שלום לכם

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שלום לכם

היו אשר היו פרולוג - אני לא אחד ממכם. (כמה מבין האנשים פה אכן הומוסקסואלים בכלל) אני סתם רעיוניסט וואנאבי (לא - לא wanna Bi) שחשבתי על חולצת "אני גאה גאה" שנראה לי רעיון חביב לשועני פורום זה. למרות שאני מאמין שאנשים לא יזכרו עוד זמן רב את כל פרשת האספסוף... מה שכן רעיון טוב יותר ששמעתי ממישהו חולצת i m not gay, my boyfriend is אמא אבא, למקרה שאחד ממכם בודק את הפורום הזה, אני לא הומו, וזה שחבר שלי שאני מסתובב לידו עם תחתונים לא מצביע על נטיות מיניות אלא על אידאולוגיה :) אני עושה את זה ליד כל החברים הבנים שלי (אוווווופס) mwuaahahahahah i said shut the fuck up ADD rulez

MARMELAD

New member
אתה יודע,

עד ה (אווווווופס) מה זה תפסתי ממך. אבל בתכ´לס? אתה מה זה טמבל. שלך ב
MARMELAD.

IC4

New member
yeah i know... sorry

הקטע בסוף היה יותר כהצגה לחבר שלי אגב ידידי הטוב לדקה זאת - מה זה פאגהאג בדיוק מחבקת פאגים ??

i love u

New member
גברברון יקר!!

מרמלדי המדהים שלנו כבר פירט מה היא פאג האג אתה מוזמן להסתכל בדיון שנעשה בנושא... שיהיה לך אחלה של לילה

IC4

New member
כנראה לא קלטתי מספיק טוב

אני מוצא עכבריות אני מוצא מזדנבות אני לא מוצא וובסטר של פאג האג גזענות ! לחבק מישהו רק בגלל שהוא פאג

MARMELAD

New member
גזענות? פאטתיות...

וחזרת לרשימת חבריי פאג האג היא היא מזדנבת קאפיש?

IC4

New member
להומופוב כמוני זה לא מחמאה :)

אבל תודה אינדיבידואל משעשע! אני מפחד לגלות עוד שלוש חודשים שאני הומו אנשים מחדירים בי רעיונות מעצבנים ואיברים מעצבנים עוד יותר אבל אני לא הומו ! כמו שהאבא הנאצי מאמריקן ביוטי אינו הומו ! ONE TWO THREE FOUR I LOVE MARINE CORPS ONE TWO THREE FOUR i fucked IC4

טל קר

New member
לא נורא! לא להיות הומו זה הפיך.

היה לי ידיד טוב שכשרק הכרנו הוא כל הזמן סיפר בדיחות על הומואים והכרתי אותו כשהוא היה נכנס לפורומים של גייז שהשתתפתי בהם וצוחק עליהם. כמובן שבגלל זה הקשר התחיל בתיעוב הדדי שהלך והשתפר עם הזמן, כשראיתי שהוא פסאודו-הומופוב. אגב, זו כבר השנה השניה שהוא צועד במצעד הגאווה עם החבר שלו, פגשתי אותו במצעד האחרון.

IC4

New member
ברכותיי לחבר שלך

אני לא הומופוב החבר שלי כן לא סתם טוב זה הסיפור אמא שלי הולנדית, בן דוד שלי (המשפחה שגרה בהולנד) היה הומוסקסואל עכשיו הוא כבר לא (מה שאומר שגם זה הפיך ) יש לי חבר שפגשתי מהאינטרנט שהוא הומוסקסואל (אנחנו מתראים לא מעט) יש לי אבא אינטרנטי שגם אותו פגשתי בלוס אנג´לס פעם אחת והוא הומוסקסואל אין לי בעיה עם זה אני פשוט לא בא לפורום הזה במטרה להפוך את עצמי להומו (מי כן בא במטרה הזאת) אם יום יבוא ואני אגיד לעצמי היי אני אחד מהם אז סבבה אבל אני לא מצפה ליום כזה אלא אם אני אהיה בכלא 20 שנה.....

טל קר

New member
אתה טועה ומטעה.

