שלום לכם פורום

שלום לכם פורום

אני מקווה שזה המקום המתאים. איפה אני יכול לקנות או להשיג נחש צפע על מנת לגדל אותו בבית? שמעתי שלפי החוק זה אסור , אבל מה זה בא לי שיהיה לי נחש ארסי בבית. ותשתדלו לא להתחיל להרצות לי שזה אסור ובלה בלה בלה....טוב? בבקשה , כי בכייף שלי וזהו. רק איפה אני יכול להשיג דבר כזה? ועוד משו , איפה אני יכול לקנות את הצבת הזה שיש ללוכדי נחשים? כי אמרו לי שהכי טוב זה ללכת למקומות שיש שם צפעים ואז לתפוס באופן עצמאי עם הצבת הזה. כמובן בזהירות , אני לא טמבל שמחפש להסתכן סתם. תודה

chimp

New member
תסביר לי משהו

איך שני המשפטים הבאים מתיישבים בהודעה אחת? "אבל מה זה בא לי שיהיה לי נחש ארסי בבית... כי בכייף שלי וזהו" "אני לא טמבל שמחפש להסתכן סתם"

chimp

New member
זו לא תשובה עניינית?

מצד אחד אתה אומר שאתה לא רוצה להסתכן סתם, מצד שני אתה מבקש שלא נרצה לך כי מה זה בא לך ובכיף שלך... בדרך כלל אני מאד ציני כלפי דברים מהסוג הזה. אנסה לחרוג ממנהגי ולהסביר. נחשים ארסיים הם לא משחק, נחשים ארסיים הם לא חיות מחמד. גידול נחשים ארסיים מצריך ידע ומקצועיות. אחזקת נחש ארסי בבית ללא ידע ומקצועיות לא תהפוך אותך לגבר-גבר. היא תהפוך אותך לטמבל. נחשים ארסיים הם כמו נשק. אתה תחזיק בסלון רימונים וחומרי נפץ כי מה זה בא לך ובכיף שלך? להחזיק צפע בסלון זה כמו להחזיק רובה טעון מול הפנים שלך. טעות קטנה ואכלת אותה. מעניינים אותך נחשים ארסיים? אחלה. לך ללמוד. לך להתמקצע. תתנדב בגן חיות או במכון מחקר ותחזור אלינו עוד 10 שנים. אני לא צוחק או מגזים. 10 שנים. אי אפשר לעשות השתלמות במשרד העבודה (או קורס מגוחך של יומיים ברשות). זה מקצוע מורכב ומסוכן. אחרי שתלמד אני בטוח שהמקום האחרון שתרצה להחזיק צפע זה בבית.

omer356

New member
פחחחחח עלק לגדל צפע ../images/Emo191.gif

חחח חזק naja חחחחח טרול

dreaming h

New member
תגיד, אסף....

נראה לי שהכל באשמתך.... כל הטרולים האלו מגיעים מהפורומים של האופנוענים... אתה חייב להפסיק לבקר שם... כולם באים בעקבותייך...

naja

New member
לא אשמתי.

הגולשים בפורום אופנועים(ועשרות הטרולים שלהם) מראים נוכחות חזקה בלא מעט פורומים.

חחחח יודע מה??

קראת לי טרול?? סבבה , אז כדי להוכיח לך שאני לא טרול במובן של הטרול , כאילו לא מחפש להטריד בפורומים , אני אוהב הרפתקאות ובין היתר גם הרפתקאות של אופנועים ושל בעלי חיים קטלניים. אבל כדי להוכיח לך שאני לא סתם משועמם אני עוד יצליח להביא צפע או משו דומה שהוא לא פחות קטלני , ואני אצלם אותו ביחד איתי ותזהה אותי כמובן כי הרי קיימת לי תמונה בכרטיס. ואז....אתה תצדיע לי כמו ענק , ותראה שאני ממש ממש לא טרול משועמם. ועוד משו , כל אלה בפורום של האופנועים חושבים שהם חכמים , אני עוד אראה להם שיהיה לי רשיון על אופנוע כבד , וגם להם אני אוכיח במציאות , כי אני מתכוון להגיע פעם אחת למפגש שלהם איפשהו , ואני אגיע עם אופנוע רציני למרות שאין לי רשיון , ואני אתן להם בביצועים שכולם ילכו לעשות פיפי , ועוד לפני שהם יגמרו להשתין אני אשאיר להם עשן ויסע משם , שלא יזמינו לי משטרה.... אז מיסטר naja אל תנסה להיות "חכם" , יש דברים שגם אתה וגם החבר'ה מהאופנועים לא מסוגלים ואני הקטנצ'יק ממכם מסוגל כמו תותח , ובגדול. חחחחחח , הרג אותי מצחוק זה שרשם לי ללמוד ניסיון בנחשים "10 שנים" , חחחחח , תחכה אתה 10 שנים. הקיצקוצ תפרגנו לי קצת , לא יקרה לכם כלום. יאלה ביי ביי בייייי נ.ב. אלא אם כן נכשלתי , אז אכלתי אותה , אין מה לעשות אבל לפחות אני לוקח תסיכונים כמו גבר ולא כמו חנון. ועד היום תמיד הצלחתי בסיכונים שלקחתי , (וסיכונים רציניים לא סתם).

