שלום לכם פורום

dreaming h

New member
../images/Emo45.gif

אני מוכרחה להודות שבכל פעם שמתפתח 'דיון' מהסוג הזה, יש לי דחף עז להוריד אותו, אבל, יש פעמים שצריך להשאיר על גבי הפורום. שאפשר יהיה להכיר יותר את החבר'ה. מי איכותי יותר, ומי פחות... ואולי כדי לעשות בדק בית לסיבות שבגינן מגדלים בעלי חיים. מחזקת את דברי אסף.

FreakOn

New member
אחי...

הקטע הוא.. שלא נראה לי שיש לו "חבר'ה"... אם הוא מנסה לעשות רושם על אנשים באינטרנט.. באמת חסרים לו קצת ריגושים בחיים...

Folklore

New member
כניראה שזו מוטציה של חסך גדול בסקס

ועוד אוסיף; ישנו גבול דקיק בין אומץ לטיפשות מדובר בילד מתלהב בן 16, תנו לו לקבל את הלאטמה הגדולה של החיים (במקרה שלו זה כניראה יבוא לא כמה וכמה פעמים), וזהו.

zoomp

New member
מסכן

שמעתי על הרבה מקרים מצערים אבל אתה... הודעה כזאת מפגרת לא ראיתי בחיים!!!!!! בן כמה אתה? בן דוד שלי בן 3 יודע יותר ממך!! לפחות לו יש את השכל לשקול מילים כ"כ מפגרות לפני שהן יוצאות לו מהפה! ללכוד נחש ארסי בלי שום ידע מוקדם (שלא לדבר על נסיון), להתרברב שתעשה פעלולים שמקצוענים לא רוצים לנסות על אופנוע שאין לך עליו רשיון,להתרברב בכזה טימטום....אין לי מילים, חוץ מבקשה קטנה אחת: תודיע לי מראש מתי אתה הולך לעשות אחד מהדברים האלו (הי למה לא לנסות את שניהם ביחד??? זה בטוח יהיה "מאגניב")- לפחות נוכל להינות פה במד"א כמו שצריך: נביא חניכים ומדריכים שילמדו קצת על האנוטומיה של גוף האדם לפני טימטום ואחרי. נ.ב. אתה לא טרול, זה יהיה עלבון לטרולים באשר הם.

altid

New member
חחחחחחחחח דווקא אהבתי את הבחור חחחח

אחלה, גבר לך טפוס צפע ותגדל אותו(משהו שבטוח לא יקרה) ואז גם תצלם אותו איתך כדי שנדע מי אתה חח עם הצפע חח ואז מה שנשאר זה פשוט להפנות לרשות הטבע חח ואז גם תיק פלילי יהיה לך חחח אידיוט מזכיר לי את הסיפור של פריס הילטון צילמה את עצמה ואחר כך חטפה שוק שזה יצא הסוף שלך יהיה דומה! אם הוא לא יהיה מוות

למעלה