בשביל לדעת מה זו פאג האג ראה נא הודעתי תחת הכותרת "פאג האג הגדרה" כנס שניה הנה רגע מרמלד. אין לי מושג מה גרם לך לשנוא נשים ככה, אבל ההודעות שלך על טיפוסי נשים נוטפות שנאה. אני לא יודעת אם סביבך יש נשים נורמליות שאתה רואה אותן בצורה כ"כ גרועה בגלל טראומה בילדות או משהו, או שאתה פשוט מושך אליך מסיבה כלשהי נשים טיפשות ומכוערות. בכל מקרה, אודה לך אם לא תכליל מנסיונך האישי הצבעוני אך העגום על כלל הנשים, ותמנע מהכנסת נשים לכאלו תבניות. מצידי שתשכב את דרכך לפסיכולוג או משהו (פראפרזה), אבל אם תמשיך ככה תבריח מכאן את כל הפמיניסטיות ,ויש רבות כאלה מבין הלסביות.

MARMELAD

New member
טל, טל, טל....

תקראי שוב את מה שכתבתי. באמת. עצרי עכשיו ותקראי את הגדרת העכבריות. הן לא עשו שוםדבר רע. להיפך. התיאור שלהן דווקא מחמיא מאוד. פשוט לא היה להן מזל. דווקא הידיד ההומו שלהן הוא זה שעשה להם קטע מסריח. ואת יודעת מה? גם הוא לא אשם. זה התת מודע שלו שעשה את הכל. ואם נעלה קצת למעלה אז תראי שכששאלו על פאג האג אני סייגתי את עצמי ואמרתי שאני לא יודע אם פאג האג זה מזדנבת אבל... אם זה מזדנבת אז! וכך התחיל הכל. תיקנת אותי? לא. מישהו אמר שפאג האג ומזדנבת זה לא היינו הך? NOT. לא שאני ראיתי לפחות. שונא נשים? אנוכי? ממש לא. להיפך, אני דווקא הרבה יותר מבין אותם מרוב חבריי. ונסיוני האישי? באמת הייתה לי חברה במשך שנה וחצי שבטיפשותי גרמתי לה לחשוב שאני אוהב אותה. כשבעצם אהבתי את הרעיון של להיות "סטרייט", "נורמלי"... לשבת בבר עם חברה שלך וכל החבר´ה, YOU KNOW. וגם את עצמי הולכתי שולל האמת. איך יכולתי לדעת שמה שאני מרגיש אליה לא היה משיכה אלא כסת"ח? אז פגעתי בה ופגעתי בעצמי. במשך שנה וחצי לא הייתי עם גבר. ההפסד כולו שלי. טוב, אין מה לעשות. כולה בן 23. צריך לעבור כל מיני דברים בשביל להתבגר. זה לא קורה לבד. וחברות מזדנבות? היו גם היו. בתקופת הצבא המטורפת היו לי סטוקים של חברות שכל תפקידן היה להתפעל ממני, לבטל את עצמם, לשרת אותי בכל מיני דרכים תמורת ה"זכות" לבלות איתי. היום זה כבר לא ככה. גיליתי שכל החברות האלו לא תורמות לי שום דבר לחיים. אני מעדיף ללכת ברגל עם חבר/ה וממש לדבר איתו/ה מאשר שיסיעו אותי ממקום למקום ויסכימו עם כל מה שאני אומר. אז כן, כמובן. הדברים נובעים מנסיוני האישי. ונסיונם של חברים שלי. ונסיונם של חברים של חברים ומכרים ואנשים מהצבא/מהעבודה/מבי"ס.... מאיפה שלא יהיה. אני מהמסתכלים. ומה שאני רואה אני מתייק בזיכרון. ומה שיש לי להגיד אני אומר, כמובן אם אני מרגיש שיש מי שמעוניים לשמוע. אז תבדקי שוב את מה שרשמתי עד עכשיו. תגידי לי אם אני באמת שונא נשים. או שונא גברים. או שונא מישהו. אולי תקבלי רושם אחר. אולי לא. MARMELAD

טל קר

New member
חבוב, נעצרתי בכותרת. רק ה"עכבריות"

