שלום לכן

שלום לכן ../images/Emo13.gif

אני עוקבת אחריכן בזמן האחרון
, ונהנית מאד גם מהמידע החשוב וגם מהנשים המיוחדות שנמצאות כאן
אין לי כוונה ללדת בבית, אבל אני בהחלט מתכוננת ללידה פעילה וטבעית, עד כמה שניתן. כנראה שאלד בבי"ח מאיר. לאור חוויותי מהלידה הקודמת, אני שוקלת ללדת הפעם בליווי של דולה. שאלותי: אני מתחילה מחר שבוע 37. זה לא קצת מאוחר מידי להתחיל לחפש דולה? אין לי שמץ של מושג ירוק מאיפה מתחילים. אולי יש לכן המלצות על דולות באיזור המרכז? היא צריכה להיות נחמדה
, לא בסגנון עדות השאנטי יותר מידי (בלי לפגוע באף אחת שכן. יש לי חברות כאלו ואני אוהבת אותן מאד, אבל יש לי תחושה שעודף רוחניות בלידה עלול לעצבן אותי קמעא), גמישה (לא יודעת איך אני ארגיש ועד כמה אני ארצה שיגעו בי, ידברו איתי בשלבים השונים), רגישה (כדי לקלוט את תנאי השטח המשתנים, כלומר אותי, בזמן אמת) ועם נסיון בתגבור אסרטיביות אצל יולדות שנהפכות לרכיכה ברגע שהן לובשות כותונת סקסית עם פתח בתחת
אה, ורצוי שגם לא תהיה יקרה מאד... יש המלצות? תודה, ולידה קלה ומעצימה לכולכן

אשכר ש

New member
הי ובורכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שזה מאוחר מדי, אבל בהחלט כדי לחפש כבר היום, כדי שתספיקו להכיר. אני חושבת שאפשר "לסנן" גם דרך הטלפון ולהפגש עם זו שהכי נשמעה לך. יש לנו כאן בפורום כמה דולות מקסימות, אולי תתחילי מלהתקשר אליהן
.

pregy

New member
יש כמה שאני יכולה להמליץ לך עליהן

את יכולה לשלוח לי מסר... אף פעם לא מאוחר מדי.. שיהיה בהצלחה

תודה ../images/Emo140.gif

לכל הדורשות בשלומי (ש-לום, בחזרה
) ולעונות. pregy, שלחתי לך מסר. אם יש המלצות נוספות, אל תתביישו

בקשר לכותונת הסקסית (בלעע)

הדבר הכי בריא שאת יכולה לעשות למען עצמך זה לא ללבוש אותה מלכתחילה. אין כמו בגדים-של-בית-חולים למסד אותנו, להכפיף למערכת, לגרום לנו להרגיש יותר כמו ניצבים במוסד של מישהו אחר, ופחות כמו בנות אדם, אנושיות, אינדיווידואליות, עם חשיבה עצמאית ורצון עצמאי. וזה נכון לגבי מדים מכל סוג ומין. אבל בייחוד לגבי "מדים" עם חור אסטרטגי שכזה. תביאי מהבית בגדים שמאטע שאפשר לעשות אתם הכל, כולל להוריד למחצה ולהוריד בכלל, בלי הרבה כפתורים ושטויות, ושאפשר אחר כך לזרוק במצפון נקי. ואל תתקרבי לכותנות המבחילות האלה. למה מה, הן חיוניות לניטור קצב לב העובר? (טחינה לא ילדה, אבל כן אושפזה פעמיים, וגם לקחה קורס בסוציולוגיה של בריאות וחולי, אצל מרצה "משובבת נפש" להפליא שטרחה להראות לנו איך כמעט כל דבר בבית חולים זה סמל סטאטוס. הרופאים למעלה, השאר למטה)

אם פי 3

New member
הנה אתר עם המון דוגמאות לזה

למשל - הכותונת - http://www.birthingnaturally.net/barp/gown.html אבל יש שם פירוט של כל תהליך הלידה, ואיך כולו מוכוון בצורה מדהימה. המחברת, אגב, תהיה בתחילת החודש הבא בכנס בירושליים.... ניסיתי פעם לתרגם את האתר הזה, אבל הוא כל כך ענק, שיש לי כמה טיפות קטנות בים.... אם מישהי רוצה להצטרף, היא יותר ממוזמנת.

הילהל

New member
מותר להתוודות?../images/Emo9.gif

נדמה לי שבשלב די מוקדם הבגדים פשוט הפריעו לי, ממש עיצבנו לי את העור. ילדתי בליבגדים. גם זו אופציה.

צימעס

New member
גם אני

וזה ממש מורכב להתפשט כשאני מחוברת לאינפוזיה, שני מוניטורים לצירים, ומוניטור פנימי לתינוקת.

הילהל

New member
אכן אקרובטיקה

אני העברתי חלק מהצירים במקלחת, ואחריהם פשוט לא שבתי להתלבש.

צימעס

New member
אגב, לא חייבים סמרטוטים לפח

דם יורד בכביסה, תפסיקו עם הקשקוש שלימדו אותנו על "לידה? איכס!"

Manty

New member
נכון!

כל הדם ירד אחרי שאימי השרתה את המגבות, סדינים ובגדי - במי חמצן. As simle as that!

אהבתי ../images/Emo9.gif

נשמע לי נחמד להביא איתי ללידה בגד נחמד, צבעוני ושמח. ודרך אגב, קראתי באיזה רומן על תקופת האבן (המשך של המשך של המשך של "שבט דב המערות") שיש שמיכת לידה שמכינים מראש, ואחרי הלידה קוברים אותה. כלומר זה יפה וטקסי להכין משהו ללידה גם אם לא משתמשים בו אח"כ... סתם מחשבה...

debby12

New member
מנהל
ואללה. סוציולוגיה של בריאות וחולי

נשמע קורס מעניין מאוד.

צודקת,

וזה מדהים כמה שלדעת את כל זה באופן תאורטי ממש לא שווה ערך לחוויה עצמה. אני באמת שוקלת הפעם לוותר על התענוג

pregy

New member
קבלתי מסר ממישהי אחרת אבל לא

ממך.. את יכולה לשלוח שוב

הילהל

New member
שלומלך ../images/Emo140.gif

אף פעם לא מאוחר מידי... שווה לנסות - אולי יש מישהי פנויה החודש שתהיה לך כימיה איתה. אני אשמח להמליץ לך על הדולה המקסימה שלנו, אני רואה שנהוג כאן במסר - אז אם את עדיין מחשפת המלצות שלחי לי אחד.

למעלה