שלום לכן קווינרים

marskoy

New member
שלום לכן קווינרים

אני קווינר מושבע כבר כמה שנים טובות, ומאוד מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים על ההופעה אתמול בבארבי, כי אני מאוד התאכזבתי ויצאתי באמצע. אגב כשיצאנו, פגשנו מהאוטו 2 חבר'ה מ"אגרול",והם היו באותה דיעה

marskoy

New member
אה ו..

אתוודה ואומר שזאת פעם ראשונה שנחשפתי לשליחי הבלוז. אני לא יודע איך הם קיבלו את השם שלהם, אבל הם זוועתיים. הם מעלים מופע של קווין וזה נשמע כאילו הם לא שמעו שיר של קווין מעולם!! Tie your mother down אם אני לא טועה,הריפ של הגיטריסט בכלל היה מינור כשהוא תכלס מז'ור!! ולא חסרו כל מיני אי דיוקים ואני כבר לא מדבר על חוסר ההרמוניות המזעזע (עם כל הכבוד, קווין זה לא אקורד בגיטרה+שירה,יש גם הרבה מסביב) והקטע שהכי עיצבן אותי,שוב, הם פשוט לא שמעו קווין!! (או שהם ממש גרועים) ב-it's a kind of magic הוא חירטט אילתורים מגעילים ולא קשורים (טוב,את זה הוא עשה לאורך כל ההופעה), ואת הסלייד הידוע של ברייאן מאי(שהוא אגב מאוד פשוט) אבל כל כך נחוץ, הם הצליחו ממש, אבל מ-מ-ש להרוס.. והזמר, שחכו כנראה להגיד לו שהוא לא שר "גאנס אנד רוזס" בקיצור,יבוא ויום ופשוט אצטרך להקים להקת tribute נורמלית בעצמי

e dor

New member
תן לי שנתיים/שלוש להוציא רשיון

ולהשתפר ואני איתך !

WhiteQueen

New member
אני!!!!../images/Emo168.gif

וההופעה היתה בסדר, העיקר שהייתה.
בס...

e dor

New member
גיטריסט שיודע גם לנגן על קלידים ../images/Emo3.gif

והכי חשוב שיהיו לו תלתלים ארוכים

Queen 4 E

New member
אמממ

אני מנגנת על גיטרה ופעם ניגנתי על פסנתר ויש לי תלתלים (לא ארוכים אבל יש) הבעיה היחידה היא שאני בת!

e dor

New member
אבל יש לך ולפרדי משהו משותף....

שניכם אוהבים בנים
אז ברור שאת שייכת לקווין !! בכל אופן, יקח לי זמן להשתפר ולהוציא רשיון אז נדחה את הרעיון ב...שנתיים ?

mia01

New member
מסכימה איתך על מחצית הדברים

ההופעה אתמול לא היתה טובה זה נכון. לעומת זאת שליחי הבלוז הם להקה מדהימה שלדעתי נתנו אתמול הופעה לוקה בחסר... ראה את הביקורת שלי בהודעה למעלה...

marskoy

New member
לא טובה זה אנדרסטייטמנט

קורה שיש הופעה לא טובה- סאונד גרוע,יום גרוע של הלהקה ועוד 101 דברים. אבל זאת הופעה גרועה בתכלית, כי מבחינה מוסיקלית זה היה ממש גרוע. העיבודים היו פשוט על הפנים... אז אני לא יודע איך הם בד"כ,אבל אם הם עלו עם מופע הצדעה לקווין בצורה הזאת, זה כנראה אומר משהו על הרצינות שלהם..

Ekrembo

New member
שמע ביננו...../images/Emo215.gif

רוב השירים בנוים עם לפחות 4 תפקידי גיטרה הרמוניים מסובכים, תפקידי פסנתר שלא פשוט לבצע בהופעה. מצד שני, אולי החברה ניסו לחדש ולשנות קצת; לעשות קאבר, לא העתקה
...

1Reebok

New member
מעניין אותי לדעת גם

כמה אנשים הגיעו לבארבי במחשבה שהם מגיעים להופעה של קווין.

mia01

New member
אף לא אחד...

אבל הרבה חשבו שהם באים להופעה טובה..

למעלה