כבר לא מחמיא. מישהו אמר שפאג האג ומזנדבת זה לא היינו הך? - כן. אני. בעקבות הגורו שלי לעניני קהילה שנתן לי את ההגדרה (התקשרתי אליו אתמול אחרי חצות במיוחד בשביל זה ואפילו הסתכנתי להפריע לו באמצע משהו! רק לטובת הפורום) מי שמתאר נשים כעכבריות בתיאור אחד, וכמכוערות עד שבא להקיא כשהן מתפשטות, עם חברות (שהן נשים לא?) טיפשות שטוחות ומחוצקנות בתיאור השני, לא יודעת, נוצר לי הרושם שצריך להוציא עם פינצטה דברים טובים ממך על נשים. צר לי עליך שאתה חושב שהנשים היחידות שיכולות להיות בקשר איתך צריכות להיות או עכבריות או סתומות ומכוערות עד כדי בחילה עם אוצר מילים של פיגור שכלי בינוני וכל מאוויהן זה להכניס אותך מרמלד הדגול למיטה כדי שתוכל לתאר כמה בא לך להקיא כשהן מתפשטות. מה אני אגיד לך, לא משכנע ולא מצחיק. אולי עדיף שתחזור לתאר גברים? אז באמת נשמעת חינני ומלא הומור, וגם לא הרגשתי בחילה כשקראתי.

pomelit

New member
אה... לא

ברור שנשים זה לא הצד החזק של המרמלדה, אבל דווקא בהודעה כאן לדעתי הוא מכה על חטא יותר ממכה נשים (ווירטואלית מטאפורית כמובן). הוא אומר במפורש שזה היה חלק מתהליך הגיבוש העצמי המיני שלו,ושזו היתה טעות (שפגעה בו ובאחרים). דווקא כאן לא הייצתי תופסת אותו במילה. הוא טעה - הוא מודה בזה, הוא לא עושה את זה יותר. זה הרבה מעל למה שרובנו מוכנים לעשות.

טל קר

New member
פאג האג. הגדרה.

תתעלם מההגדרות המיזוגניות של מרמלד שעוד מעט אכנס בו בהודעה נפרדת. התיעצתי עם שני מומחים גדולים בתרבות הגייז (המ, י. אני מדברת עליך :) ) והנה התוצאות *המוסמכות* פירוש מילולי: פאג - קיצור של פאגוט. מילה לא ממש חיובית לגיי. האג - מכשפה. הגדרה: בחורה סטרייטית שמסתובבת רוב זמנה עם בחורים שהם גייז. משמעות: הביטוי איבד ממשמעותו השלילית והמשמעות בדר"כ חיובית. מדונה למשל היא פאג האג. נשים מצהירות על עצמן שהן פאג האג. ישנה כוכבת קולנוע (הבטיחו למצוא לי את הכתבה שמדברת על כך) שכתבה ספר שמסביר למה היא פאג האג. יש גם שימוש במשמעות השלילית שהוא פחות נפוץ, שכאילו אותה מישהי חסרת חיים או שיש לה פחד מהמיניות שלה. כל שאר התיאורים הצבעונים של מרמלד לא קשורים להגדרה אלא ליחסו לנשים. ועל כך בהודעה נפרדת.

MARMELAD

New member
ולעניין הגדרות

הגדרות נקבעות ע"י המגדיר. מדינת ישראל יכולה להיות ארץ הקודש, גורם כובש ואכזר, מקום עם אפשרויות תעסוקתיות בלתי מוגבלות, ארץ אוכלת יושביה, חלום, סיוט. הכל תלוי. אני את ההגדרות שלי מגדיר ע"פ הידע שלי. בלי נקודות בכותרת שמטרתן היא לאמר "עד עכשיו הבולשיט ומכאן האמת הבלתי מסוייגת". אני כותב את האמת שלי. רוצים תאכלו. לא רוצים? אל תאכלו. מי אמר שפאגוט זו מילה לא חיובית להומו? פעם גם QUEER הייתה מילה לא חיובית והיום היא ה-ביטוי ה-מגניב. מילים משנות את המשמעות שלהן כל הזמן. אין פירוש נכון ופירוש לא נכון. אני רואה דברים בעין קצת יותר משועשעת ממך. תני לי להנות.

i love u

New member
מרמלדי וטלוש היקרים! ../images/Emo42.gif

לכל אדם הגיוני, שפוי ונורמלי יש דעות, מחשבות, פנטזיות ונטיות מיניות שהוא בוחר לעצמו... ואף אחד לא חייב להסכים איתו! כל אחד מבין ומפרש דברים בדרך שלו ובראייה שלו על העולם והחיים בכללותם אני נהנת לקראו את ההערות שלכם אחד על השני תשתדלו לקבל את האחר ואתם לא חיבים להסכים איתו תשתדלו לחייך תמיד ולהגיע להחלטות ביחד קחו הכל בסבבה תהנו מהחיים ותשמרו על עצמכם כדי שתוכלו לחוות עוד המון זריחות... שתישארו צעירים לנצח שלכם, יפעת

