תודה להבא אני אדע (למי שתוהה - כתמיד אני ממליצה על הדולה המופלאה שלנו, לירון, שכותבת כאן מידי פעם).
ה הילהל New member 23/10/06 #15 תודה להבא אני אדע (למי שתוהה - כתמיד אני ממליצה על הדולה המופלאה שלנו, לירון, שכותבת כאן מידי פעם).
א אתי של ירדן New member 24/10/06 #23 ../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה!! ילדתי עם לירון לפני שבוע וקצת לידה טבעית מדהימה במאיר אין כמוה היא מדהימה!
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה!! ילדתי עם לירון לפני שבוע וקצת לידה טבעית מדהימה במאיר אין כמוה היא מדהימה!
ע עוד נועה New member 23/10/06 #10 הי גרויסע לוידעת כלום לגבי דולות במרכז אבל שמחה כל כך לפגוש אותך פה ובשבוע כל כך מתקדם. המון הצלחה בבחירת הדולה ובלידה קלה וטובה.
הי גרויסע לוידעת כלום לגבי דולות במרכז אבל שמחה כל כך לפגוש אותך פה ובשבוע כל כך מתקדם. המון הצלחה בבחירת הדולה ובלידה קלה וטובה.
א אמאאור New member 24/10/06 #25 אף פעם לא מאוחר מדי הכי חשוב, בעיני, שתהיה לך כימיה עם הדולה. לא כולנו שאנטי-באנטי את צריכה ליצור קשר טלפוני עם מישהי, לבדוק את דרגת הכימיה ביניכן, להיפגש לפחות פעם אחת, ולהרגיש בבטן שאת נמצאת בידיים הנכונות.
אף פעם לא מאוחר מדי הכי חשוב, בעיני, שתהיה לך כימיה עם הדולה. לא כולנו שאנטי-באנטי את צריכה ליצור קשר טלפוני עם מישהי, לבדוק את דרגת הכימיה ביניכן, להיפגש לפחות פעם אחת, ולהרגיש בבטן שאת נמצאת בידיים הנכונות.
נ נוגה אור New member 24/10/06 #27 ../images/Emo207.gifבעניין דולות נראה לכם שאם אני דתיה משהי דתיה תבין אותי ואת צרכי (שמירת נגיעה) במהלך הלידה או שזה לא משמעותי?
../images/Emo207.gifבעניין דולות נראה לכם שאם אני דתיה משהי דתיה תבין אותי ואת צרכי (שמירת נגיעה) במהלך הלידה או שזה לא משמעותי?
P pregy New member 25/10/06 #30 גם דולה לא דתיה אך מנוסה תוכל להבין את צרכייך, אבל אם תרצי אשמח להפנות אותך לדולה דתיה מקסימה...