שלום לנוכחים, יש לי שאלות..ולפני

אמא49

New member
תודה שוקולדה העלמה, האמת היא שיש מעט נקודות

השקה ביני לבין בעלי, הוא נמצא למעלה במחשב (עברנו לפני 3 שנים לבית החדש כי הוא ישב באמצע הבית עם המחשב, הבית חי נושם, זקוק לעזרה, והוא בעולמות המחשב שלו, זה שיגע אותי, מצד שני יותר נוח לי שהוא לא לידי), או בעבודה, ואני בדר"כ למטה עם הילדים, מעטות הפעמים של התנהלות משותפת, נקודות החיכוך הן ברגעי הבכי שלבני, ואז הוא מתפרץ, משתולל ונעלם, עד הרגיעה, באפיזודות של ההתפרצות אני מתקוממת ומגיבה, כלומר יש מעט רגעי מפגש, ומעט רגעי חיכוך, סה"כ אין תקשורת מרובה (אף פעם לא היתה), ובאופן כללי בעלי הוא איש שצרכיו מעטים, כלומר קשה לבוא אליו בטענות, הוא לא דעתן, לא יוזם, לא עושה כלום- ככה שאם לא עושים הרבה לא מזיקים הרבה, יש לזה כמה פנים אבל בגדול, לא כל הזמן יש ריב, אבל אין תקשורת, הוא לא באמת רצוי מבחינתי, אלא מבחינה טכנית להיות קצת עם הילדים, או לפרנס...לא יפה נכון? הוא מסוגל להוית אבא כיפי ונהגר, ואני רואה את הצורך של ילדיי באביהם, במיוחד שלבני שסופג ממנו הרבה חיכוכים....מסובך לי....

Ash Black Queen

New member
שלום דנה, ../images/Emo72.gif

בין ההורים שלי יש הפרש גילאים יחסית גדול (6 שנים בדיוק), והם התגרשו כשאני הייתי בת שנתיים, אמא שלי בת 26 ואבא שלי בן 32. אני לא יודעת אם היה עדיף להם להתגרש כי אני למשל (גיל שנתיים - אהמאהמ) לא זוכרת מריבות בבית, אבל אני יודעת שהרבה ילדים היו מעדיפים שהוריהם יתגרשו מאשר בעיות כאלה ואחרות. לדעתי את צריכה לחשוב על זה היטב, בכ"ז, לפני שאת עושה משהו.

abs7

New member
שלום אמא49, :]

אני בת 15.5 ההורים שלי התחתנו בדיוק לפני שנה. ואני רוצה להגיד לך שאני חושבת שזה הצעד החכם ביותר שאמי יכלה לעשות. אני עושה בייביסיטר על ילדים שהוריהם התגרשו בגיל הזה שאת מתארת ונכון, בהתחלה לא היה להם קל, אך לאחר מכן הם היו ילדים שמחים יותר, מאושרים יותר לבית שקט יותר. תאמיני לי תעשי תצעד הזה למען עצמך ולמען הילדים. לא טוב לך ? תפרקי את המשפחה. אנחנו הילדים אוהבים לראות את ההורים שלנו מאושרים ולא רבים ומתווכחים. אני חייתי כל השנים האלה בצל המריבות של הורי וזה ממש לא הטיב עימי. אם את רוצה לחסוך מילדייך את הילדות בצל הויכוחים תתגרשי. בהצלחה ושולחת לך
ענק :]

אמא49

New member
לכולם, אני מודה על ההקשבה והמענה

אני בטוחה שאקח איתי את תגובותיכם, תחנוניכם....והמלצותיכם, וכשאדע יותר אעדכן אתכם, אני רוצה להגיד שנחשפתי פה כמעט ברמ"ח איבריי.....והרגשתי עם זה ממש בנוח, ותודה לכם על כך, אני מן הסתם לא אדחף לכם בהודעות החבריות שלכם, אתם נראים לי חברים משכבר הימים, אבל אציץ, ומקווה שגם לי מדי פעם תהיינה תובנות להציג, ואולי גם לעזור במישהו. שיהי לנו רק טוב ,האם אפשר כבר לאחל שנה טובה.....???? כי חשבון נפש למשל אנחנו עושים כל הזמן לא? להתראות בינתיים דנה

למעלה