שלום לכם,

שלום לכם,

אני מעריצה שרופה של הביטלס, ולאחרונה התחלתי לשמוע זפלין לעומק. אני לא ממש מבינה, אשמח אם תעזרו לי מקווה להשתלב פה!

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

מה בינתיים שמעת ואהבת? יש לך כבר אלבומים של זפלין שקנית?

M e n s R e a

New member
שמח שהחלטת לשדרג מביט 69 ללד זפלין

עשית החלטה נבונה, ללא ספק ברוכה הבאה

M e n s R e a

New member
הסבר-קראו את השרשור כולו

לקוח מפורום רוק, לפני כשבוע למרות שעכשיו כשחיפשתי את הלינק ראיתי, שהיא חזרה לכתוב בשרשור, והודתה שחלק מהדברים שאמרה לא לענין, אז חפיף

M e n s R e a

New member
נאאאא, בקטנה

דווקא למדתי עם אילנה דיין, אפרופו. דעי לך שהוא לא רק גאון ואשת שיחה מענינת ברמות, אלא גם אדם מאד צנוע. מאד מאד. ממש כיף לראות אדם מצליח תרבותית, כלכלית ואינטלקטואלית כ"כ, ונשאר ענו. אם רק רוב המרצים היו לומדים ממנה

M e n s R e a

New member
כן, ויפה שהיא גם לא משוויצה בזה

או בכלום. אני לא מכיר את כל הסלבס, אבל היא בטח לפחות בין אלו שהכי מדברות בגובה העינים עם סטודנטים

אלונורה

New member
לא, לא כולם משוויצים, ממש לא... יש גאונים

שנשארים עם רגליים על הקרקע.. סלבס גאונים ? לא יודעת כמה יש...

M e n s R e a

New member
היא הרצתה לנו בקורס באוניברסיטה

ראיתי מרצים שלא מגיעים לקרסוליים שלה, בשום דבר כמעט, ועדין מרשים לעצמם להתנשא, כי יש להם תואר ד"ר/פרופ'. חזון נפרץ באוניברסיטה, לצערנו. זו גם הסיבה לשביתה הנוכחית, לטעמי. לא חושב שאיזשהו גורם במשק היה מרשה לעצמו לשבות, עם כל הכבוד, 60 יום, על שחיקה בשכר, כשהוא נמצא בעשירון התשיעי בדרגת מרוויחי השכר הכי גבוהים, להנות מ-0 תמיכה מהציבור, ועוד להמשיך לשבות. אבל זה לא שאני מקטר על זה, סוף סוף אנחנו נהנים משחצנות המרצים...

אלונורה

New member
בי נשבעתי ... מרימה את יד ימין

כשאני אהיה מרצה... (חזון אחרית הימים) מבטיחה להיות מקסימה, מדהימה והכי צנועה שבעולם (מעפעפת עם הריסים)

אלונורה

New member
להיות מרצה, יקח לי עוד זמן

אבל רגע....בסמסטר הבא אני אתחיל לתרגל....בדרך המתרגלים סנובים ותפסני תחת אני אהיה מקסימה, מבטיחה :)

M e n s R e a

New member
ואל תתני לסטודנטים להפוך אותך למרצת כאפות

יענו-תהיי נחמדה איתם, אבל לא נחמדה מדי. שיגידו-She's tough, but she's fair

למעלה