יאללע!
R Rockamora New member 10/12/05 #16 לא קקאו אלא מוצקי קקאו! שוקולד מריר הרבה יותר בריא משוקולד רגיל- אין בו כולסטרול וכל הדברים האלא..
ה הרמיוניDanger New member 11/12/05 #32 שומנים רוויים. בשוקולד רגיל יותר ממחצית הנפח היא חמאה. בשוקולד מריר יש יותר קפאין והוא אפילו בריא ללב, בכמויות קטנות. שוקולד לבן בכלל לא מכיל קקאו.
שומנים רוויים. בשוקולד רגיל יותר ממחצית הנפח היא חמאה. בשוקולד מריר יש יותר קפאין והוא אפילו בריא ללב, בכמויות קטנות. שוקולד לבן בכלל לא מכיל קקאו.
R Rockamora New member 10/12/05 #17 כמה דברים- 1. אי-אפשר לקרוא לשוקולד לבן שוקולד בגלל שאין בו מוצקי קקאו 2. שוקולד לבן מכיל 70 אחוז חמאת קקאו 3. שוקולד לבן לא טעים..
כמה דברים- 1. אי-אפשר לקרוא לשוקולד לבן שוקולד בגלל שאין בו מוצקי קקאו 2. שוקולד לבן מכיל 70 אחוז חמאת קקאו 3. שוקולד לבן לא טעים..
B Bakura New member 11/12/05 #29 ../images/Emo96.gif אה אתה סתם קטנוני ../images/Emo3.gif כי אתה יודע ששוקולדלבן זה הכי, אחי!
ה הילדה של New member 10/12/05 #23 שלום ../images/Emo13.gif מה, אני היחידה שלא מפלה בין סוגי שוקולד? כל שוקולד הוא טוב. נקודה.
ע עופר לובזנס New member 11/12/05 #30 שוקולד! אני אישית התמכרתי לשוקולד מריר עם פולי קקאו גרוסים שעלית התחילו להוציא. פעם ראשונה שראיתי אותו הערתי לאחותי "סוף סוף הצטרפנו למשפחת העמים התרבותיים"
שוקולד! אני אישית התמכרתי לשוקולד מריר עם פולי קקאו גרוסים שעלית התחילו להוציא. פעם ראשונה שראיתי אותו הערתי לאחותי "סוף סוף הצטרפנו למשפחת העמים התרבותיים"