שלום לכם,

../images/Emo6.gif

רגע, בגלל שאני נגד להשפיל אנשים בצורה מחפירה, עושה אותי לאוהבת את ביט 69
?? כאילו מה נסגר.. בקושי שמעתי שיר אחד שלהם

M e n s R e a

New member
בד"כ כשאנשים מגנים על תופעות כמו להקת פאנק של

ילדים בני 14 שהתפרסמו בזכות הגימיק שהם והכסף של אבאמא, כלומר ההפך ממה שרובנו פה, אני מניח, מחשיבים כרוק (ואגב אלו היו בדיוק להקות הפאנק שיצאו נגד לדזפ, כשהן עצמן לא ידעו לנגן מי יודע מה) אנחנו מניחים שהם מעריצים של הלהקות הללו. אבל אפשר לרדת מהנושא, כדי לא להעכיר גם פה את האווירה. וכי אני צריך להיות יותר נחמד כאן, אני מניח.

אה הבנתי..

אוקי, אז אני שמחה להבהיר לכולם שמעולם לא אהדתי את המוזיקה של ביט 69. אם תקראו תשרשור שבפורום רוק, תבינו מה היתה כוונתי שם.

M e n s R e a

New member
בכל אופן-ברוכה הבאה

עכשיו אחרי שהתגברנו על מה שנקרא, אם להיות רלוונטי, Communication Breakdown, נשמח לעזור לך להכיר את הלהקה המדהימה הזו (לד זפלין, כן
)

תודה!

אז שמעתי תשיר קאשמיר איזה 9 פעמים ברציפות, זה פשוט מדההההים. מהם שאר הטובים שכדאי לי להתעמק בהם?

אין לי שמץ

מאיפה החלטת שאהבתי את ביט 69 אני אמריקאית, בקושי מכירה להקות ישראליות.

JumpInTheFire

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנחנו נשמח לעזור לך, רק תגידי במה :) בכל מקרה, אני שיר. תהני פה :]

../images/Emo207.gifרציתי להתייעץ איתכם

אין לי דיסקים של זפלין ואני רוצה לקנות דיסק, איזה דיסק כדי לי לקנות Led Zeppelin IV מה אתם אומרים???

אלונורה

New member
היה לנו דיון על זה לפני מספר ימים נדמה לי

ואני שוכנעתי שרצוי להתחיל מההתחלה.... כלומר מהראשון

One After 909

New member
אני התחלתי מהרביעי

ומשום מה היה לי קשה להתחבר לאחרים. לא יודע אם זה רק אני, אבל אישית אני לא ממליץ להתחיל איתו. אני הייתי ממליץ על הראשון או השני.

M e n s R e a

New member
מצטער שנאלצתי למחוק הודעות

פשוט הוכחנות שהתבטאה בהן מוכרת לי מאד, יותר מדי, מפורום רוק. ואין סיבה להגיע למצב כזה. או להכנס לפורום ולכתוב בו, כאשר ההודעות היחידות שאתה כותב הן משהו בסגנון-"מי אתה שתקבע מה הוא רוק". שרשרתי להודעה שלך, רק מטעמי נוחות.

למעלה