שלום לכן

שלום לכן

קודם כל מחמאות על הפורום המקסים. אני אשמח מאד אם תוכלו להתיחס לפריסה שעשיתי. קצת רקע- הייתי בקשר רומנטי עם בחור. הרגש ביננו היה גדול אבל הקשר נקטע בגלל ההיסטוריה הזוגית של הבחור. הוא היה צריך לקחת זמן לעצמו ואני הסכמתי אבל בלב פנימה אני חשה אהבה כלפיו. פרסתי על השאלה הבאה: מה- מוות מרגיש מבחינה רומנטית- 8 חרבות X- מלכת המטבעות כלפי- 10 גביעים בימים אלו- 4 מטות סיכום- 4 חרבות תודה מראש ע ל העזרה והנכונות.

צ ל י ל 8

New member
שלום גשם ראשון ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

לפני שאני אפרש לך, יש לי כמה שאלות מתבקשות עפ"י הקלפים: האת את מלחיצה את הבחור לגבי חתונה? האם הבחור סיים מערכת יחסים משמעותית בחייו בזמן האחרון?

ממש לא../images/Emo39.gif

שלום צליל תודה על המענה המהיר. לא לחצתי ואינני לוחצת על חתונה. לא הגענו אפילו לדיון על נושא זה. הקשר בכלל לא התקדם לשלבים כאלה. וכן, הוא סיים קשר משמעותי מאד לפני שנתיים בערך. הוא היה אמור להתחתן אבל זה לא הסתדר. הבחורה סירבה לנישואים למרות שבהתחלה היא הסכימה ואני בטוחה שיש לקשר הזה השפעה עליו. תודה

צ ל י ל 8

New member
אז ככה... ../images/Emo39.gif

אין ספק שהוא עבר איזה משבר בחייו והוא סיים תקופה שהייתה חשובה לו. הבעי הגדולה היא שהמקרה הזה גרם לו דיי להתנתק מהעולם. הוא עדיין כבול ביחסים ההם וקשה לו להתנתק מהם במחשבותיו. בגדול הוא אדם שאם הוא רוצה להשיג משהו, הוא מסוגל להזיז הרים וגבעות על מנת להגיע למטרה שלו. את מצטיירת כאן כבחורה מאוד מאושרת ביחסים אלו. אולי לא הגעתם לשלב של דיבורים, אבל אני עדיין בדיעה שdeep down את כן היית מעוניינת למסד איתו נישואין וחשבת על זה לא פעם. הפוטנציאל כרגע הוא קיפאון. מצטערת, אבל שום דבר לא עומד להשתנות בזמנן הקרוב.

הי צליל../images/Emo187.gif

תודה על התשובה. אני קצת מבינה בטארות ואני חשבתי לעצמי ש- 10 הגביעים מיצגים אותי בעיני הבחור והיום הוא חושב עלי במושגים של 4 מטות שזה יכול להיות אופציה לקשר רציני או למיסוד, כך שאולי הוא עצמו חושב בכיוון הזה אבל הוא קצת משקשק. כך שגם אם בקשר יש קיפאון ותקיעות עפ"י הקלפים 8 חרבות ו- 4 חרבות נראה שיש פה רגש ורצון. מה דעתך? תודה שוב.

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת ש

10 גביעים -4 מטות מראים את הרצון שלך ולא את הרצון שלו, כי הקלף שמייצג אותו הוא 8 חרבות שמראה על כבילות מחשבתית ופחד ממה שעלול עוד לקרות לו..

צוף3

New member
פירושי לפריסה.

