שלום לשמאלני וחבר הדיפ סטייט החדש

certified.woke

Well-known member
ממשלת נמושות.
באיזה יקום היה מתאפשר שלא-כלומניקים, nincompoops ,nogoodniks, דוגמת מאי גולן, עידית סילמן ושאר החרקים ירכיבו ממשלה, יהיו שרים?!

ה- CM הוא הדבק המחזיק את הממשלה המוקיונית.
אולי יש להמתין עד שימלאו ימיו ויאסף אל אבותיו.
לכשזה יקרה, הקואליציה תתפרק, כל מה שקילקלו המוקיונים יתוקן וכל אחד מהם יוחזר אל החור ממנו הגיח...

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
ממשלת נמושות.
באיזה יקום היה מתאפשר שלא-כלומניקים, nincompoops ,nogoodniks, דוגמת מאי גולן, עידית סילמן ושאר החרקים ירכיבו ממשלה, יהיו שרים?!

ה- CM הוא הדבק המחזיק את הממשלה המוקיונית.
אולי יש להמתין עד שימלאו ימיו ויאסף אל אבותיו.
לכשזה יקרה, הקואליציה תתפרק, כל מה שקילקלו המוקיונים יתוקן וכל אחד מהם יוחזר אל החור ממנו הגיח...
נדמה לי שזאת לא הממשלה הראשונה שבה חברי כנסת חדשים או חדשים יחסית קיבלו תפקידי שרים. למעשה גם בממשלת שרון ז"ל הראשונה ליברמן הפך לשר תשתיות אחרי שנתיים בלבד כח"כ.

אלפיני

Well-known member
הוא ממש לא הליכודניק לשעבר היחיד המחזיק בעמדה הזו. "המהפכה" המשפטית מנוגדת לאידאולוגיה הבגינית הקלאסית.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא ממש לא הליכודניק לשעבר היחיד המחזיק בעמדה הזו. "המהפכה" המשפטית מנוגדת לאידאולוגיה הבגינית הקלאסית.
לא בטוח שראית את הסרטון, כי הוא כבר ב-1986 קרא לבג"צ להימנע מלהתערב בהכרעות פוליטיות אחרת יאבד את אמון הציבור וכבר בפרשת קו 300 טען שליועץ משפטי לממשלה יש יותר מדי כוח וגם טען שאי אפשר להכריח ראש ממשלה לעבוד עם ראש שב"כ שהאמון ביניהם נשבר.

ואת הרפורמה הוא תוקף לא על התוכן שלה, אלא שהיא נעשית בבליץ' ללא התייעצות ובצורה לא מקצועית וגם שרפורמה משמעותית צריך לעשות בהסכמה בין קואליציה לאופוזיציה. אבל כמו בן דרור ימיני מדגיש שיש צורך ברפורמה (לא בהכרח הרפורמה המוצעת) וכמו שהוא מוחה על כך שאת השופטים יבחרו פוליטיקאים הוא גם מוחה נגד המצב הקיים שההכרעות הם לפי הדעות הפוליטיות של השופטים.

אלפיני

Well-known member
לא בטוח שראית את הסרטון, כי הוא כבר ב-1986 קרא לבג"צ להימנע מלהתערב בהכרעות פוליטיות אחרת יאבד את אמון הציבור וכבר בפרשת קו 300 טען שליועץ משפטי לממשלה יש יותר מדי כוח וגם טען שאי אפשר להכריח ראש ממשלה לעבוד עם ראש שב"כ שהאמון ביניהם נשבר.

ואת הרפורמה הוא תוקף לא על התוכן שלה, אלא שהיא נעשית בבליץ' ללא התייעצות ובצורה לא מקצועית וגם שרפורמה משמעותית צריך לעשות בהסכמה בין קואליציה לאופוזיציה. אבל כמו בן דרור ימיני מדגיש שיש צורך ברפורמה (לא בהכרח הרפורמה המוצעת) וכמו שהוא מוחה על כך שאת השופטים יבחרו פוליטיקאים הוא גם מוחה נגד המצב הקיים שההכרעות הם לפי הדעות הפוליטיות של השופטים.
אני מסכים שצריך רפורמה. אבל בכל שלושת הראשויות. הראשות המחוקקת בישראל לא מתפקדת ולמעשה לא ממש יכולה לבקר את הראשות המבצעת כי היא נבחרת תחת אותו פתק בחירות עמה ולא בנפרד. כך זה אמור להיות בשיטת ממשל אידאלית. אבל אנחנו לא . לכן נוצרו הבעיות .

שחר 676

Well-known member
ראיתי את הכתבה במלואה..

מדובר באדם ערכי , מרשים , טוב לב ומאד מאד נאיבי (כמו מנחם בגין ז"ל) שעל אף ניסיונו וגילו לא השכיל להבין את הכוחנות המאפיוזית והדורסנית של הבולשביזם השמאלני במדינת ישראל.

ברומא עליך להיות רומאי וכשאתה מתמודד מול רוע אנטי דמוקרטי כזה עליך להיות נחוש , קר רוח , מניפולטיבי ובעל עור של פיל. לאיש הזה אין ומעולם לא היו האינסטינקטים הנחוצים על מנת להלחם על הדמוקרטיה....

מאד פשוט כפרה.

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
ראיתי את הכתבה במלואה..