טל קר

New member
אהלן יפעת! אני מעדיפה שלא להשאר

צעירה לנצח, כדי להספיק כמה דברים לפני שאני מתפגרת... נורא קופצת לי לעין כל התבטאות נגד נשים. יש שני דברים שממש לא מאפשרים לי לקחת אותם בסבבה, שגורמים לי לעלות על בריקדות ולהסתער: התבטאויות נגד נשים והתבטאויות נגד גייז. אני גם רואה כל מיני דברים חופפים במאבק לשוויון של שתי הקבוצות, וחושבת שיש הרבה מקום לשיתוף פעולה. לכן כשחשתי שפוגעים בנשים במקום שנראה בעיני שראוי שיהיה פרינדלי ומזמין ושיוויוני לנשים עלה לי כל הדם לראש. פשוט לא צפיתי דבר כזה במקום כזה. תודה על האיחולים! הרבה זריחות גם לך. טל

i love u

New member
טל המדהימה... ../images/Emo27.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo37.gif

תראי אני מבינה את הסתערות הרגשות שלך לגבי חלק מדעותיו של מרמלדי נכון אנחנו נשים שתומכות, מבינות ומזדהות עם הקהילה של ההומואים והלסביות וזו לא בושה אבל בכל זאת לא צריך להשמיץ אותנו כמו שלפעמים מרמלדי עושה אבל אני בטוחה שהוא לא מתכוון להכל באמת כנראה שכשהוא יושב מול מסך במוזה של כתיבה הוא נישחף קצת ואת זה צריך לקבל עם חיוך על הפנים אם זה עושה לו טוב אז סבבה אבל הבאסה שזה לא עושה לך טוב אני מבינה אותך בכל זאת אנחנו נשים ואנחנו לא ניכללות בתאוריות שלו אבל זכותך להגיד לו כל מה שאת חושבת על דעותיו והודעותיו... רק אל תקחי הכל יותר מידי ללב שיהיה רק טוב שלך ב-
יפעת

i love u

New member
../images/Emo27.gif נ.ב ../images/Emo37.gif

לפעמים צריך להשלים אם דעות של אחרים גם אם הן לא מקובלות עלינו... מרמלדי הוא אדם מיוחד מאוד בעיקר ביכולת הכתיבה המדהימה שלו וביכולתו להגיד את כל מה שהוא חושב בדרך הכי טיבעית שיש... בהודעותיו קראתי שהוא מנסה להבהיר לך שלא תקחי את זה אישית ושתקחי הכל בסבבה הוא לא אמר את זה עליך הוא אמר את זה כי זה מה שהוא הסיק מהחוויות המיניות שלו עם נשים ועצם העובדה שהוא חווה את זה על בשרו איפשרה לו להכיר גם את האחוז הקטן הזה של הנשים הגועליות שלא עשו לו את זה... אני מטוחה שאת מיוחדת ולא גועלית תשתדלו לא לבזבז יותר מידי אנרגיות על כל הקטע של הפגיעה האישית כי זו לא המטרה שימרי על עצמך ועל המיוחד שבך שלך... יפעת

MARMELAD

New member
יפעת, חמודה, יקרה שלי.....

האם את בוחרת את החברים שלך לפי המגניבות שלהם? האם את תעשי הכל כדי לרצות בנאדם שלא תורם לך כלום חוץ מלהסכים להסתובב איתך? אם התשובה שלך היא לא אז את לא מזדנבת. ואני כתבתי הגדרה למזדנבת. לא לאישה, לא לבן אדם, לא לישראלי...למזדנבת. ולכן מי שצריך להיעלב הוא לא כלל הנשים/כלל הבנות שיש להם חברים הומואים/ כלל אוכלוסיית כדור הארץ אלא המזדנבות בלבד. ואם טל רוצה להיעלב בשמם למרות שהיא יותר טוב כמוני כמה פאטתיות הנשים שדיברתי עליהן, שתיעלב. זכותה. הרי כולנו יודעים שיש הבדל בין בחורה שיש לה ידידים הומואים לבין בחורה שהיא מזדנבת. ואת הכינוי הזה לא אני המצאתי, וגם לא את ההגדרה שלו. אני רק רשמתי את זה במילים שלי. MARMELAD

למעלה