לא יכלתי שלא להביע את דעתי בפריסה שלך. המוות קורא לך להתעורר ולבצע בעצמך את השינוי - הקלף אולי קורא לך להבין שגישתך למערכת היחסים הזו אינה נכונה כלל, וכי עליך להכיר בעובדה שליחסים אלו אין סיכוי לא בגללך אלא בגלל הבחור. הסיכום - ה 4 חרבות מחזק מאוד את קלף המוות בכך שמדבר על מצבו של הבחור המשפיע על הקשר. המצב לא עומד להשתנות מבחינתו. הוא כנראה מתרפא עכשיו מיחסים לא קלים שעבר אולם לא מוצא בך את הנחמה שהוא מחפש כרגע. הוא נמצא בקיפאון וחסר יכולת החלטה, דבר שצריך להעיר אותך אם מדובר בדבר שנמשך זמן רב. 8 חרבות ב"מרגיש מבחינה רומנטית" מדבר על כך שהבחור מדחיק את רגשותיו בכוח, יש לו בעיה עם עצמו ואת אינך חלק ממנה. 8 חרבות יכול לסמל את מגבלותיו הקשות של הבחור ביכולת ליצור איתך קשר רומנטי, על אף רצונו בכך או ראייתו אותך כמשהו שהיה יכול להתאים לו מאוד. מלכת המטבעות מתאימה כאן כמתארת אותו, משום שיכולה להעיד על היותו חסר כל יוזמה. את תצטרכי ליזום ולא נראה כי יהיה מצב הפוך. 4 מטות במילים "בימים אלו" אינו מעודד כל כך בעיני, מאחר ומסמל יציבות ושמירה על הקיים, וכאן הכוונה אולי להתנהלותו כיום בקשר עימך. קלף 4 מטות מדבר על קציר הישגים, כאשר למעשה אתם טרם הגעתם לתקופה הזו בקשר בינכם. אין ספק כי מדובר בקלף חיובי מאוד, וייתכן כי מתעורר בו רצון לקשר עימך כיום, אולם הקלפים המדברים על כבילות באים לרמוז לך כי התקדמותו לא תהיה מספקת בעבורך מאחר ונקודת המוצא שלו פחות טובה ושונה מאוד משלך. די מבאס... אני מתנצלת אך זה מה שראיתי אני. אשמח לשמוע את דעתך :)

תודה לכן על...../images/Emo41.gif

הפרשנות לפריסה שלי. חשבתי לעצמי אם לדעתכן מומלץ לי לפרוס פריסה נוספת כדי לרדת לעומק הענין. אם כן על מה אתן ממליצות. וצוף רציתי לדעת אם את חושבת שאני זו שצריכה להיות היוזמת בקשר. את מתארת מצב בעייתי של תקיעות מצד הבחור ומצד שני רצון לקשר איתי ואני חושבת האם לדעתך אני יכולה להציל את הקשר או שאני לא יכולה לעשות כלום. תודה

צוף3

New member
שלום לך שוב

כפי שציינתי: "המוות קורא לך להתעורר ולבצע בעצמך את השינוי - הקלף אולי קורא לך להבין שגישתך למערכת היחסים הזו אינה נכונה כלל, וכי עליך להכיר בעובדה שליחסים אלו אין סיכוי לא בגללך אלא בגלל הבחור". "אולם הקלפים המדברים על כבילות באים לרמוז לך כי התקדמותו לא תהיה מספקת בעבורך מאחר ונקודת המוצא שלו פחות טובה ושונה מאוד משלך". אין כאן עניין של יוזמה מצידך כפי שאני רואה זאת, אלא נדרשת ממך ההבנה כי הקשר לא יעבור שלב בתקופה הנוכחית לפחות, ולא בגללך. בשל התקיעות של הבחור, את תהיי זו שצריכה לקדם וליזום, זה נכון, אך לשם מה? רבים הסיכויים כי בזמן זה זה לא ייתן לך דבר ואת עלולה רק לחוש מתוסכלת מהעניין. לפעמים צריך להפנים את העובדה שלא כולם "זורמים" איתנו באותו קצב, ולא כולם מתאימים לנו מבחינת הקצב הרצוי. ואז אולי כדאי לסגור את הפרק ולהמשיך הלאה בחיים. :)

עדי בת 20

New member
אני מצטערת

ואולי אני טועה-אבל אני מפענחת את הפריסה שלך אחרת לחלוטין.. לפי דעתי-רואים שהבנאדם לא פנוי כרגע לקשר. הוא לא רוצה קשר עכשיו-הלב שלו לא מסוגל. הוא בקיפאון כרגע מהעולם וצריך לעורר אותו. יחד עם זאת אני רואה שהוא כן רואה בך פונטנציאל לקשר, ואף לקשר של אהבה, מחייב ולזמן הרחוק. הוא מנסה לעקור אותה מלבו ולשים אותך תחתיה. שינוי מהפכני בחיי הרגש. הוא בנאדם שבנוי לקשר רציני ולא לסטוץ- ולכן הוא מחכה כרגע כי קשר כרגע לא מתאים לו. לפי דעתי-יש סיכוי טוב בינכם- אבל לא עכשיו. תמתיני בסבלנות.

