ותגלו שזה לא כל כך טעים כמו שזכרתם אלא מריר ודוחה כמו שזה באמת!

Gdil

New member
אני אף פעם לא אהבתי שוקולד מריר.

זה גועל-נפש מרוכז.

Maladict

New member
אם אהבת...

אם כמוני אהבת את המוות אני ממליץ לך לקרוא את איש הקציר. (בו מסופר על מוות מפוטר) ואחרי זה Soul Music.

smadarbi

New member
אני ממליצה

על "שומרים! שומרים!" - אחד האהובים עלי ביותר בסדרה , ו/או (יותר טוב ו-כשמדובר בפראצ'ט) איש הקציר( עוד ספר על מוות - ענק!)- (אני קראתי בלי סדר כי לא הייתי מחוברת לשום פורום ולא הכרתי אף אחד אז פשוט קניתי כל מה שמצאתי- וזה באמת לא שינה לי - הסדרות הן לא כמו אופרות סבון- אתה לא חייב לקרוא ספר מסוים לפני השני)

למעלה