שלום לכם אנשי אור

maysabel

New member
לא הבנתי..

מה מהפנט כאן? הערסל? המטפלת העינטוז של המטפלת? מה? חח חוץ מזה רוצה לשלם על הפרסום..לא רוצה חינם.. :)

maysabel

New member
היא מנוסה גם בטיפול ALA CASTANIEDA

נסיון אישי כמובן :) מדברת על מאיזה עכשיו נראה מה המנהל יענה לך למעלה..מעניין.. :)

maysabel

New member
הנהל יפרט -הוא התחיל :)

אני מסכימה עם ההמלצה של ניופיל..בעיקר במה שכתב שמקריאת ספר בלבד ועד לביצוע הדרך ארוכה..קריאה לא מעבירה את החוויה.. למאיזה יש נסיון חוויתי ארוך ומהמולדת דווקא בכך..לפני נסיון קריאת הספר..נסיון ולא קריאה.. בין השאר..בעניין המרפאה והריפוי/טיפול שלה זה נכון אבל לא דרך קסטניידה..לפחות לא יהיה לך מתאים בתקופה הזאת עם מי שלא יהיה.. וכתבתי עוד למעלה-שורשים וביסוס ומה שכתבת שהודעתך הראשונה -מכיל מה שרוצה לומר אני לך גם.. אז..אבחון וטיפול.. חיבוק לך מאיזה

neophile

New member
סליחה אם אני אשמע בוטא

אבל כרגע את לא באמת מזהה את העולם הרוחני לכן אני ממליץ לך להתמקד במה שאת כן מזהה שזה העולם הגישמי שיש לך בו 4 תיפקודים עיקריים כפי שהזכרתי בהודעה הקודמת . רק קריאה של ספר לא מעבירה אותך את החוויה במלואה , אין ספק שקסטנדה הפליא לעשות אבל מלקרוא את הספר ועד לבצע את כל הדברים האמורים הדרך עוד ארוכה . את חייבת בסיס והבסיס הוא חקירה של עצמך בעולם בראי 4 התיפקודים . הידע הזה שאני מעניק לך כאן מגובה בכל המסורות מכל העולם .

זה בסדר

אני מקבלת את זה אני לא מסכימה איתך בנושא אחד "את לא באמת מזהה את העולם הרוחני לכן אני ממליץ לך להתמקד במה שאת כן מזהה שזה העולם הגישמי שיש לך בו 4 תיפקודים עיקריים כפי שהזכרתי בהודעה הקודמת ." אני מסכימה על ארבעת התפקודים איני מסכימה בדעה שאני לא מזהה את העולם הרוחני אני מאמינה וחושבת שאם נגדיר את ה"רוחני" הוא כבר לא יהיה כל כך רוחני זה הבעיה כשאנשים מגדירים כל דבר הם מציבים גדר מסביב אם נעשה את זה סביב הרוחניות היא תהיה כל כך צרה.

maysabel

New member
אז אל תפרידי

את מפרידה בין לבין-זה לא גידור? הכוונה היא שיש לבסס תחום על מנת להצמיח את התחום שלא מופרד במילא מהראשון

maysabel

New member
ועוד שתביני..

אי מאד לא בעד הגדרות..גם לא בתחום הפיזי.. ..ולא הפרדות..

neophile

New member
בלי בסיס אין לך איך להתקדם

וכל גיחה לרוחניות היא עניין שנתון לחוקי המקרה או באם התמזל מזלך(או דווקא לא תלוי איך מסתכלים) נולדת עם אישיות כזאת שתנאי החיים הביאו אותך לחקור את התחומים הפחות גשמיים של המציאות . השאלה היא האם את מפתחת מודעות עצמית או שאת נשארת במצב הנוכחי שלך ? כי במצב הנוכחי שלך את לא שונה מכל אחד אחר , גם לא מהאדם שאיכפת לו רק מהביטחון החומרי שלו .

אם

אכנס לזה יותר עמוק אני עלולה במקום גדול לסכן את עצמי אני לא מסוגלת להיות מאה אחוז למעלה אני צריכה להיות פה אחרת אני נדרסת

אכן תיארת נכון את מצבך

כל אחד צריך להתקדם לפי מספר תנאים אובייקטיביים, ואת רתמת את העגלה לפני הסוסים, כלומר, רצת מהר מדי. אם את רוצה להמשיך ולהתפתח רוחנית בשלב כלשהו בחייך, עדיף שתעצרי כעת כי כרגע זה לא מתאים לך. בגילך הצעיר חייב האדם לעסוק בבניית החיים הפיזיים שלו, בדומה לאדם שבונה בית, קודם כל צריך יסודות וקירות, ורק אח"כ בונים את הגג. תמצאי לך עיסוקים אינטנסיביים בלימודים ובעבודה, תעברי את השרות הצבאי בהצלחה והשאר יבוא מאליו. הרבה בריאות.

