שלום לכן!

חרוזית1

New member
עדיף באמת לגשת לחנות עם המכונה ולהתאים

רגל הולכת.
אני בכל אופן הייתי במרכז זינגר בנחלת בנימין ומכרו לי רגל שלא מתאימה למכונה
למרות שאמרו שהיא מתאימה לכל המכונות. אותה רגל הייתה גם פגומה ולא החזירו לי את הכסף.
עדיף לקנות בחברה המיצגת את מכונת התפירה שלך. גם אם היא ישנה יש להם פתרונות

סנאאית

New member
מעניין איפה קנית את המכונה שנאמר לך

אי אפשר לחבר למכונה רגל הולכת. לפני 40
שנה קניתי רגל הולכת למכונה מאוד פשוטה שאין לה אפילו זיז זג
האמת שזה היה מתנה לחמותי המכונה היום אצלי עם הרגל ההולכת ההיא
נסי אצל אייזנקט בכפר סבא הוא יודע אם אפשר או לא .
אני קניתי אז אצל זינגר בנחלת בנימין

קניתי אותה בדרום ת"א ליד תחנה מרכזית

לא זוכרת בדיוק איך קוראים לחנות.
ויש לי זינגר ביתית וחמודה (3323 עם ציורי פרחים כחולים למי שמכירה) היא מעולה לצרכים שלי ואני אוהבת אותה מאד, ובגלל זה ממש התבאסתי כשהמוכרת אמרה לי שזה לא אפשרי לחבר לה רגל הולכת כי היא ביתית ולא תעשייתית..

תמר400

New member
זה לא קשור אם המכונה ביתיית

לי יש מכונת זינגר ביתיית פשוטה כבר הרבה שנים ולא הייתה לי בעיה להתאים לה רגל הולכת. אפילו קניתי אותה באיזה אתר זול באינטרנט רק שאני לא זוכרת איזה. את צריכה להבין מה סוג החיבור של הרגליים של המכונה שלך ולמצוא משהו תואם. בהתחלה ניסיתי לבדוק באתר של זינגר אבל משום מה הדגם שלי אפ אלו לא מופיע אצלם.

לפי מה שהבנתי הם לא מציגים דגמים ישנים

ואני בהחלט אברר פעם הבאה שאני בת"א בין כל החנויות שאמרתן ואני מקווה שאני אצליח למצוא.
היה נשמע לי קצת משונה שהיא אמרה שבגלל שהמכונה שלי ביתית היא לא יכולה לזכות ברגל הולכת משלה..
ולא הבנתי מה הכוונה בצורת חיבור (סליחה על הבורות) כמה סוגים כבר יש?

תמר400

New member
נדמה לי שניים או שלושה

בזמנו עשיתי על זה מחקר באתרים באנגלית. אבל מרגע שבצעתי החלטות וקניתי את הרגליים שאני צריכה רוב המידע נעלם לי מהראש,

ש מ ש א

New member
בררי איזה shank יש למכונה שלך

פירוש המילה הוא "חלק שבעזרתו משהו מחובר אל משהו אחר".
מדובר בחלק שאליו מתחברת הרגלית המקבעת את הבד בזמן התפירה, ולכן אם רוצים להחליף רגלית צריך לדעת איזה סוג חיבור מחפשים.
אם אני זוכרת נכון יש שאנק גבוה ושאנק נמוך, וכמובן שהם שונים גם בין מכונות ביתיות לתעשייתיות.

למעלה