שלום לכם, זוכרים אותי?

t i p o

New member
אתה זורק משפטים

בלי הוכחות. שוב, איך הוצאת אדם מביתו שנמצא בשטח צבאי סגור, מנוגד לקוד האתי ש צה"ל? גם בי הם ירו, הם גם רוצחים את אחד החיילים שלי ז"ל. אבל זה לא משנה, מדובר בהחלטה שהתקבלה ברוב קולות בהצבעה דמוקרטית בכנסת ובממשלה ויש לכבדה.

eris1515

New member
שמחה לשמוע-

כל הכבוד על המאמץ
היום הייתי צריכה ללכת מטעם בית הספר עם חברות לירושלים לשמח את המפונים אבל אני לא יכולה ללכת

t i p o

New member
אני שמח לשמוע

כולנו עברנו שם גיהנום, אבל עליך להתחזק ולזכור ששנאתם לא תנצח. חבל שהורייך ישלמו סתם, פני למפקד הישיר שלך בבקשה לראות פסיכולוג. צה"ל הקים תשתית שלמה של פסיכולוגים צבאיים למפנים.

פרתוש1

New member
כשבאתם לפנות אותנו אז חברה שלי

אמרה לחיילות אותנו כולנו בחוץ מחכים לחבק ואותכם אף אחד לא יחבק אתם יודעים אל מי תבואו כדי שיחבקו אותכם אתם תבואו אלינו. ותכל'ס אני לא מבינה איך אתם לא מתביישים לבוא לבקש סליחה כשאתם יודעים באיזה צורה חיינו לפני ואחרי. לפי דעתי זה כמו שאנס יבוא לנאנסת ויבקש סליחה.

Rotema3

New member
אני בכלל לא מעריצה אותך.

ולא מסכימה איתך. מעבר לחוקי או לא, מה שעשיתם לא מוסרי בעני. בחיים לא הייתי עושה את זה. העזרה שלך עכשיו צריכה להיות לאנשים ש'פינתם'. ולהקדיש את זה אליהם מכל הלב. בכל זאת, אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב, ושמשהו השתנה בתוכך.

אומגה 3

New member
אין צורך להרגיש רע

שלום דנה יש תסמונת שקוראים לה הזדהות עם השובה - חטופים מזדהים עם אלה שחטפו אותם גם אם זה מנוגד באופן מוחלט לדעתם. זה גם מה שקרה לך - האנשים האלה קיללו אותך וניסו לשבור אותך ואולי הם הצליחו כי את מרגישה רע. את עשית את המעשה הנכון, האנשים האלה ניסו והצליחו לעשות מניפולציה רגשית שתשפיע על הרבה אנשים הרבה זמן. בכל מקרה תרגישי טוב

תגובה

את משווה בין חוטפים למתנחלים? העוול שנעשה כאן נעשה למתנחלים. חלק הגיבו אליו בבגרות, חלק בכאב, חלק לא יכלו לשלטו בעצמם, חלק נלחמו על עקרונות.. "האנשים האלו ניסו והצליחו לעשות מיפולציה רגשית" - הם לא יצרו מניפולציה רגשית למען העיקרון שלהם - הם הביעו את האמת, והאמת היא כואבת. תרגישי גם את טוב.. שנרגיש כולנו טוב. רק תחשבי על זה קצת מנקודת מבט שונה, ותנסי לחוש את אשר הם מרגישים.. אנחנו, קודם כל, אחים. שבת שלום!

Y O S S I 99

New member
אח שלי השתתף בפינוי

בתור שוטר מג"ב והוא היה עצוב והרגיש רע גם בלי שקיללו אותו וניסו לשבור אותו. מה תגידי על זה?

חיילת23

New member
דנה שלום, אני גם הייתי שם וכתבתי על

כך פה. אני שמחה בשבילך שהמצב שלך משתפר! עפ"י איך שאת מתארת את מצבך (נזכרת בלילות) אני ממליצה שתמשיכי בטיפול. אני לא מבינה מדוע את אומרת שהצבא לא עוזר, אצל כל מי שאני מכירה יש מערכת של קב"ן/קפ"ס מעולים ואפילו יש סדנאות בנושא... אני ממליצה לך לבדוק מול המפקדים שלך או דרך משרד ת"ש/פסיכולוגיה כיצד הצבא יכול לעזור. במידה ואת בקבע (למרות שאני חושבת שלא-עפ"י הדברים שרשמת) או לא אני ממליצה לך בחום את מה שאני עושה, פשוט לחזור לשיגרה וכמה שיותר מהר, מחשבות מרובות בנושא לא יקדמו שום דבר ובטח שלא אותך. בהצלחה!

OMER G17

New member
תרגישי טוב..

ובכנות למרות שאני שמאלני אני מאוד מאוד מעריך אותך על זה שביצעת את הפקודה בכל זאת..ניסיתי לחשוב על זה מהצד שלכם...של אלא שבטוחים שזאת הייתה טעות ויש לכם סיבה מאוד מוצדקת למה לכעוס..אז כל הכבוד לך דנה ושיהיה לך ולכולנו רק טוב עם מדינת ישראל ובלי רצועת עזה

למעלה