שלום לכם!

Comonist

New member
שלום לכם!

אבקש את עצתכם:
במהלך חג הפסח, עת הייתי בעבודה, נהגת פגעה בי עם רכבה באיזור הברך כשעברתי במעבר חצייה.
ברור שאני לא חכם בדיעבד והיא אשמה וכל זה, אבל באוטו רגע לא היו לי הרגשתי כאב והרפיתי מהנושא. יש לי את מס' הטלפון שלה וידועים לי שמו וכתובתו של בעל הרכב שהיא נהגה בו.
לפני כשבוע וחצי החלו לי כאבים באיזור שהלכו והתגברו. קבעתי תור לעו"ד למחר. השאלה היא 20 יום אחרי, מה הרלוונטיות של המקרה?..
אני לא מפסיק להלקות את עצמי שראיתי בחורה צעירה וריחמתי עליה באותו רגע או אין לי מושג מה, אבל כעת אני מבין שנפגעתי פה בהחלט, למרות שהמשכתי כרגיל בשגרת החיים עד עתה עם הכאבים. בנוסף, לא הודעתי עדיין לעבודה ולמשטרה על התאונה. אני לא מוצא מנוחה ולא נרדם עקב המקרה...

תשובה

אם כבר קבעת אצל עו"ד, שאל אותו את כל השאלות האלה. אני בטוח שתקבל תשובות יותר ממוקדות וספציפיות למקרה שלך. אם בכל זאת נשארו שאלות שלא נענו, אתה מוזמן לשאול כאן.

בעיקרון זה לא בעיה

קבע פגישה עם עו"ד והוא יגיד לך מה לעשות (אני מצרף לך פה מדריך כיצד לנהוג אחרי תאונת דרכים) ישנם מס' כללים אחד מהן כמובן דיווח למשטרה - עשה זאת. כל זה חשוב ביותר ושמור את כל החומר הכתוב בין אם זה קבלות על תרופות, על מוניות אם נסעת לטיפול רפואי, סיכומים של רופאים וכו'.. זה חשוב ביותר לתביעה.
בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה