שלום לכם!

Memento De Mori

New member
שלום לכם!

הייתי מגדיר את עצמי שמאלני בדעותיי...למרות שזה לא מדויק. אני פונה גם אל הפורום שלכם בתקווה שתענו לי אבל אתם לא הפורום היחיד בו ביקרתי... השאלה שלי אליכם היא מה לדעתכם הפתרון האמיתי למצב במזרח התיכון? מה יכול סוף סוף להביא שקט לאזור ואולי, אפילו לשלום?

למה השמאלני תמיד חייב לפנות בהתחלה עם השאלה

הזאת? זה הרגל גרוע. אני אגיד לך מה יקרה: מישהו יענה לך בסוף, אתה תתחיל לשאול שאלות ובקיצור להתנהג כמו שמאלן ובסוף תצא מפה אותו דבר איך שבאת. כאילו אתם חושבים שיש לנו את הפתרון לשאלה הזאת ואף אחד לא אמר לך אותה.

Memento De Mori

New member
אז למה אתה אומר שמאלני?

אתה בעצמך אמרת שתמיד חייב להיות שמאלני שישאל את זה אז אל תגיד ש"לא קשור ימני או שמאלני" דבר שני כמו שכתבתי אני לא בדיוק שמאלני...ודבר אחרון בסך הכל שאלתי שאלה שנראית לי לגיטימית לפורום הזה ומי שחושב כמוני יכול לענות עליה....מי שלא...זכותו.

StrengthHonor

New member
גישה אחת ריאלית היא שלא צריך פתרון

כל ניסיון דיפלומטי לפתרון נותן להם את כל העוגה ולנו פירור. להם יש את ירדן , צריך רק לחכות עד שהממלכה האשמית תיפול ו90% הפלשתינאים שגרים שמה ישתלתו ושיגיעו לPEAK OIL במזרח התיכון ויתחיל להחלש הכוח שלהם באו"ם וכו' אה וגם שיסדרו את האו"ם כי הם מחלקים תמונות שמה של היטלר שמצדיקות שואה בכנס דורבאן האחרון.

../images/Emo207.gif הגעתי מהעמוד הראשי של הפורומים

טוב לדעת שיש פורום כזה

אלמרה

New member
שמאלניות זהו אכן עיוות "לא מדוייק"...

אולי פגם נרכש, לא הוכח שזה גנטי ולכן יש לך תקווה. אם הגעת לכאן ולא במטרה פרובוקטיבית הנה לך תשובה ישירה ולא מקובלת אך גם ללא נסיונות "התייפיפות": אין, לא היה ולא יהיה שום סיכוי לשלום בין הערבים המקיפים אותנו במזרח התיכון לבין המדינה היהודית בארץ ישראל! כל מי שמוכר רעיונות לשלום או ל"אופק מדיני" חדש וכל החרטאות הללו - עושה זאת לצרכיו האישיים - גחמותיו הפוליטיות בלבד, זהו מעשה ניבזי של מכירת אשליות ותו לא. את התוצאות ישאו כנטל כבד יותר הדורות הבאים - ילדינו ונכדינו אם כך ימשך המצב. לצרכיו/גחמותיו אמרתי, ולא לשרת אף לא יהודי או ערבי באיזור כי האשליה - בדבר שלום אפשרי, גרועה יותר מהמלחמה! במלחמה לפחות אפשר לחסל (ואם לא בבת אחת, אז בשלבים ובכמה מערכות) את כל האוייבים עד האחרון שבהם (במהרה בימינו אמן)... שלום הרי הוא מצב בו אין סיבה לכעס, אין צורך בנקמה, אין דחף להרוג.... לערבים הסובבים אותנו יש את כל הנ"ל ובמינון גבוה וכצו של מוחמד המצווה בקוראן שעל כל "מאמין" להרוג ב"כח הסייף" את ה"כופרים" = הנוצרים, היהודים וכל מי שאינו ממיר דתו לאיסלם. לכן הם לעולם לא ירצו ולא יסכימו לשבות מהמרדף אחרי כל מי שמוגדר על ידי נביאו כ"חזיר" שדינו מיתה. ראה למשל מה קרה בהסכם השלום במכה רק לפני מספר חודשים. התכנסו שני צדדים מפולגים של אותה ישות - והסכימו על "שלום". המצב בעזה כעת מוגדר כמצב "שלום" ביניהם - מצידי שימשיכו להרוג זה את זה עד האחרון שבהם - צא וחשוב מהו "שלום" במוחות המעוותים ומוסתים שלהם, גם ולמרות הסגר הכלכלי והחרם הבינלאומי - החלאות לא חושבים על בני אדם ואפילו לא על תושבי עזה בשר מבשרם, לא צריך הרבה דמיון לתאר מה הם חושבים על מצב "שלום" שכזה איתנו.