אני לא

מאמינה בזה אין זמן ספציפי לזה יש גיל שאתה מוכן יותר להכיר עולם שכזה אני עושה זאת..לאט לאט בהרבה דרכים

maysabel

New member
גיטה יקרה

לא מאמינה שיש קשר לגיל כרונולוגי בכלל..לא מתכוונת רק במקרה הזה.. במקרה הזה יש מצב רגשי/נפשי שמצריך טיפול לדעתי, לפני כל דבר אחר וכמובן גם התפתחות או ביסוס בחיים הגשמיים.השאלה העולה-האם אדם זה במצב רגשי/מודעות/נפשי שמאפשר ביסוס "כאן"? להבנתי ומנסיוני בחיים עם אנשים מכל הקשתות- במצב הרגשי /נפשי המתואר לא תיתכן כל התפתחות לא לכאן ולא ל"שם" , ולא משנה כמה ידע "רוחני" מסדנאות וספרים וכל דרך שהיא האדם הזה יכניס לעצמו-זה רק יגרום לבלבול נוסף ואיבוד נוסף.. לצערי זהו מצב של הרבה הרבה אנשים במגוון כל הגילאים הקיימים. יום טוב לך :)

עטרת1

New member
מסכימה עם מאיזה

האמת שלדעתי הבעיה מופיעה כאשר אין איזון בין העולם הרוחני לעולם הפיזי. לדעתי יש אנשים שפוסעים לעבר העולם הרוחני מסיבות רבות , כשהסיבה היא מפאת חוסר מיצוי עצמי מלא ושלם בעולם הפיזי- העולם הרוחני מציע כלים והסתכלויות שונות שהופכות את שני המישורים לאחד! אך אם אדם לא מחובר למישור הפיזי , לא מצליח למצוא כיוון לתת לגוף לחיות באיזשהו סדר יום או ליצור משמעות לעולם הפיזי ועלכן פונה לעולם הרוחני הוא עלול טיפלה ללכת לאיבוד. לא לדעת מתי המחשבות הן בגדר מחשבות ומתי הדמיון הוא מציאות.איך לחלק את הזמן נכון כך שהרוחני לא יעלה על הפיזי. על כן לדעתי יש חשיבות גבוהה לסיבה שהיא שאנו בוחרים לפנות לרוח. לכן באמת לאט לאט ואולי לאחר מהר מהר אבל רוח, ישויות ותקשור זה יופי, עוד מימד לנופח החיים אך בהחלט אין להתבלבל ולהכניסו למימד היחידי. לדעתי הבת-ישראל שכתבה את ההודע הראשונה הנ"ל. צריכה להתחבר דחוף לפיזי . למצוא מקום שהפיזי יוכל להתחבר עם הרוחני בקלות ואז לא יהיו קונפליקטים בין השניים. (סתם רעיון...לעבור לגור במקום שנותן לה אנרגיות של טבע כמו שהיא זקוקה, כמו קיבוץ או מושב בצפון...למצוא עבודה שתתרום לה במישור הנפשי או איזשהו עיסוק שיחזק את העולפם הפיזי דיו בכדי להתמודד עם העולם הרוחני שרוצה להתפתח. בדיוק משהו קטע אותי...זמן לסיים שלווה ורוגע לכולם

neophile

New member
את נסחפת

"האמת שלדעתי הבעיה מופיעה כאשר אין איזון בין העולם הרוחני לעולם הפיזי. לדעתי יש אנשים שפוסעים לעבר העולם הרוחני מסיבות רבות , כשהסיבה היא מפאת חוסר מיצוי עצמי מלא ושלם בעולם הפיזי- " אני לא ממש מסכים איתך . העבודה מתחילה בפיזי כן , אבל זה לא אומר שחייבים "מיצוי עצמי מלא ושלם בעולם הפיזי" מה שזה כן אומר שאנו זקוקים לבסיס פיזי במובן של הכרת עצמנו ברובד הבסיסי של איך אנחנו מתפקדים בעולם , איזה מן מציאות אנחנו יוצרים? מה אנחנו חושבים ומרגישים בקשר למציאות הזאת ובכלל לאן אנחנו נעים במציאות הזאת ? לומר מה שאמרת זאת גם יציאה מאיזון ליתר גשמיות .

עטרת1

New member
טוב תראה, מאידך לעולם לא נהיה שלם...

אולי באמת נסחפתי כשאמרתי "מיצוי מלא ושלם" אך נדמה היה לי שהכותבת לא מנסה לעבוד על עצמה במישור הפיזי, שכן לא לדעת אם היישויות שהיא רואה הם במציאות או לא זה בסדר אבל נדמה היה לי שהיא ממש בחרדה....שכן, סוג של פחד מחשיפת יתר שלא במידה לעולם הרוחני. יצאתי מאיזון לכיוון הגשמיות טיפה בשביל לתת לה (ושוב זה נכתב בשבילה) להבין לאיזו דלת ללכת. כן- לכיוון הגשמיות. שבת שלום לך ידידי

neophile

New member
אני מכיר את המצב הזה

הייתי שם ויש שם רק מקסמי שווא של רוחניות , בכלל לא צריך להתייחס אל זה כאל רוחניות מכל סוג מה שמעניק לחוויה לגיטימציה כאילו זה "מלמעלה" כאשר בפועל זאת תגובה מכאנית .

למעלה