שלום לכן

blackcat2

New member
עוד שאלה מהחתולה התובענית ../images/Emo54.gif

מתוך ההנחה שהחרבות הם קלפי רציונאל מה המשמעות של 10 חרבות אם כך? האם קלף 10 חרבות קורה לאדם מתוך מודעות מתוכו, מתוך החלטה?

צוף3

New member
10 חרבות מצוף התובענית לא פחות

החרבות שתקועות בגופה של הדמות לא תקועות בראשה ולכן יש עוד תקווה. מתוך המודעות הזו, שהיא הדבר היחיד שנותר לו, הוא יכול לחזור אל ההחלטיות שמוצגת באס החרבות. הקלף הרי מסמל את הנקודה הכי נמוכה שאפשר לרדת אליה שממנה אפשר רק לעלות, וזהו המסר של הקלף. ההחלטה והמודעות בקלף הזה היא להתחיל מחדש ומנקודת האפס.

צ ל י ל 8

New member
לגבי 10 חרבות ../images/Emo57.gif

שימי לב חתולה, שזהו קלף מסדרת החרבות, כלומר מהמחשבות. ייתכן והאדם לא "באמת" בתחתית, אלא הוא רק "מרגיש" כך... הכל נמצא במחשבותיו. ובכל אופן, האור מפציע במרחק, כלומר יש תקווה ?(בדומה לקלף המוות).

צוף3

New member
יש עוד יופי בקלף ../images/Emo66.gif

כשאדם עומד בתחילתו של משהו חדש בחיים והחששות ממלאות את מחשבותיו, הקלף כאילו בא להגיד: "מה כבר הכי גרוע שיכול לקרות? תתאפס על עצמך,ומהר. מקסימום תיפול. אז תיפול,ואז תקום מחדש".

צוף3

New member
חתולה עוד מעט מומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo72.gif

לא שכחנו

blackcat2

New member
../images/Emo77.gifיום ראשון אני סוגרת קידומת

יום הולדת, יום הולדת, יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה. הופ הופ טראללה גדלתי בשנה. הופ הום טראללה גדלתי בשנה. איזה שיר מטופש.
אבל מתוק נאום היום הולדת ביום א'.
בי אהובות LONG TIME NO SEE

צוף3

New member
צריך לתכנן הפנינג!!! ../images/Emo140.gif

ולי יש ביום הזה מבחן. איזה שביזות :(

blackcat2

New member
לא נורא כי אצלי../images/Emo42.gif

כל חודש פברואר הוא חודש יום הולדת. אני חוגגת בחודשים.
איזה יפות השקדיות.

batgalim

New member
חתולית...

בפירושים של בן דב לקלף 4 חרבות מצאתי: "השואל "מחוץ לעניינים". גלות, מחלה. שינוי יבוא, אך לא מיד..." כך שנראה לי סביר שגם אישה עגונה יכולה להכנס לקטגוריה הזו. גם באתר של אורי רז - אחת המשמעויות של הקלף היא גלות - דבר שאינו תלוי בשואל אם להתקדם או לא, אלא ברצוו הטוב של אלו שהחליטו להגלותו.

blackcat2

New member
הי בת גלים../images/Emo143.gif

זו היתה גם תחושתי לגבי קלף זה. תודה רבה יקירה

batgalim

New member
משום מה, הודעתי לחתולית בענין

4 חרבות הועברה לשרשור הבא... משונה... אז הנה שוב: בפירושים של בן דב לקלף 4 חרבות מצאתי: "השואל "מחוץ לעניינים". גלות, מחלה. שינוי יבוא, אך לא מיד..." כך שנראה לי סביר שגם אישה עגונה יכולה להכנס לקטגוריה הזו. גם באתר של אורי רז - אחת המשמעויות של הקלף היא גלות - דבר שאינו תלוי בשואל אם להתקדם או לא, אלא ברצוו הטוב של אלו שהחליטו להגלותו.

batgalim

New member
יומולדת שמח חתולה ../images/Emo151.gif

רק עכשיו נפל לי האסימון.............
שיהיה המון מזל טוב עד 120

batgalim

New member
חתולית...../images/Emo108.gif

אם תגידי לי גם את השנה בה נולדת ושם המשפחה (במסרים כמובן...), אשמח לעשות לך מפה נומרולוגית.

למעלה