שלום לכן קווינרים

Yanchu

New member
יואו איזה בכיינים ../images/Emo4.gif

אם תסתכלו על זה קצת בפרופורציה, הייתה הופעה מעולה... אז בסדר, ניר חובב הוא לא פרדי, וגם ברייאן לא היה על הגיטרה. וואו, נו באמת. סה"כ הוא שר מאוד טוב (לטעמי הם גם עשו בחירה נכונה שהם שמו אותו ולא את דני שושן, כבר בהופעה אחרת שלהם שהייתי שמתי לב שהוא שר אחלה). וכן, הגיטריסט לא עשה את הריפים כמו שברייאן עושה, אבל מי ציפה. סה"כ הייתה אווירה מעולה בהופעה, מי שרצה עמד (אנחנו עמדנו מאחורה, מי שהתלונן על הישיבה היה יותר ממוזמן לבוא לשם, והיו גם לא מעט מקדימה). הביצועים ברובם לא אכזבו בכלל. כן, היו כמה פשלות, אז מה... זה בסה"כ הופעה ראשונה שלהם מבצעים את קווין, ומי שראה אותם בהופעות אחרות או הקשיב לאיך שהם עשו את שני השירים האחרונים של זפלין (שהיו מעולים, וזה הזמן לשאול את היוזר של השליחים פה, מתי יש הופעה שלמה שמוקדשת לזפלין?) יודע שבהחלט הם ישתפרו עד להופעה הבאה. אני לא מבין למה התאכזבם, אני סה"כ נהנתי מאוד ומצפה לבאות

Da3z

New member
אינדיד

כולכם ממש עלובים. אז היו כמה טעויות במילים ואילתורים וקצת בעיות בסאונד, למי אכפת? היה ממש כיף! לזה שיצא באמצע ההופעה, אני רק רוצה להגיד לך שאתה אפס. קווינר מושבע מיי אסס. בכ"א אני אישית ממש נהנתי. זאת הופעה של קווין.. איך אפשר לא להנות? (לא כולל ביצוע של סקעט בעע) איך אפשר לצאת באמצע?

mia01

New member
אני חושבת שגם ביקורת על ביקורת

אפשר להעביר בצורה מכובדת... יור אסס או לא, מי שבאמת מכיר ואוהב את קווין ראה בהופעה הזו נפילה! אף אחד לא בא בטענות ללהקה כי הם מצויינים בד"כ. ההופעה הספציפית הזו היתה איומה. אפשר להפסיק ללעוס את זה כבר??

בכל זאת

אני לא חושבת שזה קשור אם מישהו "באמת מכיר ואוהב את קווין" צריך לראות בזה נפילה.. זה קשור מנקודת מבט. אני לא הייתי שם ואני לא מכירה את הלהקה (כן, כן. תסקלו אותי עכשיו!) אבל אני משערת לא שזה היה עד כדי כך נורא. ואני גם לא חושבת שמי שנותן ביקורת רעה על המופע הוא "קווינר מושבע יור אסס" כל אחד מורשה לחשוב מה שהוא חושב על ההופעה בלי שישימו עליו תוית של "מי שאוהב את קווין באמת" או "קווינר מושבע בתחת שלי אם הוא לא נהנה" אז שכל אחד ישאר עם דעתו על ההופעה ורשאי לכתוב את זה פה אבל בדרך קצת יותר יפה.

1Reebok

New member
טוב, די!

זה התחיל מדיון על אם ההופעה היתה טובה או לא, וממשיך להתקפות אישיות וזלזול בבני אדם! כדאי להפסיק עם זה פה ועכשיו.

marskoy

New member
חבר..אתה טועה

דווקא לקווינרים אמיתיים כמוני, קשה לשמוע הופעה כזאת וזה בכלל לא קשור לסאונד!!!! זה עניין של עיבודים! הם פשוט באו ופישטו את המוסיקה של קווין בצורה מגעילה לדעתי ואני לא מדבר על חוסר הדיוק והפיכת אקורדים ממז'ור למינור (ע"ע tie your mother down) אז בטח עכשיו אשמע מאוד סנוב ומגעיל, אבל זה מה שאני חושב: לקווינרים אמיתיים (ולא מזוכיסטים)- ההופעה הייתה פשוט סבל לקווינרים שחושבים שהם כאלה וכל מה שהם יודעים זה גרסט היטס 1 ו-2- אחלה הופעה, "אז נכון שהיו כמה נפילות" מעניין כמה זמן יקח עד שימחקו אותי.. אני אומר שעתיים

ketas

New member
"קוינרים אמיתיים" ../images/Emo205.gif

אל תסחף כל כך.
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב כי בכלל לא הייתי בהופעה. אבל אני חושבת שהביטוי "קווינרים אמיתיים" הוא מוגזם. מי שאוהב את קווין, וכל להקה אחרת בעצם, לא צריך איזשהו קוד מעבר ולא צריך לענות על הגדרות מסויימות כדי "להחשב" כמישהו שאוהב את הלהקה. חשבת שהם גאונים והיה מצויין? שמחה שנהנת. סבלת מכל רגע? מצטערת מאוד שהיה לך גרוע. חשבת שזה בסדר וכמובן שזה לא פרדי ובראין אבל זה אחלה דרך להעביר ערב? עוד יותר שמחה בשבילך. ועכשיו, בבקשה, די לחפירות ולהעלבות האישיות.

למעלה