שלום לכם

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

i love u

New member
סבבה מרמלדי...

כל אדם שונה ומיוחד בפנה עצמו וזה מה שגורם לכך שאנו שונים אך גם דומים לכל אחד מאיתנו דעות והשקפות שונות ומשונות אני אישית מסכימה איתך על הרוב וזכותך להביע את דעותיך בפורום אם זה עושה לך טוב אז סבבה אני שמחה כי גם לי זה מרוקן דברים ועושה טוב :) תבחר לעצמך להיות עם מי שטוב לך ובא לך אל לא חייב לאף אחד שום דבר תשתדל לעשות הרבה סקס ולחייך תמיד תשמור על עצמך כמה שיותר כי כמו שאתה יודע המצב הביטחוני בארץ פשוט זוועתי... כל יום ניקטפים כמה פרחים מהחממה שניקראת ארץ-ישראל שיהיה רק טוב שלך ב-
והבנה יפעת...

טל קר

New member
פשוט ציפיתי שבפורום גאווה לא יתקפו

אורח חיים שונה גם לא יקראו לו פאתטי וגם לא יספרו על הבחילה שזה מעורר. לא נאה לך, אל תהיה מזדנבת. כן נאה לך, סבבה. מכאן להשוואה בין פאג האג= מזדנבת יש מרחק. ועוד ענית את ההגדרות המגעילות האלה למישהי שהכריזה על עצמה כפאג האג. ואם לבחורה בא להזדנב? מה קרה, רק לבחור מותר להזיל ריר אחרי לסביות? אם משהו עושה טוב לבן אדם סבבה. אני מניחה של"מזדנבות" שלך יש הנאה מסוימת מהמצב שלהן אחרת היו מפסיקות ,לא? אז יאללה, נסכם ונסגור ענין. התיאור שלך של הנשים שהן X היה פוגע. השאיר לי טעם לוואי רע בפה. גם הויכוח הזה למען האמת. סטריאוטיפיות גם משאירה לי טעם לוואי רע בפה. וגם כינוי אורח חיים של מישהו אחר כפתאטי עושה לי את זה. אולי נלעס כולנו מסטיק אורביט, נוריד את החומציות בפה, ונמשיך הלאה מחייכים ומאושרים ונטולי בחילה? PEACE

i love u

New member
סבבה עשינו עסק ../images/Emo6.gif

סוף סוף סגרנו את הדיון הארוך והמפרך הזה עכשיו צריך לצבור אנרגיות לדיון נוסף אני מקווה שתרמנו קצת אחד לשני שיהיה לנו אחלה של יום ולעיסת מסטיק מהנה חחחחחח

טל קר

New member
היי MARMELAD MAN, אשר שקיבלת

את מסר השלום, אחרת אאלץ לנסות לארגן סולחה דרך מכרים משותפים.

i love u

New member
מרמלדי אתה ועד פה?

תקשיב יש לי ידיד שמעוניין לדבר איתך אבל לא בפורום מה האימייל שלך? ואם אתה לא מעוניין לפרסם ת´מייל שלך בפורום אז אתה מוזמן לשלו לי למייל ואני אעביר לו את זה... תודה ואני מקווה שתסכים...

MARMELAD

New member
שלחתי לך מתוקתי ../images/Emo25.gif

ואני כנראה עד סוף השבוע לא אוכל לגלוש אז תסלחי לי מראש על התגובה המאוחרת שתגיע..... בי בי MARMELAD

i love u

New member
תודה מאמי זה בסדר נדבר כבר!

אבל בנתיים רק תדע ש.... .·:*¨`*:·. .·:*¨`*:·. ::: I ::: *: Love :* ·.. u ..· *-:¦:-*

i love u

New member
אממ זה היה אמור להיות...

לב שכתוב בו i love u אבל משום מה זה נידפק חחחח מאמי קיבלתי ת´מייל שלך הוא יצור איתך קשר שיהיה לך אחלה של שבוע מכל ה-
יפעת

למעלה