Memento De Mori

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

אני לא מהיפי נפש האלו...ובכוונה אמרתי בהודעה הראשונה שאני לא לגמרי שמאלני...אני אפרט ויאמר שדעותיי "שמאלניות" בעיקר בנושאי רווחה-כלכלה ופחות בנושאים המדיניים (וכן, זה ייתכן). אני אתייחס לכמה מהתגובות..דבר ראשון לא התכוונתי ל"פתרון קסם" כששאלתי מה לדעתכם הפתרון האמיתי לבעיה והשאלה מציאותית מאוד לדעתי, ואפשר להתחמק ממנה, ואפשר גם שלא (בתגובה ל"מלך ה עולם"). אם כל הכבוד, שמאלני או לא, אני מתנגד בכל תוקף להגדרה שלך את השמאלניות. "פגש נרכש, לא הוכח שזה גנטי". גם אם היית כותב את זה על ימניות או על הומוסקסואליות ועל אידאולוגיות, נטיות, או כל סגנון חיים אחר הייתי מתנגד. אני מקווה שאתם קצת יותר חכמים מזה. לא הגעתי לכאן במטרה פרובוקטיבית בכלל, ואני מגיב בכמה פורומים שקשורים לשמאלניות\ימניות במדינת ישראל ואפילו כחבר קבוע. אתה מדבר על כך שבמצב של שלום אין כעס, צורך בנקמה או דחף להרוג. וממנהגים מגונים אלה אתה טוען, הערבים לא יוכלו להיפטר. ומיד, כמה שורות מתחת לכך, אתה טוען שמצדך שיהרגו אחד את השני בעזה "עד האחרון ביניהם". בסך הכל, אי אפשר להפיל הכל על הערבים מבלי להודות שגם אצלנו צריכים להיעשות שינויים רציניים כדי שנוכל להגיע, יום אחד, לשלום אמיתי.

StrengthHonor

New member
רציתי לשחיל פתגם אחד

שהשמאלאניים חושבים שהימניים הם אנשים רעים ואילו הימניים חושבים אלה טועים (פרט לקומוניסטים רדיקליים) ואז באו והוכיחו שזה פתגם הזה לא משהו :\

צול1

New member
הפתרון הוא פשוט וחד משמעי

שתי מדינות לשני עמים עם שלום חזק יציב ואיתן. זה מה שיהיה פה בסוף, אין שום דרך אחרת. הערבים לא ילכו מפה והיהודים לא ילכו מפה, אין חיה כזאת. השאלה היא כמה עוד הרוגים יצטרכו להיות. מתי זה יקרה? כשמספיק אנשים יאמינו בשלום ולא יתייאשו ויגידו "אין מצב עם הצד השני!" כמוכם, אל תתייאשו, זה עוד יכול לקרות. ובכלל, בשביל מה פתחתם "פורום ימין"? בשביל לדבר ולהגיד כמה שהערבים הם חרא ולהתלונן?

אלמרה

New member
אלא בשביל מי ומה?

בשבילך ושכמותך שמאלנים ערביסטיים שמעדיפים את אויביהם על פני מדינתם ובני עמם? כאילו אין לכם שם בפורומי השמאל הערביים די והותר פתחון פה? מוטב שתלך לשם ולא תבקר כאן - כשם שאנחנו לא מפריעים לכם שם ללהג דברי קלס שיטנה והמרדה - לך לשרת בצבא למשל במקום לשתף פעולה עם אויביך בפעילות ש"ש... מה שלא תהיה פעילות זו.

StrengthHonor

New member
אתה בולשביק עלוב שמצדיק את הפתגם שרציתי להשחי

להשחיל. אם לא ירצו לעזוב , נבעט אותם ואם אני עכשיו אחליט ששני גדות לירדן ואתיישב שמה? סליחה אסור ליהודים לקנות שמה רכוש בכלל.... בקיצור אתם צבועים.

הMפצח

New member
אתם בפורום השמאל שלנו אומרים אותו דבר

על יהודים, אז לנו אסור ?
אגב, תתחיל להקשיב מה דעתו של הצד השני ותלמד באמת מה הערבים המוסלמים רוצים (אם אתה רוצה, יש לינק לתוכנית על עיתונאי בריטי שחקר קצת את העניין, באחד הלינקים שבעולם שלי)

ובאיזה סרט זה יקרה?

העם הזה נוצר אך ורק משנאתו ליהודים אז איך הם פתאום יתפקדו כעם רגיל שרוצה באמת מדינה? צאי מהסרט הם לא רוצים מדינה הם רוצים להשמיד אותנו.

למעלה