batgalim

New member
עדי - איפה בדיוק את רואה

"שהוא כן רואה בך פונטנציאל לקשר" ן - "הוא מנסה לעקור אותה מלבו ולשים אותך תחתיה"? קלף הסיכום הינו 4 חרבות - קיפאון לשמו. לא נראה לי שתהיה תזוזה כלשהי בקשר הזה, לא אם הבחורה תמתין בסבלנות ולא אם תפעל לקדמו. מסכימה עם הפרשנויות של צליל וצוף.

עדי בת 20

New member
קלף הסיכום

הוא לא 10 חרבות, אלא קיפאון. הוא גם יכול לצאת מהקיפאון.

batgalim

New member
לא אמרתי שקלף הסיכום

הוא 10 חרבות. אמרתי שהוא 4 חרבות והוא מראה על קיפאון. קיפאון הוא חוסר תזוזה, חוסר התקדמות. עצירה במקום. הרצון להתקדם עדיין לא הבשיל ולכן - כשאין רצון - אין יכולת...

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifלטעמי

הפוטנציאל קיים (10 גביעים+ 4 מטות) אולם כרגע אין מה לדבר כי הבחור תקוע בעניינים שבינו לבין עצמו. (4 חרבות)

צ ל י ל 8

New member
עדי יקרה

גם מקלף 10 חרבות אפשר לצאת לידיעתך. הוא אפילו טוב יותר מ-4 חרבות כי בקלף זה האדם כבר הגיע לסוף התחתית ועכשיו יש לו רק אפשרות של עליה. 4 חרבות יכול להמשך המון זמן. אני לא רואה אופטימיות בפריסה זו!

blackcat2

New member
../images/Emo25.gifהי צליל

לעיתים קשה מאד לקום מהקרקע (10 חרבות) ולהמשיך הלאה ולעיתים זה עשוי לארוך יותר זמן. אני לא חושבת בהקשר זה שמצבו של אדם שמסומן כ- 10 חרבות עדיף על 4 חרבות שהרי אדם יכול להגיע למצב ה- 4 חרבות אחרי שנחת על הקרקע הקשה של המציאות, משמע עבר את שלב 10 החרבות. בעיני זה מאד תלוי באדם ובנסיבות החיים. בי

צוף3

New member
הי חתולה וצליל

"שהרי אדם יכול להגיע למצב ה- 4 חרבות אחרי שנחת על הקרקע הקשה של המציאות, משמע עבר את שלב 10 החרבות"... 4 חרבות מדבר על קפאון מכוון. משמע: האדם מודע היטב למצבו אולם בחר שלא להיכנס כרגע לשינויים או מאבקים בחייו ולכן הוא בוחר להשאיר את המצב כמות שהוא. הוא מודע לעובדה שהוא מפסיד דברים בדרך אך עדיין עושה זאת מתוך בחירה מלאה. לכן, אם נשליך זאת שוב על הפריסה בשירשור: הבחור מודע לכך שהוא הורס את מערכת היחסים עם הבחורה/פוגע בה/פוגע בעצמו, ובכל זאת בחור שלא לעשות עם העניין דבר. לא הייתי אומרת שזה טוב לבחורה או ממליצה לה לחכות לו. היא שווה יותר מכך.

blackcat2

New member
האם זה בהכרח ענין של בחירה?../images/Emo5.gif

האם לא יכול להיות שייצא לאדם קלף 4 חרבות בגלל עניינים שאינם מושפעים מהחלטה מצידו והוא נאלץ לקפוא על שמריו ולהמתין. דוגמא היפותטית- אישה עגונה שאינה יכולה להשתחרר מכבלי הנישואים בשל הימלטות הבעל ועל כן אינה יכולה להינשא לאחר. מה דעתכן?

צוף3

New member
חתולקה ../images/Emo29.gif

קלפי החרבות, האוויר הם קלפים של רציונל, מודעות והגיון. אין בהם הדחקות כמו בקלפי הגביעים, נהפוך הוא - התחושות והתסכולים וההחלטות נעשות מתוך בחירה ולא מתוך הדחקה.

למעלה