שלום לכם!

Roy1232

New member
אם כבר - מדינה בכפייה

בסה"כ הם לא שוחרי שלום גדולים (המנהיגים שלהם, אני לא מכליל את כל העם)... הם לא יסכימו לאף פתרון של שתי מדינות כי הם מזלזלים בחיי האנשים שלהם ומוכנים להקריב הכל למען העיוורון שנקרא דת. אז אפשר לכפות עליהם מדינה ביו"ש (אחרי הכל הריבונות היא שלנו, ואנחנו מחליטים לתת מדינה בצעד חד צדדי), וברגע שהם ישמיעו את הקול הכי קטן תהיה מלחמה כשרה - ככה הומניטרית הערבים הרגילים לא "יסבלו" מהשגעונות של המנהיגים שלהם - כי המנהיגים שלהם חולי נפש ויגרמו למלחמה. אחריה, הם יישבו בשקט, כי הם יפחדו. גם ככה אין לנו מה לעשות ביו"ש, הדבר הכי חשוב זה השתקה באמצעים כשרים - זאת דעתי לפחות. ואז גם הפלסטינים בעזה יהיו בשקט (מהפחד שנעשה להם אותו דבר). אנחנו באמת לא צריכים את השטחים האלה. מה שאנחנו כן צריכים זה ממשלה עם ביצים, שתוציא צעד כזה לפועל. בינתיים כולם עיוורים לרצונות האמיתיים של הערבים, שמוּנעים מהאיסלאם, ואיך אפשר לצפות שיפעלו בהתאם?

StrengthHonor

New member
איזה מדינה בכפיה ואיזה שטויות

ואתה עוד מכליל דת כעיוורון טהור ופולט כאלה דברים.. מדינה לא יכולה להתנהל בכפייה כמו שנסגנו מעזה ואלה לא מכריזים עצמאות (למרות שכמובן זה היה עוזר להם לכבוש את יו"ש אבל לא את כל ישראל שזה מה שהם רוצים) אוטונומיה כן , עכשיו הם אוטונומיה בלי מדינת אם בעזה אפשר לומר

הMפצח

New member
זה פשוט מאוד

ארץ ישראל היחידה לעם היהודי ולערבים יש 22 מדינות לבחור מהם.

StrengthHonor

New member
ולמוסלמים 60 ומשהו ../images/Emo46.gif

אה ולטיעון השני של השמאלאן שבא אחר כל " ומה יהיה אם ערבים בלי מדינה יקבלו את ה23 " ? מה שיהיה שאת האחת שלנו יקצצו בחצי ואחרי זה לגמריי בשבות שלהם( כי להתאבד עם גלולות זה שלום , שלום זה ס"הכ אנטרופיה עלובה) ומה יקרה אם אלו היהודים שפעם אחת יהנו מזכויות של מדינה חזקה ולא יהיו מיעוט מדוכא שמשתינים לו על הרגל ואנו נאלצים לומר שיש גשם כדי לשרוד? זכות מוסרית יש לנו להתנהג בערבים כמו שהם התנהגו איתנו כשהיינו דהימים שלהם (מעין אנשים מושפלים בלי זכויות שיש להשפיל כי הם לא קיבלו את נובואת מוחמד) זכות מוסרית יש לנו לקחת את עמדתו של חג' אמין אל חוסייני ולבצע אותה מהצד השני. כמובן שבעולם הזה עם המחלה שנקראת האו"ם הצד הנפגע צריך לsuck it up ולעשות עם האגרסורים שלום... עוד תראו את זה בדרפור כמ שקרה בכל פעם ללא יוצא אפילו אחד מן הכלל...

הMפצח

New member
המזרח התיכון מאוכלס ברובו על ידי מוסלמים

וזה לא מספיק להם והם רוצים גם את המדינה הקטנה שלנו.

סלוניק

New member
טוב,

אני מניח שהם רוצים לגור בה כי הם (הפתעה) גרים בה גם היום?

הMפצח

New member
הם כבשו אותה והם כובשים כל מקום שהם ...

נמצאים בו. תראה לדוגמה את פליטי סודן ותראה מה קורה באירופה ואפילו אם תחפש תמצא שאפילו באוסטרליה הם מתחילים לעשות בעיות.

הMפצח

New member
אחרי 2000 שנות גלות

רק "אתמול" חזרנו לארצנו, אז מה אתה שואל שאלה כזאת ? אגב, אני חסום בפורום דו קיום, כניראה זה דו קיום לערבים ושמאלנים בלבד.

StrengthHonor

New member
אחח אז שיהודים חיו בחברון 2000 שנה

אתה כבר יודע את ההמשך... טיעון עלוב.. מה גם שאנשים כמוך דוחפים את זכות השיבה אז אתם בהרבה מקרים צבועים

הMפצח

New member
היהודים חיו בארץ ישראל...

עוד לפני שהיה דבר כזה שקוראים לו מוסלמי.

הMפצח

New member
אתה פעם שמאלני ופעם ימני ?

תלוי בפורום שאתה גולש בו ? (ראיתי מדברים שרשמתה בפורום אחר) או שאולי שירשרת אלי בטעות ?

StrengthHonor

New member
אני מכיר את הדעה שלי

נראה לך הייתי שמאלאני אם הייתי מזכיר את זה?

סלוניק

New member
כמה יהודים חיו בחברון באמת?

משום מה אם יש קהילה קטנטנה זה תמיד נחשב לאיזושהי "היאחזות בארץ". אם ככה ודאי תסכים לתת מדינה לשומרונים שממשיכים "להיאחז" בנחלות שלהם מימי בית שני, או אולי לדרוזים שעושים זאת מזה אלף שנים וכמובן לעם הערבי (כי אני יודע שאתה מבוהל מהשילוב "עם פלסטינאי") שהיווה את רוב האוכלוסיה עד 1948. אה, אופס, עכשיו אנחנו צריכים לטעון שהארץ הייתה שוממת וריקה (ר י ק ה !!1), ולחפש תשובה אוטומטית חדשה.

סלוניק

New member
"חזרנו"?

מי זה אנחנו? רוב היהודים לא גרים בארץ ישראל, ואם מצב כזה יווצר זה יהיה אך ורק הודות להתבוללות בתפוצות ולא כתוצאה מעלייה. אי לכך ניתן בבירור לראות שאין "מדינה אחת" ליהודים. מ.ש.ל.

הMפצח

New member
לא ירדתי לסוף דעתך

ישראל יש רק אחת, אז לא ברור מה אתה מקשקש. ותזכור שבמקור כל היהודים הגיעו גם ממקום אחד לפני שהתפזרו בגלות.

סלוניק

New member
נו ברור

וגם גרמניה יש רק אחת, וגם הולנד יש רק אחת, וגם צרפת וגם בורקינה פאסו וגם ונצואלה. ואין לי הרבה חשק להמשיך את הרשימה כי יש לא מעט מדינות בעולם.

למעלה