Sprite2k

New member
אתה חושב שלהסתכן יעשה אותך גבר?

אז אתה טועה, לפי דעתי כולנו נחשוב שאתה מתנהג כמו ילד בגיל ההתבגרות שחושב שהוא איזה "מומחה" גדול. אם אין לך בכלל ניסיון בגידול נחשים... סביר להניח שתגיע לבית חולים איכשהו בניסיון ללכוד/לגדל צפע. להצדיע לך? ממש לא. יזלזל בך קשות, כי אם אתה חושב שלעבור על החוק עושה אותך גבר...תחשוב שוב. "יש דברים שגם אתה וגם החבר'ה מהאופנועים לא מסוגלים ואני הקטנצ'יק ממכם מסוגל כמו תותח" אתה חושב ש"naja" אינו מסוגל לגדל צפע? לפי דעתי הוא ועוד איך יכול, הלוואי והיה לי עשירית מהניסיון שלו. אבל הוא שלא כמוך לא מעוניין ללכת נגד הזרם ולעבור על החוק. "10 שנים , חחחחח , תחכה אתה 10 שנים. מכיר את הפתגם החיפזון מהשטן? אתה תפגע, וזו רק שאלה של זמן. "אין מה לעשות אבל לפחות אני לוקח תסיכונים כמו גבר ולא כמו חנון". מי שלא לוקח את הסיכונים הוא חנון? להפך מי שלוקח את הסיכונים הוא טיפש, אלא אם כן הוא למד על הסיכונים ונערך אליהם מראש, מה שאתה כמובן לא עושה וגם לפי מה שאני מבין לא תעשה. גיא.

Sprite2k

New member
תיקון קטן...

אתה לא מתנהג כמו ילד טיפש בגיל ההתבגרות.... אתה ילד טיפש בגיל ההתבגרות.

snake liron

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח טמבל אגב אחי תמונה מדליקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהצלחה חחחחחחחח

chimp

New member
naja, טעית בזיהוי

זה לא טרול, זה ערס. אחד טיפש במיוחד.

naja

New member
יודע מה?

לצורך הדיון, בוא נצא מנקודת הנחה שאתה לא טרול(למרות שאין בכלל ספק בנושא). בוא תסביר לי, בשביל מה אתה צריך צפע? מה בדיוק יש לך לעשות איתו? התעניינת פעם מהם התנאים הדרושים בשביל לגדל נחש?(טמפ', גודל כלוב, מזון.....). אני מאמין שאין לך שום עניין לגדל נחש. אתה בסה"כ רוצה שיהיה לך בבית משהו "מגניב" שתוכל לעשות רושם על החבר'ה. אתה הרי לא באמת מתכנן לטפל בו(אין מצב שתתחיל להוציא אותו מהכלוב כל פעם שתצטרך לנקות). אז אתה בעצם תיקח נחש, תשים אותו באקוריום, ותחכה למותו.... ומה יקרה אם הוא יברח? זה קרה עד היום למרבית המגדלים הלא מנוסים שפגשתי, גם לכאלה שהקרינו הרבה יותר אחריות ממך. אתה הרי לא גר לבד. אתה מוכן לסכן את החיים של המשפחה שלך רק בשביל הפוזה? בקיצור, צא מהפוזה שלך, ואם אתה באמת רוצה לגדל צפע, בוא תסביר לי בשביל מה ובוא תסביר איך בדיוק אתה מתכנן לטפל בו.

snake liron

New member
חחח אני מצדיע בכלליות חחח

האבסורד שזה לא רע ילד (מישהו פה אמר ערס (אז אימצתי )) זה ערס בלי כבוד עצמי חחח אתה רומס אותו פה מול כולם חחחח במיוחד בתמונה המשגעת חחח אתה לא בן אדם חכם במיוחד אגב שמעתי על ימאה R-1 במחיר טוב עם אתה רוצה ניתן לך ת'טלפון

למעלה