מדובר באדם ערכי , מרשים , טוב לב ומאד מאד נאיבי (כמו מנחם בגין ז"ל) שעל אף ניסיונו וגילו לא השכיל להבין את הכוחנות המאפיוזית והדורסנית של הבולשביזם השמאלני במדינת ישראל.

ברומא עליך להיות רומאי וכשאתה מתמודד מול רוע אנטי דמוקרטי כזה עליך להיות נחוש , קר רוח , מניפולטיבי ובעל עור של פיל.

מאד פשוט כפרה.
מדובר על ערכים . לא משהו שאתה מסוגל להבין.

שחר 676

Well-known member
מדובר על ערכים . לא משהו שאתה מסוגל להבין.
אני לעולם לא אתפור תיק פלילי לראש ממשלה מפני שאיני מסוגל לנצח אותו בקלפי......

אתה יכול לומר על עצמך את אותו הדבר ? |יעני| :ROFLMAO:

זו רק דוגמא קטנה להבדל העצום ביני לבין השמאלן המצוי.

1ספי11

Well-known member

כרגיל אזכיר לך שהמציאות לא מחויבת לדעותיך בנושאי משפט.
אתה תופר תיקים למי ששומר על המדינה מזה שמחריב אותה.

evglev1

Well-known member
מנהל

אתה מסכים עם הטענות שתיקי אולמרט נתפרו או נשלפו מהמחסנים של הארכיונים כדי לעצור את הרפורמות ששר המשפטים שלו פרידמן ניסה לקדם במערכת המשפט?

evglev1

Well-known member
מנהל

וגם הימין תמך בדרישה שאולמרט יתפטר בגלל החשדות נגדו כי לא הצליח לגייס את החרדים למהלך של הקדמת הבחירות שרוב הציבור רצה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי את הכתבה במלואה..

ברומא עליך להיות רומאי וכשאתה מתמודד מול רוע אנטי דמוקרטי כזה עליך להיות נחוש , קר רוח , מניפולטיבי ובעל עור של פיל. לאיש הזה אין ומעולם לא היו האינסטינקטים הנחוצים על מנת להלחם על הדמוקרטיה....

מאד פשוט כפרה.
היה בולשביזם שמלאני בבג"צ גם בתקופת שמגר?

Harrington

Well-known member
מנהל

שלום לשמאלני וחבר הדיפ סטייט החדש​

אני מבין שזה קשה לכל מי שלא מורגל בזה וזה לא קיים בסביבתו (הפוליטית או בכלל). אבל תבינו פעם, בליכוד יש מגוון נרחב של דעות, כולן לגיטימיות וכולן נשמעות. איש לא הופך לשמאלני במסגרת זו גם אם כל הרל"ב/שמאל אוהבים לצווח (בשם הימין כביכול :)) שזה המצב. דיפ סטייט זה מונח שאם אתה ברצינות מנסה לקשור אותו לזה, כראה שמעולם לא ממש הבנת אותו.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מבין שזה קשה לכל מי שלא מורגל בזה וזה לא קיים בסביבתו (הפוליטית או בכלל). אבל תבינו פעם, בליכוד יש מגוון נרחב של דעות, כולן לגיטימיות וכולן נשמעות. איש לא הופך לשמאלני במסגרת זו גם אם כל הרל"ב/שמאל אוהבים לצווח (בשם הימין כביכול :)) שזה המצב. דיפ סטייט זה מונח שאם אתה ברצינות מנסה לקשור אותו לזה, כראה שמעולם לא ממש הבנת אותו.
לא בטוח שדוד אמסלם מסכים איתך, כי כשאמרו לו שניר ברקת מבקר אותו הוא טען שניר ברקת לא ליכודניק ומקווה שבכנסת הבאה לא יהיה חבר בליכוד. גם במנגנונים הרשמיים פתחו בהליכים של סילוק גלנט מהליכוד בגלל שכשר ביטחון חלק על עמדות ראש הממשלה. ואני מזכיר שוב לא פיטורים מתפקיד שר הביטחון שכבר נעשו אלא סילוק מחברות במפלגה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא בטוח שדוד אמסלם מסכים איתך, כי כשאמרו לו שניר ברקת מבקר אותו הוא טען שניר ברקת לא ליכודניק ומקווה שבכנסת הבאה לא יהיה חבר בליכוד. גם במנגנונים הרשמיים פתחו בהליכים של סילוק גלנט מהליכוד בגלל שכשר ביטחון חלק על עמדות ראש הממשלה. ואני מזכיר שוב לא פיטורים מתפקיד שר הביטחון שכבר נעשו אלא סילוק מחברות במפלגה.
אוקיי, אז דויד אמסלם (אולי) לא מסכים איתי. שמע קטע, זה לגיטימי לחלוטין (על אף שאני לא חבר ליכוד) :). זה בדיוק מה שכתבתי למעלה ודבריך רק מחזקים זאת, גם אם ביקשת להציג את ההיפך דווקא.

אם ברקת ליכודניק מקורי או לא, גם זאת שאלה לגיטימית (התשובה אגב, שלילית למקרה שתהית) וזכותו המלאה של אמסלם להעלות תהיות בעניין (בהיותו כן כזה בעצמו). כאמור, מפלגה דמוקרטית, מגוון דעות והכל בסדר ותקין.

איש לא ביקש להרחיק את גלנט מהליכוד "בגלל שכשר ביטחון חלק על עמדות ראש הממשלה". זה חרטוט מוחלט ועיוות מוחלט של הסיטואציה.

למעלה